Navijate li za klubove bivse nam drzave u Europi!

simunic_screenshot.jpg

sta cemo sad kad igraju Milano i Slaven?:mrgreen:Nego jel istina da je dolje raspad sistema i da je gotovo cijela momcad otisla?
jeste istina je,ceo prvi tim je otisao,a i omladinci su pobegli,sada nalaze neke igrace iz 2-3 lige,gazda otiso u zatvor i raspali se.
Lak zadatak za Slaven.
A za FK Milano cu da navijam iako su im sanse minimalne, spominje se da ce samo odigrati ove dve utakmice u Evropi kako bi uzeli nesto para,a igranje u 1 Makedonskoj ligi je krajnje neizvestan.

jeste istina je,ceo prvi tim je otisao,a i omladinci su pobegli,sada nalaze neke igrace iz 2-3 lige,gazda otiso u zatvor i raspali se.
Lak zadatak za Slaven.
A za FK Milano cu da navijam iako su im sanse minimalne, spominje se da ce samo odigrati ove dve utakmice u Evropi kako bi uzeli nesto para,a igranje u 1 Makedonskoj ligi je krajnje neizvestan.

zao mi je zbog toga,nadam se da ce se ipak izvuci...ovo zbilja ne zvuci kao tezak posao za Slaven,ali treba biti oprezan..

...Dakle,mene zanima navijate li za klubove sa ovih prostora tj bivse nam zajednicke drzave kada igraju u europi?...

Ne, prošla su vremena kad smo gajili simpatije za te klubove.
Navijao sam godinama za Hajduk iz Splita, poput ostalih klinaca iz dela moje ulice. Danas su to matorci koji u kladionici znaju da ulože kintu na "bile" i da se raduju njihovim golovima dok gledaju derbi mečeve protiv Dinama iz Zagreba, ali ništa više od toga...

Evo da se i ja okusam u jednoj temi..molim moderatoricu da je ili izbrise ili stavi na adekvatno mjesto ako ovdje ne valja..

Dakle,mene zanima navijate li za klubove sa ovih prostora tj bivse nam zajednicke drzave kada igraju u europi??Evo ja naprimjer,svim srcem navijam kada Zvezda,Partizan i ostali vasi predstavnici igraju u europi i strepim nad njihovim rezultatom..nikad necu zaboraviti kako sam navijao za Partizan u onoj utakmici sa Newcastlom kada su izborili ligu prvaka..i isto cu danas navijati za Vojvodinu i Crvenu Zvezdu istim zarom kao i za Hajduk i Slaven Belupo..

Ja navijam za sve Hrvatske timove kada igraju u Evropi, osim naravno ako igraju sa nekima iz Srbije.

Ovo danas-juce je bila katastrofa, Dinamo, Hajduk, Rijeka i Slaven, svi poispadali, i to mislim od Salcburga, Ziline, Tromsa...sramota. Ne zna se ko je grdji, dal vi dal mi.

Back