Auuuuuuuuuuuuu ala ste se raspisali o temi koja mi je omiljena...Trejd
Dakle,evo da vam kaze nesto Srle,koji NBA prati vrlo aktivno od '94-te
Dankan NIKAD nece napustiti SAS...Jednsotavno je,zar ne? Ima ugovor na 120 milki,glavni je baja,ima karijeru i reputaciju jednog od najboljih centara Lige ikada,sta ce mu vise? A definitivno nije jedan od 99% likova koji ce zarad jedne sezone napustiti klub da s malo zeza.Ne,ne...
Kobi i napustanje Lejkersa....Eto sale! To bi bilo isto da ste rekli da ce MJ napustiti Cikago....U trenucima kada osvaja titule! I to Kobi,koji iam ugovor na 127 milki za 6 godina! A da sada trazi,dobio bi jos jedan takav...Ali nece traziti,ne treba mu
Garnet je igrao u Minesoti kada je ona bila i jaca nego ona ekipa koja je igrala finale Zapada. Verujte mi,Marberi,Gugliota i on su bili sjajni...Ali tada je Zapad bio kudikamo jaci. KG je morao da ode jer je MInesota,jednostavno,bila i ostala provincijski klub...Ne bas kao Klipersi,ali...
I meni najrealnija varijanta...Da LeBron napusti Kavse! Da,da....Ljudi,taj covek mi se cini kao bilo sta drugo,samo ne kao igrac koji ce biti veran klubu. Odlican igrac,ma sjajan,ali....Imam osecaj da ako bude morao da ceka na titulu,ma i na finale Lige duze od godinu-dve,da ce napustiti klub. Prosla su vremena (a to bese ne tako davno) kada su igraci tipa Skoti Pipen igrali u Cikagu godinama za platu koja jedva prelazi milion dolara godisnje....A Pipen je u to vreme bio visestruki All Star igrac i najbolji all around igrac na svetu + vlasnik 6 titula...Pipen je prvi ozbiljan ugovor potpisao tek kada je otisao iz Cikaga.
I da,Sekil O'Nil NIJE hteo da ode iz Lejkersa...Cak je tada izjavljivao da je Mic Kupcak(gen,sek.Lejkersa) napravio najgluplji potez u istoriji kada je njega trejdovao u Majami....Imam cak to i u dokumentaciji