Navika tela

Nisam mislila da ostajem pola godine
Zapravo ne razumes sta sam htela reci
A ja sad nemam vremena i volje da vam objasnjavam 😂
Ohladiš se emotivno, postane ti svejedno i onda staviš tačku na vezu?
Pa da, retko to ide odjednom. Treba i vreme da se neke stvari svare.
Nisam mislila na maštanje. Nego, sex pravo zavisnost od nekog, kako ne, kao slatko ili droga, cigarete, sve je to slično. Možda ne kod svih ljudi isto, možda ti to nemaš, ali osim ukoliko mi se neko ne smuči, uvek je ostajalo to pitanje telesnog nedostajanja kao stalni problem nakon raskida, naravno ako je bilo lepo. Glava sve procesuira, čak i emocije se nekad ohlade, ali... Ima jedna pesma Telo pamti, baš ću da je nađem

Pa ne, ne osećam tu vrstu zavisnosti možda zato što kada "presečem" onda stvarno to uradim na "svim nivoima". Mislim da se nesvesno čuvam od tog nedostajanja.

То сечеш, нема шта да се наставља. Добро, можда је овако лако рећи, ипак свако живи у својој кожи.
da ranije iskustvo je pokazalo.
isti prostor, dvoje dece, obligacija do trepavice
iz toga se ne vadiš koliko god da su ti misli o ostavci zrele.

teren za egzistenciju se mora napraviti

То јесте јача ситуација која не може на пречац да се реши.
Једино што се на теми углавном говори о везама, које је много лакше завршити.
Неупоредиво лакше од неких других животних момената.

То јесте јача ситуација која не може на пречац да се реши.
Једино што се на теми углавном говори о везама, које је много лакше завршити.
Неупоредиво лакше од неких других животних момената.
a to, pa to traje otprilike
dok spustiš slušalicu ili zatvoriš vrata...

Tako je
Ja isto pricam iz iskustva
I mislila sam na odnos koji sam imala sa bivsim muzem npr

Ne pricam ja o ovim vezicama koje su vise neobavezne nego sto su bilo sta drugo pa se okrenes i odes kad god

Ali kad su tu godine neke iza vas, deca, sto cuda, nije bas tako lako okrenuti dupe

Tako je
Ja isto pricam iz iskustva
I mislila sam na odnos koji sam imala sa bivsim muzem npr

Ne pricam ja o ovim vezicama koje su vise neobavezne nego sto su bilo sta drugo pa se okrenes i odes kad god

Ali kad su tu godine neke iza vas, deca, sto cuda, nije bas tako lako okrenuti dupe
Ma sve znam...baš tako.

pričam o vezama koje su mi obeležile život
ne o ljudima koji su bili u tranzitu
koliko se ko zadržao takvo sećanje na njega i postoji.:heart:

Koliko vam treba vremena da vam se telo odvikne od sexa sa nekim i da više nemate želje? Mislim posle raskida.

Koliko krizirate, ako uopšte to radite? 🙂
(To je ono probudite se i poželite baš tu osobu, legnete i pomislite kako biste da je tu, pa grlite jastuk i tako to, ili kad se dirate mislite na sex sa tom osobom)

Par nedelja, mesec, dva, duže ?
Kad postajete izlečeni? 😄

I još, kako se to efikasno prekida?Treba li pokušati saseći u korenu ili dozvoliti vremenu da odradi svoje.
Iskustva?
pomalo me zacudila formulacija tvojeg pitanja..
ne, zaboga ne, to se ne mjeri kalendarom...
ab urbe condita, nova i stara era, julijanski i gregorijanski, tjedni i godine...
mjera i "prokletstvo mjere"...
sveprisutnost i praznina, zaboga Paula ,druge su mire....

Koliko vam treba vremena da vam se telo odvikne od sexa sa nekim i da više nemate želje? Mislim posle raskida.

(To je ono probudite se i poželite baš tu osobu, legnete i pomislite kako biste da je tu, pa grlite jastuk i tako to, ili kad se dirate mislite na sex sa tom osobom)

I još, kako se to efikasno prekida?Treba li pokušati saseći u korenu ili dozvoliti vremenu da odradi svoje.
Iskustva?

Iz mog iskustva slaba vajda od vremena...:lol:

Ja sam neko ko se dugo oporavlja, mozda zato sto mi seks nije presudan kad je nedostajanje u pitanju..
..meni nedostaje taj neki covek kao covek a ne seks sa njim...vise se vezujem za osecaj nego za fiziku...
Nekada sam taj osecaj nedostajanja opisivala kao -nedostaje mi pola mene...tu cinjenicu, prolaznost i vreme
ni dan danas nije ubilo...
...ali navikne se covek, kako na dobro tako i na lose...

Poslednja izmena:
Iz mog iskustva slaba vajda od vremena...:lol:

Ja sam neko ko se dugo oporavlja, mozda zato sto mi seks nije presudan kad je nedostajanje u pitanju..
..meni nedostaje taj neki covek kao covek a ne seks sa njim...vise se vezujem za osecaj nego za fiziku...
Nekada sam taj osecaj nedostajanja opisivala kao -nedostaje mi pola mene...tu cinjenicu, prolaznost i vreme
ni dan danas nije ubilo...
...ali navikne se covek, kako na dobro tako i na lose...
Ili se ne navikne.

Iskustva?
Ti definitvno radiš psihološko sexualne experimente.

Back