crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
Imam i ja sa vase strane,i uvijek navijam za vase klubove i nije me sram priznati.Malo m ise gade ovi sovinisti..
setas po ivici
malo ti fali
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam i ja sa vase strane,i uvijek navijam za vase klubove i nije me sram priznati.Malo m ise gade ovi sovinisti..

KninGrad je dobio 3 poena, ostali izgulirajte imate pdf politika pa se tamo druzite...![]()

Navijam za sve ekipe iz moje drage Makedonije, a navijam da prodju i ostale ekipe bivse Jugoslavije.![]()
Nego jel istina da je dolje raspad sistema i da je gotovo cijela momcad otisla?jeste istina je,ceo prvi tim je otisao,a i omladinci su pobegli,sada nalaze neke igrace iz 2-3 lige,gazda otiso u zatvor i raspali se.sta cemo sad kad igraju Milano i Slaven?Nego jel istina da je dolje raspad sistema i da je gotovo cijela momcad otisla?
jeste istina je,ceo prvi tim je otisao,a i omladinci su pobegli,sada nalaze neke igrace iz 2-3 lige,gazda otiso u zatvor i raspali se.
Lak zadatak za Slaven.
A za FK Milano cu da navijam iako su im sanse minimalne, spominje se da ce samo odigrati ove dve utakmice u Evropi kako bi uzeli nesto para,a igranje u 1 Makedonskoj ligi je krajnje neizvestan.

Kako nećemo imati za koga da navijamo? Usvojićemo neki klub sa Kipra, iz Austrije, a možda i iz Gruzije i ostalih bivših sovjetskih republika.![]()
![]()

...Dakle,mene zanima navijate li za klubove sa ovih prostora tj bivse nam zajednicke drzave kada igraju u europi?...
niko kao hajduk iz splita

Evo da se i ja okusam u jednoj temi..molim moderatoricu da je ili izbrise ili stavi na adekvatno mjesto ako ovdje ne valja..
Dakle,mene zanima navijate li za klubove sa ovih prostora tj bivse nam zajednicke drzave kada igraju u europi??Evo ja naprimjer,svim srcem navijam kada Zvezda,Partizan i ostali vasi predstavnici igraju u europi i strepim nad njihovim rezultatom..nikad necu zaboraviti kako sam navijao za Partizan u onoj utakmici sa Newcastlom kada su izborili ligu prvaka..i isto cu danas navijati za Vojvodinu i Crvenu Zvezdu istim zarom kao i za Hajduk i Slaven Belupo..