PartizanBeograd
Veoma poznat
- Poruka
- 10.918
Pala zastava navijacima Skendije, prica se da su Grobari to uradili
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pala zastava navijacima Skendije, prica se da su Grobari to uradili
Hoćete ovu da kupite ili da novu šijete pa da je na utakmici palite?
Спомиње се да ће ти што су је скинули дати Гробарима да ју запале на утакмици против шиптара, ма да то ни не чуди јер доста македонаца симпатише фрањевце![]()
Čuj ti njega "(informacija od okorelog grobara)"![]()
Vole vas vaši Grobari! Budite nam zdravi!pusa :*
![]()
Hoćete ovu da kupite ili da novu šijete pa da je na utakmici palite?
Brate samo se podseti 124. derbija (2005.) kada vam je na sred Marakane pala zastava sa severa, 15-ak minuta pre kraja utakmice. Zato nemoj mnogo da njaske
"Pusa",jel te to hrvati naučili tako da pišeš?
uz ažuriranje ko zna šta si još lupetao
I to je sve što imaš da kažeš???
Barem napiši o kojoj je zastavi reč.Bilo je na tone otimačina zastava i sa jedne i sa druge strane.
Robert...![]()
Ajde lebati nemoj da tamburas ovde besmislice. Kako mozes da uporedjujes Delije sa Grobarima po tucama i otimanju zastava? Niti smo mi jaci zato sto smo veci, tezi, krupniji, ludji.......Sve budale po tom pitanju su iste. Ali vi Grobari ste isisane kukavice jer nikada ne napadate grupu nego pojedince a sa Delijama ne smete ni u kakav sukob jer nas je bar 4 puta vise ne svakoj utakmici da ne govorim o ukupnom broju u Srbiji. Aj brisi bre nemoj da me nerviras zatupljenoscu.Razlika je u tome sto se za vase pale zastave zna tacno kad i gde su pale, to je recimo videlo 2 miliona ljudi ispred tv ekrana. Za trofeje koje vi osvajate niti se zna gde su pali niti nista. Ajde navedi mi neki primer
Posto stalno idem na derbije i nijedan ne propustam, a zivim na NBG tako da uvek prolazim Autokomandom, evo otkad ja idem na derbije nikad nisam video nijedan incident na Autokomandi, a uvek se vracam zajedno sa Grobarima. Medjutim posle kad dodjem kuci i ukljucim komp citam vase komentare "Grobari sto ste bezali na Autokomandi". Mislim te vase lazi su postale toliko uobicajene da je to strasno. Ili vi lazete konstantno, ili ja uvek mimoidjem te incidente posto se stalno vracam tuda
Od svih trofeja sa jedne i druge strane samo mozda 5% je oteto posle tuce, sve ostalo je ili ukradeno ili sasiveno. Ali vi bas prednjacite u tome
PS: Nisam ni u jednoj grobarskoj grupi, samo obican navijac sa Juga
Razlika je u tome sto se za vase pale zastave zna tacno kad i gde su pale, to je recimo videlo 2 miliona ljudi ispred tv ekrana. Za trofeje koje vi osvajate niti se zna gde su pali niti nista. Ajde navedi mi neki primer
Posto stalno idem na derbije i nijedan ne propustam, a zivim na NBG tako da uvek prolazim Autokomandom, evo otkad ja idem na derbije nikad nisam video nijedan incident na Autokomandi, a uvek se vracam zajedno sa Grobarima. Medjutim posle kad dodjem kuci i ukljucim komp citam vase komentare "Grobari sto ste bezali na Autokomandi". Mislim te vase lazi su postale toliko uobicajene da je to strasno. Ili vi lazete konstantno, ili ja uvek mimoidjem te incidente posto se stalno vracam tuda
Od svih trofeja sa jedne i druge strane samo mozda 5% je oteto posle tuce, sve ostalo je ili ukradeno ili sasiveno. Ali vi bas prednjacite u tome
PS: Nisam ni u jednoj grobarskoj grupi, samo obican navijac sa Juga
Ajde lebati nemoj da tamburas ovde besmislice. Kako mozes da uporedjujes Delije sa Grobarima po tucama i otimanju zastava? Niti smo mi jaci zato sto smo veci, tezi, krupniji, ludji.......Sve budale po tom pitanju su iste. Ali vi Grobari ste isisane kukavice jer nikada ne napadate grupu nego pojedince a sa Delijama ne smete ni u kakav sukob jer nas je bar 4 puta vise ne svakoj utakmici da ne govorim o ukupnom broju u Srbiji. Aj brisi bre nemoj da me nerviras zatupljenoscu.![]()
Sta drugo Grobari mogu da budu...Ја мислим да сте сви ви будале ако се тучете међусобно.
Мислим на Делије и Гробаре.
Још страшније ако неко потегне нож.Ја на Србина никада не бих потегао нож.
П.С.
Вероватно мислите ''е слушај овога,на стадиону никада није био'',напротив,навијам за Звезду,био сам на доста утакмица.Не само на Маракани већ и на доста гостовања по Србији.А никада се не бих побио са неким зато што је Гробар.
Пријатељ са којим се дружим од детињства је од малих ногу Гробар.Никада се у животу нисмо покачили.Имам гомилу другова и познаника који навијају за Партизан.
Sta drugo Grobari mogu da budu...