NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako Vejd sinoc nije bio dobar...ako Dirk nije osvijetlao obraz Evropi...ne znam kad vi mislite da gledate...
Bio je veliki raspon lijepih poteza...i bilo je daj-ne daj do zadnjeg sekunda...zadnji sut je odlucivao MVP igraca...
Ja sam uzivao...:heart:

I spektakl sa preko 100.000 gledalaca...pokriveni stadion Dalas Kaubojsa...
Nemam rijeci...

Poslednja izmena:
Trampa Dalas-Vašington.
U Dalas došao Batler i Hejvud a Vašington pruzeo DŽoša Hauarda,Gudena,Rosa i Singltona.
Po kvalitetu igrača Dalas se pojačao a Vašington je dobio igrače koji postaju agenti i imaju velike plate.

Zaboravio si da pomenes Disona Stivensona...koji je isto presao u Dalas... Mislim da je izuzetno bitan...barem sa klupe... Veliki talenat...pun eksplozije...
A Batler je konstantan igrac...odlican... Hejvud - snaga u reketu... Odlican posao... Sjajan trejd!
Dalas je zreo za titulu... Volio bih to zbog Dirka... :ok:
Kjuban je izuzetno posvecen ekipi...svaka mu cast! :klap:

Ako Vejd sinoc nije bio dobar...ako Dirk nije osvijetlao obraz Evropi...ne znam kad vi mislite da gledate...
Bio je veliki raspon lijepih poteza...i bilo je daj-ne daj do zadnjeg sekunda...zadnji sut je odlucivao MVP igraca...
Ja sam uzivao...:heart:

I spektakl sa preko 100.000 gledalaca...pokriveni stadion Dalas Kaubojsa...
Nemam rijeci...

Da,prva cetvrtina je bila naj-smor,treca po meni naj.Wade i James su rasturali.Ali neznam dal bi pobedili da su igrali Bryant i Paul :think::think: .
I da,tacnije,bilo je 108.713 gledalaca :ok:

Zaboravio si da pomenes Disona Stivensona...koji je isto presao u Dalas... Mislim da je izuzetno bitan...barem sa klupe... Veliki talenat...pun eksplozije...
A Batler je konstantan igrac...odlican... Hejvud - snaga u reketu... Odlican posao... Sjajan trejd!
Dalas je zreo za titulu... Volio bih to zbog Dirka... :ok:
Kjuban je izuzetno posvecen ekipi...svaka mu cast! :klap:

Zaboravio sam na Stivensona,da Dalas je uložio sve napore da ove godine postigne nešto značajno,sad imaju i kvalitetne igrače sa klupe.
Poslednji trenuci za nekakve trampe.
U Portland došao Kambi,treba im centar nakon povrede Odena,u Kliperse otišli plej Blejk i krilo Autlo.

new jersey zabelezio petu pobedu nocas :mrgreen:

Ma šta je to s njima ove sezone...? :think:

nego da vas pitam,imate li vi neku zvezdu u nba da vam se od nje bukvalno se*e?
mene je bryant ranije nervirao,al odjednom mi je posle ispao extra lik.......
kakvo je stanje kod vas?

Brajant, Šakil, Lebron, Ajverson... ali nije baš da mi se bukvalno se*e od njih, samo ih ne volim nešto posebno.
wc1.gif

Poslednja izmena:
Darko Miličić u Minesoti

milicic_darko.jpg

Srpski košarkaš Darko Miličić biće ''trejdovan'' u Minesotu, objavio je portal ''ESPN'' pozivajući se na "dobro obaveštene izvore". U suprotnom smeru će Brajan Kardinal, a dva kluba će danas posao proglasiti završenim, tvrde američki mediji.

Miličić je, po odlasku iz vršačkog Hemofarma, bio član Detroit Pistonsa, Orlando Medžika, Memfis Grizlisa i Njujork Niksa. Sa Detroitom ima i šampionski prsten iz 2004. godine. Niksi će takvim potezom uštedeti 1,8 miliona dolara a Vulvsi imati priliku da do kraja sezone procene Miličićeve mogućnosti.

Košarkaš koji je u leto 2003. stigao u NBA ligu kao drugi na draftu ove sezone igrao je vrlo malo, a ''skidao se'' na samo osam utakmica.

http://www.021.rs/

Sad ce sve da ih pocepa!!!

U derbiju Orlando dobio Klivlend.

:super:

Bila gomila razmena igrača,možda najzvučnije ime,MekGrejdi u Njujorku.

A moja soba je još uvek izlepljena posterima njega u dresu Orlanda... kad odonda ne mogu da nađem postere Hauarda i ostalih igrača koji sada igraju tamo... :neutral:

Oduševljavaju me Niksi sa izborom igrača.

Izborom igrača uvek oduševe, ali rezultatima redovno razočaraju. Ne znam da li će im T-Mac pomoći da poprave stvar.

T mac me odusevio !
Mislio sam da nece imati veze, ali i dalje ima skilla. Bas je zanimljiva situacija u kojoj nastupa tmac... Igra u timu koji ima toliko male sanse da dodje do play offa...
Cavsi od 10 uzastopnih do 3 uzastopna poraza... Nije mi jasan taj tim po imenima trenutno najjaci, nekako mi se cini da je tim bez srca bojim se da ce James jos morati da ceka na prsten...

:super:

A moja soba je još uvek izlepljena posterima njega u dresu Orlanda... kad odonda ne mogu da nađem postere Hauarda i ostalih igrača koji sada igraju tamo... :neutral:

Izborom igrača uvek oduševe, ali rezultatima redovno razočaraju. Ne znam da li će im T-Mac pomoći da poprave stvar.

Trejsi mi je uvek bio nežan igrač,nekako je igrao za sebe,plus povrede a mogao je da bude vrhunski igrač.
Prema nekim vestima Njujork ga je uzeo jer ima ogromnu platu i ističe mu ugovor,mogu da ga otpuste a merka se Lebron,Vejd ili Boš.

lebron ce cekati prsten dok ne dodje u ekipu gde ce imati nekog ko ga kapira ....kao sto su se wade i james kapirali na all staru....got it?

Smesno... :)
To je all star mec, nikad u istom timu ne mogu igrati dva vrhunska sutera... Isto kao u fudbalu nekad real, a moze se reci i sad...
On ima impresivnu statistiku... bolju od Jordana, ali mu fali to da taj tim mora da mu veruje kao sto veruju u Kobija... Lebron mora dobro da igra kad je bitno tj posto je on glavni igrac tu energiju mora da prenese na ostale... Kao sto je to Jordan znao da radi... I kao sto sad radi Kobi u blazoj varijanti...

ne mozes reci da je lebron vrhunski suter,on "samo" pogadja kad je vazno.....mislim da bi se on i wade savrseno uklopili.....

1
LeBron James , CLE
gp 57 mpg 38.9 ppg 30.0 fg% .503 3p% .349 ft% .772
Ako ovo nije vrhunska statistika onda ne znam sta je... Alo sut preko 50 posto... Nadji jednog igraca posle Jordana koji je imao takav sut u sezonu, naravno, a da nije bio centar nego suter... tj bek, krilo...
Wade je daleko losiji i nekorisniji igrac od Leborna ne bih ih ja tako lako poredio. Wade-u se jedino divim sto je igrac koji ima dobar posterize... ostalo nista posebno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back