NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja sam nešto čuo da bi Lebron mogao da napusti Klivlend, ali da li će ga oni tako lako pustiti? Mislim, da ja u svojim redovima imam takvog igrača, ne bih ga tek tako puštao. Jedino ako bi mi ponudili Kobija ili nekog ekvilalentnog superstara. Osim toga, zar ne bi mogli prosto da obnove ugovor s njim? (Doduše, priznajem da se ne razumem najbolje u taj sistem transfera igrača u NBA, onda kako ide ono s lovom, seleri kepom, ustupanjem prava na draftu i ostalim kalkulacijama.)

jos pre godinu i po niksi su poceli da pustaju sve sa jakim ugovorom da bi 2010 mogli da ponude ooooooogromnu sumu lebronu.... to je neka njihova nada da konacno budu konkurentni.... realno, ni klivlend nije imao ekipu kad je james dosao, a vidi ih sad...

Sad može na miru da se razmatra prethodna sezona,evo što se tiče Bostona da im je igrao Garnet u plej ofu,drugačije bi bilo.
A i predviđanja za buduće trampe i seobe.Meni liči da Lebron teško ostaje u Klivlendu,moguća trampa pošto ima još jednu godinu po ugovoru i onda je slobodan agent,a i Dankan bi mogao da pobegne iz S.Antonia.

To mi je nekako uvek bilo nezamislivo, cini mi se da ce ostati tamo do kraja karijere uprkos losem rezultatu...

U nekoliko navrata je Howard hvalio Kobija da mu lezi kao saigrac primetio je to na OI u Pekingu... Znaci koliko bih voleo da ostane isti ovaj tim Orlandov samo umesto Leeja Kobe. Pa ko bi mogao da ih dobije...:worth: Uh koliko bih voleo takav tim da gledam ...

[QUOTE="Slayer";10117078]taj trejd ne bi proso ni na igrici....
da bi lakersi pustili kobea orlando bi moro da im ponudi howarda i pola ekipe + 1 pika u sledece tri god....[/QUOTE]

Pa.... Ali samo zamisli tu kombinaciju...

Evo ja zamisljam i ubedjen sam da bi i do finala konferencije tesko dosli. Nelson, Kobi, Hido, Luis, Hauard, tu nemas radnika u ekipi, sve su to igraci za 20+ poena. Najbolji primer su LAL sa Pejtonom i Melounom koji su zauzeli mesta Orija i Fisera.

Orlando ima priliku da trejduje Nelsona. Nije on los, daleko od toga, ali mislim da Olston i Dzonson mogu da odrade posao. A Nelson je ipak all star igrac, pa da ga trejduju za nekog beka koji moze da pogodi kad treba. Tipa Dzo Dzonson, ili Rej Alen (iako u godinama).

Ja obožavam Nelsona, i baš bi mi bilo žao kad bi otišao iz Orlanda, ali ako bi sa nekim igračem kao što su Džonson ili Alen uspeli da osvoje taj prsten - onda pozdravljam. :ok:

To mi je nekako uvek bilo nezamislivo, cini mi se da ce ostati tamo do kraja karijere uprkos losem rezultatu...

Možda su ove sezone prošli slabo, ali šta je sa četiri titule u deset godina? A možda osvoje i još neku ako Dankan bude inspirisan i dobije dobru podršku (čitaj: ako San Antonio dovede nekog svežeg igrača koji bi se dobro uigrao sa Timom). Sve i da sutra objavi da se penzioniše, ne može se reći da mu je bilo loše u San Antoniju...

Ili ove godine Sansi. Nes, Barbosa, Ricardson, Stodemajer, Shaq, po imenima pomislis gazice sve a oni ni u plej of nisu usli. Previse zvezda, manjak radnika...

Pa koji igrači su po tvom mišljenju radnici? Kakvog igrača bi trebalo da imaju, tj. dovedu Finiks, Orlando ili druge ekipe koje nemaju takve igrače, pa da uspeju da osvoje titulu?

Orlando jeste sada zanimljiva ekipa po načinu igre,ali se u NBA zna ko su zvezde ekipe,gde je glamur,centri zbivanja,zato i pojedini igrači koji postanu asovi ako i ekipa postigne uspeh(titula,plej of)odlaze u vrhunske klubove.
Koliko je Minesota tavorila,stvorila napokon ekipu,čini mi se igrala finale zapada,ali Garnet nije hteo više da čeka i pravac Boston.
Drugo,velikom broju asova,zbog zarade od prodaje dresova i reklamiranja sportske opreme menadžeri ugovaraju prelazak u "velike"klubove.

@Dakyorlando

Mislio sam na los rezultat ove sezone, otkad je Duncan dosao u Spurse oni su uvek igrali bar drugo kolo playofa, sto ne mogu da kazem za ovu sezonu (a igra 12 godina tamo), 4 titule (Duncan - 3 MVP-a finala), uz to je uzeo 1 MVP sezone, i ne znam ni sam koliko je puta imenovan u one najbolje timove. Sjajna karijera i sigurno mesto za dres na vrhu AT&T centra.

Bilo kako bilo, ove sezone su poceli da padaju, verovatno zbog nedostatka mladih i prerspektivnih igraca, pitanje je sada sta ce dalje raditi, da li prodati Duncana, Parkera, Ginobili-a. Mozda bi najbolje bilo da menjaju Ginobili-a za nekoga, nemojte pogresno da me shvatite, Ginobili je sjajan igrac, cak bi se usudio da kazem da je medju 5 naboljih na svojoj poziciji, ali posednje 2 sezone je konstantno povredjen..

Uzgred, da li ste znali da je Manu bio 56. pik na draftu, a Parker 28. a Pop je od njih stvorio all-star igrace...Malo sam preterao sa S.A. necu vise obecavam :)

Evo ja zamisljam i ubedjen sam da bi i do finala konferencije tesko dosli. Nelson, Kobi, Hido, Luis, Hauard, tu nemas radnika u ekipi, sve su to igraci za 20+ poena. Najbolji primer su LAL sa Pejtonom i Melounom koji su zauzeli mesta Orija i Fisera.

Nelson nije igrac koji zeli da da 20 + ni Hedo, Cak sta vise odlicno bi proigravali Kobe, npr. tu, a imali bi igraca koij je iskusan da sutne u poslednjoj sekundi ili pak kad vode da ne da timu da padne... Niko iz ekipe Orlanda ne zeli da da preko 20 jer nisu takvi igraci da preuzimaju odgovornost na sebe... A pogledaj Lakerse Kobe npr 30 i ovamo trojica blizu 20... Bas bi me interesovalo kako bi Nelson ili Hedo proigravali Kobea... Kobe je sam morao da gradi poziciju zbog nedostatka dobrog pleja, ali ovamo... :worth:

Na igrici bi prošao opušteno... :D

Pa znaš kako, ni Brajant neće doveka biti pod ugovorom s Lejkersima. Isteći će mu kad-tad, a onda... da li će ovi da obnove ugovor ili će neko da iskoristi da ga "preotme"...

Ja se nadam da ni Orlando neće pustiti Hauarda. On je suviše važan igrač za ekipu. Za razliku od recimo Lejkersa ili Klivlenda koji sigurno ne bi bili toliko dobri bez Kobija odnosno Lebrona, za Orlando se ne može reći da je isključivo zbog Hauarda stigao gde je stigao. Ne shvatite me pogrešno, ne kažem ja da je Klivlend nula bez Lebrona, odnosno Lejkersi bez Brajanta, ali... da su dosta slabije ekipe bez njih, jesu.

a sta moze brajant da dobije odlaskom iz lejkersa?
siguran sam da svojevremeno nisu zeleli da puste ni shaq-a.... al on mora da odluci dal ce da pokusa sa ovom ekipom da dodje do titule, il ce da ode u neki drugi tim, sa jos nekom superzvezdom i osvoji je 99%...

Definicija pojma "Orlando Magic" na Urban Dictionary:

Dwight Howard, Steve Francis, Grant Hill, Jameer Nelson, Hedo Turkoglu, Keyon Dooling. Future NBA Championship Winners.

Dwight Howard will lead the Orlando Magic to the NBA Finals.

(ovo je napisano 2005 :))

A definicija pojma "Dwight Howard":

One seriously awesome basketball player. Often eats babies before each game because he's that manly.

I wish I was as cool as Dwight Howard.

:roll: :hahaha:

Auuuuuuuuuuuuu ala ste se raspisali o temi koja mi je omiljena...Trejd :D :D :D

Dakle,evo da vam kaze nesto Srle,koji NBA prati vrlo aktivno od '94-te :D :D :D

Dankan NIKAD nece napustiti SAS...Jednsotavno je,zar ne? Ima ugovor na 120 milki,glavni je baja,ima karijeru i reputaciju jednog od najboljih centara Lige ikada,sta ce mu vise? A definitivno nije jedan od 99% likova koji ce zarad jedne sezone napustiti klub da s malo zeza.Ne,ne...

Kobi i napustanje Lejkersa....Eto sale! To bi bilo isto da ste rekli da ce MJ napustiti Cikago....U trenucima kada osvaja titule! I to Kobi,koji iam ugovor na 127 milki za 6 godina! A da sada trazi,dobio bi jos jedan takav...Ali nece traziti,ne treba mu ;)

Garnet je igrao u Minesoti kada je ona bila i jaca nego ona ekipa koja je igrala finale Zapada. Verujte mi,Marberi,Gugliota i on su bili sjajni...Ali tada je Zapad bio kudikamo jaci. KG je morao da ode jer je MInesota,jednostavno,bila i ostala provincijski klub...Ne bas kao Klipersi,ali...

I meni najrealnija varijanta...Da LeBron napusti Kavse! Da,da....Ljudi,taj covek mi se cini kao bilo sta drugo,samo ne kao igrac koji ce biti veran klubu. Odlican igrac,ma sjajan,ali....Imam osecaj da ako bude morao da ceka na titulu,ma i na finale Lige duze od godinu-dve,da ce napustiti klub. Prosla su vremena (a to bese ne tako davno) kada su igraci tipa Skoti Pipen igrali u Cikagu godinama za platu koja jedva prelazi milion dolara godisnje....A Pipen je u to vreme bio visestruki All Star igrac i najbolji all around igrac na svetu + vlasnik 6 titula...Pipen je prvi ozbiljan ugovor potpisao tek kada je otisao iz Cikaga.

I da,Sekil O'Nil NIJE hteo da ode iz Lejkersa...Cak je tada izjavljivao da je Mic Kupcak(gen,sek.Lejkersa) napravio najgluplji potez u istoriji kada je njega trejdovao u Majami....Imam cak to i u dokumentaciji :) :) :)

Pa izgleda, tako nešto.. :D

Evo šta na UD kažu za njega:

1) the most overpayed player in the NBA
2) the most over-rated player in the NBA
3) crazy ass 350lb black man.
4) fat-ass clown who always tries to be the "coolest" player in the all-star game, by shooting 3s, dunking off the backboard in a freethrow, skipping down the court, or by putting a camera inside his big ass sneaker.

Još ispade Hauard bolji od njega... :roll:

Šek me je extremno nervirao kada je došao u NBA, ali sam promenio mišljenje za 180 stepeni (tj 360, kao Djogani:)). Čovek je legenda, zaradio je svaki cent i šteta što na vidiku nema takvih, ne igrača, nego ljudi. Sada su budale poput onog Andersona preuzele primat...

Šek me je extremno nervirao kada je došao u NBA, ali sam promenio mišljenje za 180 stepeni (tj 360, kao Djogani:)). Čovek je legenda, zaradio je svaki cent i šteta što na vidiku nema takvih, ne igrača, nego ljudi. Sada su budale poput onog Andersona preuzele primat...

Jes' tacno,ista prica :) :) :) Mene je nervirao,mada verovatno vise zbog toga sto sam se plasio da ne otkine koju titulu Dzordanu. Medjutim,kako je vreme isloo i kako je MJ pokupio sve sto je trebao da pokupi,tako mi je i Sek bivao sve simpaticniji :)

Na kraju covek utvrdi da je on totalno dobar lik i da je stvarno steta sto nije bilo vise takvih igraca i ljudi..Ili kao sto je bila luda menazerija iz Sakramenta....Kakvi su ono likovi bili...

Shaq? Kao igrac neverovatan, kao covek 0, secam se situacije od prosle (ili pretprosle) sezone kada je kulirao Duncana jedno pola minuta dok mu je pruzao ruku da ustane. Jest' uvek interesantan i zanimljiv za gledanje, ali kao sportsman...Ne...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back