Navika tela

Paula

black cat
Moderator
Poruka
32.170
Koliko vam treba vremena da vam se telo odvikne od sexa sa nekim i da više nemate želje? Mislim posle raskida.

Koliko krizirate, ako uopšte to radite? 🙂
(To je ono probudite se i poželite baš tu osobu, legnete i pomislite kako biste da je tu, pa grlite jastuk i tako to, ili kad se dirate mislite na sex sa tom osobom)

Par nedelja, mesec, dva, duže ?
Kad postajete izlečeni? 😄

I još, kako se to efikasno prekida?Treba li pokušati saseći u korenu ili dozvoliti vremenu da odradi svoje.
Iskustva?

Ne kriziram.

Prebacim se sa "on" na "off".
Prestala sam da maštam, samo produžavam agoniju. Ili može ili ne može. Pojednostavila sam... barem se trudim.

Koliko mi treba da se na nekog naviknem? Pa nedostajanje treba zaslužiti, zavisi od te osobe ali i od mene. Neke osobe ti nikada ne nedostaju, a neke posle par sati razgovora. Nije to baš kao šablon.

Koliko vam treba vremena da vam se telo odvikne od sexa sa nekim i da više nemate želje? Mislim posle raskida.

(To je ono probudite se i poželite baš tu osobu, legnete i pomislite kako biste da je tu, pa grlite jastuk i tako to, ili kad se dirate mislite na sex sa tom osobom)

I još, kako se to efikasno prekida?Treba li pokušati saseći u korenu ili dozvoliti vremenu da odradi svoje.
Iskustva?
Ja obicno dosta pre raskida prekinem emotivno vec sve to u sebi
Tako da kad se desi vise tu osobu ne zamisljam i ne mastam o njoj niti mi fali
Vise osecam olaksanje. 😂

А зашто настављаш да будеш са особом са којом си емотивно све прекинула?
To i mene zanima, kako je to moguće biti u takvom odnosu.

Meni se pre i stalno dešava to da prekinem iako postoje emocije, no procena bude da je to dobro za mene i da sve ne ide u dobrom pravcu.

To i mene zanima, kako je to moguće biti u takvom odnosu.

Meni se pre i stalno dešava to da prekinem iako postoje emocije, no procena bude da je to dobro za mene i da sve ne ide u dobrom pravcu.

И ја исто. Завршим и кад боли јер нема смисла бити даље у нечему.

Ne kriziram.

Prebacim se sa "on" na "off".
Prestala sam da maštam, samo produžavam agoniju. Ili može ili ne može. Pojednostavila sam... barem se trudim.
Nisam mislila na maštanje. Nego, sex pravo zavisnost od nekog, kako ne, kao slatko ili droga, cigarete, sve je to slično. Možda ne kod svih ljudi isto, možda ti to nemaš, ali osim ukoliko mi se neko ne smuči, uvek je ostajalo to pitanje telesnog nedostajanja kao stalni problem nakon raskida, naravno ako je bilo lepo. Glava sve procesuira, čak i emocije se nekad ohlade, ali... Ima jedna pesma Telo pamti, baš ću da je nađem
Koliko mi treba da se na nekog naviknem? Pa nedostajanje treba zaslužiti, zavisi od te osobe ali i od mene. Neke osobe ti nikada ne nedostaju, a neke posle par sati razgovora. Nije to baš kao šablon.

Iskustva?
kriziram pet minuta dok se ne setim gde sam ostavila dildo.
jastuk grlim posle, nešto ipak mora da se zagrli u ime ekstravagancije orgazmiranja :lol:

valjda zato što joj je dugačak trag kočenja...
slično i ja radim prvo prekinem u mislima
zatim u srcu.
naposletku napišem na stikeru i zalepim na frižider.

Мени је прва асоцијација, мада можда и грешим... Та особа, због чијег си се понашања охладила, наставља и даље тако да се понаша?

Back