Uysal
Elita
- Poruka
- 16.872
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gdje je Zeljo u anketi,a imaju Zrinjski i Borac.
![]()
Čini se da je za sada samo jasno da Škendija i Partizan neće organizovano voditi svoje navijače na gostovanja i da ulaznice neće moći da nabave preko kluba.
Na sastanku generalnih sekretara, komesara za bezbednost srpskog i makedonskog prvaka, predstavnika policije, fudbalskih saveza i UEFA, koji je prekjuče održan u Beogradu, bilo je različitih stavova. Bešir Šaćiri, generalni sekretar Škendije, kaže da ni njemu nisu najjasniji zaključci i preporuke sa tog sastanka.
- Zaista ne znam zašto je predloženo da se navijači ne vode organizovano. Srpska policija i predstavnici UEFA bili su 100 odsto protiv toga da gostujući navijači prisustvuju utakmicama, Partizan nije bio isključiv, ali je imao isti stav, dok smo mi tri ili četiri sata bili protiv te ideje. Škendija nije bila protiv gostovanja, a naši navijači su čak sve organizovali za dolazak u Beograd - rekao je između ostalog Šaćiri za "Blic".
... ali je sasvim u redu da s spreci razmena pesnica, sipki, baklji, ...
Pa gde si do sada lebac ti? Pricaj!!!!!!Да се и ја јавим, да не мислите да сам вас заборавио. :-)
Pogledaj mi dole u potpis. Pravi naslednici ekipe No1.Хехе Илке легендо, можда и останем, ужелео сам вас се, нема нигде таква екипа као што је некад била овде...
Па постављене су најбоље 3 групе, не знам шта ти није јасно..
Ja sam cuo da su ti Manijaci dobijali batina redovno. Sad od koga ne znam al cini mi se da su ovde bili klipovi o tome.otkad su to Lesinari u Ultrasi bolji od Manijaka,tesko da se zajedno mogu poredit sa Manijacima.
otkad su to Lesinari u Ultrasi bolji od Manijaka,tesko da se zajedno mogu poredit sa Manijacima.
Kad ste vi to Lesinari uspjeli napuniti stadion?Добро, у вези Ултраса си управу, али гледајући ову сезону, Ултраси су били пуно бољи од Манијака по гостујућим текмама. А од Лешинара су Манијаци једино бољи по губљењу застава![]()
Kad ste vi to Lesinari uspjeli napuniti stadion?
Ovo je manje-vise i pristojno u odnosu na ono sto su radili onom reporteru u Pragu.![]()
Ja sam cuo da su ti Manijaci dobijali batina redovno. Sad od koga ne znam al cini mi se da su ovde bili klipovi o tome.