Navijačke teme

Najjaci navijaci u exYU

• Grobari (Partizan Beograd)

• Delije (C.Zvezda Beograd)

• Firma (Vojvodina N.S.)

• Lesinari (Borac Banja Luka)

• Horde Zla (Sarajevo)

• Ultrasi (Zrinjski Mostar)

• BBB (Dinamo Zagreb)

• Torcida (Hajduk Split)

• Armada (Rijeka)

• Neko iz Slovenije

• Neko iz Makedonije

• Neko iz C.G.

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
PAKLENA SAČEKUŠA: Delije napale Grobare, dvoje teško povređeno!

BEOGRAD - U tuči dve grupe navijača Partizana i Crvene zvezde na izlazu iz mesta Umka dve osobe su teško povređene, a veći broj lakše na izlazu iz Umke na Obrenovačkom putu između dve benzinske pumpe, saznaje portal Kurira.

Metež se dogodio oko 15.30 sati kada su prema nepotvrđenim informacijama navijači Zvezde na izlazu iz Umke sačekali "Grobare", koji su autobusom iz Obrenovca išli na utkamicu.

Do okršaja je došlo na autobuskoj stanici, a u opštem metežu uništena su potpuno dva autobusa i polupano nekoliko automobila, a veliki broj sukobljenih navijača je povređen, među kojima i dvojica mladića teže, od kojih se jedna osoba nalazi u kritičnom stanju.

"Dve osobe su teško povređene, jedna koja je u komi na putu je u Urgentni centar. Grupa mladića je odbila lekarsku pomoć", izjavila je za portal Kurira dr Nada Macura portparolka Hitne pomoći.

Inače na Umci se nalaze jake snage policije i žandarmerije koji su prema poslednjim informacijama uspeli su da razdvoje sukobljene navijače, a policija ispituje očevice

Od 18 časova na stadionu Crvene zvezde igra se 145. prvenstveni večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana.

Znaci definitivno smo lud narod kad ovo dozvoljavamo.

Šta ima da idem na sajt kad sam bio uživo na svim tim utakmicama. Valjda znam šta je spiker pričao.

Sent from my U8815 using Forum mobile app

I ja sam bio na tim utakmicama i znam sta je spiker pricao,ali jedini dokaz ko prica istinu su zvanicni podaci, koji se mogu naci na zvanicnim sajtovima,na koje si se i ti pozivao,a oni govore da ti nisi u pravu...dakle u Nisu,u prvenstvu Zvezda je bila gledanija,a ti se opusti malo...;)

I ja sam bio na tim utakmicama i znam sta je spiker pricao,ali jedini dokaz ko prica istinu su zvanicni podaci, koji se mogu naci na zvanicnim sajtovima,na koje si se i ti pozivao,a oni govore da ti nisi u pravu...dakle u Nisu,u prvenstvu Zvezda je bila gledanija,a ti se opusti malo...;)

Zvanicni podaci su oni koje zvanicni spiker objavi. Tako je svuda u svetu pa i kod nas. Opusten sam ja...

Jel se meni cini ili su navijaci Zvezde na severu mahali barjakom HH ?

Bio sam daleko i celo vreme sam pokusavao da prepoznam dal je to taj grobarski barjak, licio je na njega

Neki od ova dva?

delije10.jpg

delije04.jpg

Back