NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eeeeeeeeeeeee taj dres mnogi traze,nisi ni svestan :)

Gde god sam otisao van Beograda,pa to je strasno,cini mi se da je Sprivel,pre nekoliko godina bio ubedljivo najpopularniji igrac a da nije MJ!

Potpuno zasluženo...
Prvo je u Nju Jorku imao Alana Hjustona, a u Minesoti Garneta...
I u oba slučaja je bio smrt za protivnike...

Lose mi izgleda trejd po Detroit o kome se prica..........ali imao je Detroit vec bisera....

Allen i Rondo prelaze u Detroit, a Hamilton, Prince i Stuckey u Boston?
http://www.index.hr/sport/clanak/al...amilton-prince-i-stuckey-u-boston/438926.aspx

Meni ovo ne zvuci lose za Detroit, Allen i Rondo za Princea i Hamiltona mi zvuci sasvim ok(od ovih igraca jedino Rondo ima "svetlu" buducnost, eventualno Prince jos koju godinu), a za tog Stuckeya moram da priznam da nisam bas najsigurniji ko je :think:

Meni ovo ne zvuci lose za Detroit, Allen i Rondo za Princea i Hamiltona mi zvuci sasvim ok(od ovih igraca jedino Rondo ima "svetlu" buducnost, eventualno Prince jos koju godinu), a za tog Stuckeya moram da priznam da nisam bas najsigurniji ko je :think:

Detriot se polako rešava igrača sa velikim platama,zato i vrše ovakve trampe.Jeste da i Alen ima pozamašan ugovor,ali sa njime mogu da se dogovore,Detriot sigurno dovodi zvučno ime,pominjao se Lebron.

Hm, jel' pratio neko Dzefersona u skorije vreme, mislim, kako mu ide? :)

Dzeferson u ovoj ,zavrsenoj sezoni na 81 utakmici 35,5 minuta, 19,5 koseva, 4,6 skokova,2,5 asistencije.
Sve u svemu dobra statistika....

Mislim da je ovim trejdom SA ipak dobio.
U Dzefersonu je dobio jos jednu odlicnu opciju u napadu.......
Kada imas vise povredjenog nego zdravog Djinobilija i kada ti se tada sva igra svodi na 2na 2 ili 1na1 Parkera i Dankana,igrac kao Dzeferson je sigurno dobra stvar....

A ova trojica sto su otisla imali su bas lose sezone. Tomas 4,2 ,Oberto 3 i Boven 2,8 koseva po utakmici....

I Đinobiliju.I jedno vreme su imali raspoložene Finlija i Berija.
Nije da su baš sve na odbranu radili.

Ma kad je Djinobili u timu ,sve to izgleda mnogo bolje. Ali bez njega......:think:
Videlo se to protiv Dalasa u plej ofu narocito,90% napada su zavrsavali Dankan i Parker....

Djinobili je u ovoj sezoni odigrao samo 44 meca.....
Boven je igrao samo 19 minuta po mecu....
Zatim,Boven ima 38,Tomas 37 godina,Oberto 34...... a doveli su Dzefersona koji ima 29....

Odlican posao za SA, verovatno ce sad na 4-5 uzeti nekog iz Evrope, Burusis cini mi se. A ovo Bos-Det, meni totalno nerealno. Sta ce Bostonu jos jedna jaka 3-ka pored Pirsa? Staki za Ronda mi isto bzv, ne verujem u to...

S.Antonio i Milvoki su često menjali igrače.Milvoki je krš ekipa i ova trojka će im služiti za trampe ili će dobiti šut kartu zbog uštede na platama.
Džeferson po imenu je pojačanje za S.Antonio,ali je to još jedan šuter u ekipi.

Shaq u Kavsima, Sasa i Ben u Sansima, plus 1 pik i kes Sansima. Bas sam se iznervirao, sad kao moram da gotivim Kavse a do juce ih nisam podnosio :)... Kavsi su dosta dobili, Shaq je sve, i atmosfera, kvalitet, iskustvo, zna kako se uzimaju titule...

Nije me bilo nekoliko dana a vi se raspisali! Svaka cast na razmilsljanjima, sa vecinom se slazem. Moj omiljeni igrac jos iz doba Milvokija, Ray Allen, je, nazalost, poprilicno ispusena lula. Cujem da ga je Detroit uzeo je rima veliku platu, pa kada mu istekne ugovor da dobiju puno prostora! Najbolje mu je da zavrsi karijeru dok jos vredi koliko toliko!

Izgleda da ce Bowen i Oberto biti otpusteni, mala pauza pa nazad u SA. Ispada da extra prosli dali Tomasa za Dzefersona. A Detroit nije prihvatio ponudu Seltiksa,oni planiraju da trejduju Alena pa da dobije otkaz i na kraju se vrati kod njih kao slobodan.

I da, nikako se ne slazem da je Allen istrosen. Covek koji ubaci 30 poena za poluvreme uz 2-3 promasaja moze bar jos 2god da igra na visokom nivou. Po meni on je najbolji suter u NBA...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back