Navijačke teme

Najjaci navijaci u exYU

• Grobari (Partizan Beograd)

• Delije (C.Zvezda Beograd)

• Firma (Vojvodina N.S.)

• Lesinari (Borac Banja Luka)

• Horde Zla (Sarajevo)

• Ultrasi (Zrinjski Mostar)

• BBB (Dinamo Zagreb)

• Torcida (Hajduk Split)

• Armada (Rijeka)

• Neko iz Slovenije

• Neko iz Makedonije

• Neko iz C.G.

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Obrati pažnju kad se sudaraju vojske, na srpskoj strani stoji zastava, odnosno grb Kotromanića (jedan od grbova) sa 6 ljiljana na plavom štitu... tj. kasnija zastava tzv. Armije BiH! Film je sniman 1988.-89.!

A ti k'o da ne znaš kakvi su navijači!
Znam ali to nije opravdanje. Ako si normalan valjda znas da takvo navijanje nema veze sa pravim navijacima.
Bolje da ne krećemo sa nabrajanjem svih vređanja jednih i drugih,samo u skorija vremena što su se dešavala!!!
Nisam ni imao nameru da nabrajam samo sam istakao da je bolesno to sto rade Stojkovicu.

Bolje da ne krećemo sa nabrajanjem svih vređanja jednih i drugih,samo u skorija vremena što su se dešavala!!!
Sem onog upućenog Guroviću za ćerku, grobarska napucavanja su bila komična, za razliku od komšija čiji je humor bio smešan samo njima... Vrlo neukusne poruke su stizali nama i našim igračima.
Mada meni je vrlo komična ona vaša:
...Ćale ti u đubretarima
Keva ***** za sto dinara
Obeduješ iz kontejnera...
Kakav paradoks!!! :hahaha: :hahaha: :hahaha: :cepanje: :cepanje: :cepanje:

Sarajevo superiorno, fašisti divljali u I. Sarajevu

U 15. minuti utakmica je prekinuta zbog utrčavanja navijača Slavije u teren. Nakon toga je atmosfera postala izuzetno napeta, a još nekoliko navijača Slavije pokušalo je ući na teren. A onda je sa tribina gdje su smješteni domaći navijači počelo skandiranje ratnom zločincu Ratku Mladiću te pjesme koje veličaju genocid u Srebrenici. Sedam minuta kasnije, fašističko divljanje je prekinuta pa je utakmica nastavljena.

110824120.4_mn.jpg

110824120.9_mn.jpg

Sem onog upućenog Guroviću za ćerku, grobarska napucavanja su bila komična, za razliku od komšija čiji je humor bio smešan samo njima... Vrlo neukusne poruke su stizali nama i našim igračima.
Mada meni je vrlo komična ona vaša:
...Ćale ti u đubretarima
Keva ***** za sto dinara
Obeduješ iz kontejnera...
Kakav paradoks!!! :hahaha: :hahaha: :hahaha: :cepanje: :cepanje: :cepanje:

Svetislav Pešić je bio pošteđen vaših uvreda,jel da?
Ta komična,znam da vas dosta pogađa jer i sam znaš kakav je vaš komunalni život :ok:

Cirkus su pravili oni naši u IS danas protiv sarajeva, ima da ih oderu kaznom, kad su dali za Oluju Širokom 3000 njima će pet puta više za ona skandiranja utrčavanja na teren i ostale gluposti

Poslednja izmena od moderatora:
Svetislav Pešić je bio pošteđen vaših uvreda,jel da?
Ta komična,znam da vas dosta pogađa jer i sam znaš kakav je vaš komunalni život :ok:

Najgore uvrede, ja mislim u istoriji sporta i navijanja na čitavom Balkanu je doživio Žarko Zečević...

ima i ona za njegovu ćerku i eventualna pojačanja Partizana:
I da dovedeš Gatuza hebaćemo je zguza,
i da dođe Materaci svršićemo joj po faci... itd.

To su dvostruki standardi, kad to rade grobari to je simpatično, a kad Delije vrijeđaju i ismijavaju Mustafu, to je onda primitivizam...

Браво стари, мене баш не иде прогноза на БХ лигу. Поново 50% успјешности. Ко би рекао да ће Широки пући против јуниора Слободе или да Вележ неће накантати Козару а свиран им је чак и пенал, или да ће сељо отићи након овог кола на 14. мјесто. Чуо сам у Сарајево велики пичвајз био, истјерани навијачи Зрињског, а Зриња преокренуо са 0:2 на 3:2, онда искључе играча Зрињском... баш паклена утакмица

Navijaci Zrinjskog su istjerani zato sto su skandirali Anti Pavelicu, velicali ustaše itd. ;)

Meni je bilo krivo kada su prozivali Pesica jer je on trenirao reprezentaciju i odveo ih do prvaka sveta. Takvom coveku mozemo samo kapu da skinemo ali uvek postoje debili koji se prave pametni time sto ce prozivati ljude koje trebaju da postuju. Inace nisam primetio da je Dule Vujosevic bio mazen od strane delija.

Кошево прошле сезоне, Градачац и Зеница пре две сезоне.. За кошево има клип на јутјубу, сам си га поставио једном ;)

Na Koševu prosle sezone navijaci Borca su poceli prvi sutati zaštitara, pa su ih onda i specijalci i zastitari posteno namlatili, sto jest jest. ;)

A srpski navijaci ako i budu izmarisani, samo iz razloga zato sto prave incidente, skandiraju nacional-sovinisticke parole, provociraju... Isto kao i ovi ultrasi iz Mostara, pa onda kad dobiju po nosu, žale se...

Na Koševu prosle sezone navijaci Borca su poceli prvi sutati zaštitara, pa su ih onda i specijalci i zastitari posteno namlatili, sto jest jest. ;)

A srpski navijaci ako i budu izmarisani, samo iz razloga zato sto prave incidente, skandiraju nacional-sovinisticke parole, provociraju... Isto kao i ovi ultrasi iz Mostara, pa onda kad dobiju po nosu, žale se...

Је ли богати какве везе има скандирање са нападима полиције.
Могу навијачи да певају шта хоће и пандури не смеју због тога да нападају.

Је ли богати какве везе има скандирање са нападима полиције.
Могу навијачи да певају шта хоће и пандури не смеју због тога да нападају.

To prvo nisu navijaci, nego grupa kretena, koja ne zna ni sta je fudbal, nego je dosla na stadion da demonstrira nekulturu i nevaspitanje od kuce. ;)
Eh, kad smo to rijesili, idemo dalje...

Pa policija i ne udara samo zbog pjevanja, nego i zbog incidenata...

Ko sto vidis ovdje su "miroljubivi" huligani borca prvo poceli tući zastitare, nakon cega je morala intervenisati i policija... Šteta sto im nisu i noge i ruke polomili... ;)

Poslednja izmena:

Back