svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
I to je tebi normalno?
A ti k'o da ne znaš kakvi su navijači!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to je tebi normalno?
Pa bolje da je promjenio vjeru, nego što je prešao kod grobara...
I nemoj da zezaš da nisi gledao Boj na Kosovu!
Najjača scena kad se spajaju srpske i turske zastave pri sudaru vojski...
Znaš koja ima zastava među srpskim?![]()
Nisam gledao taj film, najozbiljnije....
Bas sam trebao ??![]()
I to je tebi normalno?
Pa na RTRS-u i na BN-u se taj film pustao jedno 6 000 puta, pa sam pomislio da si sigurno nekad naletio!
Znam ali to nije opravdanje. Ako si normalan valjda znas da takvo navijanje nema veze sa pravim navijacima.A ti k'o da ne znaš kakvi su navijači!
Nisam ni imao nameru da nabrajam samo sam istakao da je bolesno to sto rade Stojkovicu.Bolje da ne krećemo sa nabrajanjem svih vređanja jednih i drugih,samo u skorija vremena što su se dešavala!!!
Sem onog upućenog Guroviću za ćerku, grobarska napucavanja su bila komična, za razliku od komšija čiji je humor bio smešan samo njima... Vrlo neukusne poruke su stizali nama i našim igračima.Bolje da ne krećemo sa nabrajanjem svih vređanja jednih i drugih,samo u skorija vremena što su se dešavala!!!
napokon neke dobre vesti![]()
Sem onog upućenog Guroviću za ćerku, grobarska napucavanja su bila komična, za razliku od komšija čiji je humor bio smešan samo njima... Vrlo neukusne poruke su stizali nama i našim igračima.
Mada meni je vrlo komična ona vaša:
...Ćale ti u đubretarima
Keva ***** za sto dinara
Obeduješ iz kontejnera...
Kakav paradoks!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bolje da ne krećemo sa politikom...neće na dobro da se završi!!!A onda je sa tribina gdje su smješteni domaći navijači počelo skandiranje ratnom zločincu Ratku Mladiću te pjesme koje veličaju genocid u Srebrenici.
Svetislav Pešić je bio pošteđen vaših uvreda,jel da?
Ta komična,znam da vas dosta pogađa jer i sam znaš kakav je vaš komunalni život![]()
Cirkus su pravili oni naši u IS danas protiv sarajeva, ima da ih oderu kaznom, kad su dali za Oluju Širokom 3000 njima će pet puta više za ona skandiranja utrčavanja na teren i ostale gluposti
Srbe tuče i srpska policija u RS i hrvatska i muslimanska u federaciji...
Браво стари, мене баш не иде прогноза на БХ лигу. Поново 50% успјешности. Ко би рекао да ће Широки пући против јуниора Слободе или да Вележ неће накантати Козару а свиран им је чак и пенал, или да ће сељо отићи након овог кола на 14. мјесто. Чуо сам у Сарајево велики пичвајз био, истјерани навијачи Зрињског, а Зриња преокренуо са 0:2 на 3:2, онда искључе играча Зрињском... баш паклена утакмица
Ma nemoj, hajde da vidimo te klipove gdje se Srbi udaraju u rs i FBiH.
Кошево прошле сезоне, Градачац и Зеница пре две сезоне.. За кошево има клип на јутјубу, сам си га поставио једном![]()
Na Koševu prosle sezone navijaci Borca su poceli prvi sutati zaštitara, pa su ih onda i specijalci i zastitari posteno namlatili, sto jest jest.
A srpski navijaci ako i budu izmarisani, samo iz razloga zato sto prave incidente, skandiraju nacional-sovinisticke parole, provociraju... Isto kao i ovi ultrasi iz Mostara, pa onda kad dobiju po nosu, žale se...
Је ли богати какве везе има скандирање са нападима полиције.
Могу навијачи да певају шта хоће и пандури не смеју због тога да нападају.