Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.329
Stvarno idioti. To se nikada ne dira bilo ciji mural da je. A jos gore je sto ovo i nije navijacki mural iako je Bora bio Grobar.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
шта си све мешао добро си и тастере погодио!Е јесам патетичан кад се налижем вињака, пива и вина...

Sve, sve... al' najlepsi dozivljaji u zivotu bili su sa Zabranjenima u Hali sportova na Basketu. Evo sad veceras pijem sa nekim Ciganjima... Placem ja... placu oni... ko da su doziveli...
Eeee kakva su to cemernicka vremena bila... I sve je bilo kao u bajci...
Skoci vodja pored tebe, zagrli te ko sebi ravnog... pa pridje vinjak medju bracom... uzmes nekoliko gutljaja, a niko te ne gleda mrko kao ono na Jugu... naprotiv... drago mu je... Jer si i ti svinja kao i on koja loce vinjak...
Ko da danas zalim sto sam bio deo toga... Danas ne bih tugovao...
Ivane, nek ti je laka zemlja. Ti si kriv zbog najbolnijih i najlepsih uspemena s tribine...

A tek kako otkida na Grupu JNA. 
TDN (te diro neko?), Udar i Grobari Beograd bodre Partizan i dalje sa istoka. A glavnina se vratila na Jug.
Pisem zvanicne informacije sa sajta Zabranjenih, da ne bude kako ja sve znam.
Jes ja nikako vise ne idem. Mada mali burazer od tetke puni 4 god. za par dana. Zreo je za utakmice.A tek kako otkida na Grupu JNA.
![]()
"U POLITIKU NIKADA NECEMO ULAZI."
Wtf !?![]()
![]()
Taton je kukavicki ubijen, kao i Marko, medjutim stvar je u tome sto je 11-oro ljudi osudjeno na ogromne kazne zatvora
Zamislite da Turci osude na ogromne kazne svakog ko je ucestvovao u tuci
Naravno da ne, osudice samo coveka koji ga je izbo nozem
Isto tako u slucaju Taton treba na ogromnu kaznu da bude osudjen samo oni koji su ga tukli, a ne svi koji su bili tu
Ako ga uopste nadju.
Ako su otisli ispred ambasade. Posle skandalozne izjave onog debilnog trenera Galatasaraja i treba da im stave do znanja da im to nece proci.
http://i40.tinypic.com/25hp9av.jpg
Ispričao se trener Galatasaraya i izrazio sućut. Rekao je da nije znao što se desilo ( da je čovjek izboden, niti da je kasnije preminuo) prilikom davanja izjave.
A Turci spadaju u sam vrh navijačkog šljama u Europi. ****** ih noževi. Sjećam se onog navijača Leedsa kojeg su isto ubili nožem čini mi se, i isto su bili navijači Galatasaraya.
Nemam komentar !!!"Rekli su nam za taj zahtev 15 minuta pre podbacivanja. Nismo mogli da tako brzo odlučimo i da se izjasnimo o tako važnom pitanju, koje bi moglo da ima i političku konotaciju", rečeno je u PAOK-u.
Ispričao se trener Galatasaraya i izrazio sućut. Rekao je da nije znao što se desilo ( da je čovjek izboden, niti da je kasnije preminuo) prilikom davanja izjave.
A Turci spadaju u sam vrh navijačkog šljama u Europi. ****** ih noževi. Sjećam se onog navijača Leedsa kojeg su isto ubili nožem čini mi se, i isto su bili navijači Galatasaraya.
Нема то везе са временом када су их обавестили или било чим другим већ је само имат у питању као последице мржње према клубовима из Атине, тим пре што се убиство десило у другој држави, другом такмичењу и између клубова које мрзе подједнако.Sramota za paokare:
http://mondo.rs/a747596/Sport/Kosarka/PAOK-nece-da-cuti-zbog-Marka.html
...a kao razlog su naveli:
Nemam komentar !!!
Да, он мисли да су ти навијачи терористи а како је један "терориста" страдао онда ипак нису, врло логично!!!!!!Naravno da ne bi. On misli to što je rekao, samo je to rekao u krivo vrijeme.
.....Navijači Galatasaraja sramotno su se poneli uoči današnjeg prvenstvenog meča protiv Bešiktaša pošto su zviždali na minut ćutanja, kojim je odata pošta ubijenom navijaču Crvene zvezde Marku Ivkoviću.
Odlukom turskog košarkaškog saveza svi današnji mečevi nacionalnog prvenstva (Istanbul BB - Fenerbahče, Banvit - Eskisehir i Galatasaraj - Bešiktaš) počeli su odavanjem pošte stradalom navijaču, ali su se navijači Galatasaraja oglušili na to i sramotnim ponašanjem potrudili se za novi skandal.
Trener istanbulskog kluba Ergen Ataman bezuspešno je pokušao da smiri publiku, koja je, kada je prošao minut, počela da skandira “Turska, Turska”.
Ivković je ubijen u petak uoči utakmice košarkaške Evrolige u Istanbulu, gde je Crvena zvezda gostovala ekipi Galatasaraja, i biće sahranjen u ponedeljak na Bežanijskom groblju u Beogradu.