Navijačke teme

Najjaci navijaci u exYU

• Grobari (Partizan Beograd)

• Delije (C.Zvezda Beograd)

• Firma (Vojvodina N.S.)

• Lesinari (Borac Banja Luka)

• Horde Zla (Sarajevo)

• Ultrasi (Zrinjski Mostar)

• BBB (Dinamo Zagreb)

• Torcida (Hajduk Split)

• Armada (Rijeka)

• Neko iz Slovenije

• Neko iz Makedonije

• Neko iz C.G.

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Е има да потенцирамо копију колко хоћемо јел имамо вееелики материјал за то, за разлику од вас који се само хватате за ту заставу која ништа није значила и била качена двапут...
z:poz:

Pa gde je taj materijal? Nije bitno koliko je puta kacena,ona je bila na jugu pre vaseg ujedinjenja! Vi nemate materijal da nas prozivate nego samo vicete copy/paste a nemate pojma zbog cega!

Pa gde je taj materijal? Nije bitno koliko je puta kacena,ona je bila na jugu pre vaseg ujedinjenja! Vi nemate materijal da nas prozivate nego samo vicete copy/paste a nemate pojma zbog cega!

НЕ СЕРИ !
мислиш да ме не мрзи да качим толике слике сад,,,а ти да си "прави" навијач пратио би навијачку сцену у србији и знао би пуно примера копирања, као што овде многи знају

тема је била срца, копирали сте их и ћао здраво...

Vec sam napisao u prethodnom postu za srca.

Protumači mi ovu žikinu šarenicu?

Kartoni su bili namesteni da se dizu u tri boje. Medjutim kad je trebala da se digne koreografija Kleo vam je zavuk'o golcinu i ljudi dok su se radovali i skakali sve se poremetilo pa je ispalo tako. U svakom slucaju do jaja je ispalo i vraca se ona stara anarhija koja je krasila Jug.

НЕ СЕРИ !
мислиш да ме не мрзи да качим толике слике сад,,,а ти да си "прави" навијач пратио би навијачку сцену у србији и знао би пуно примера копирања, као што овде многи знају

Nemoj biti bezobrazan!Znam da vam je to jedini nacin ali nemoj meni te fore.
Nisam ti trazio da trazis i da kacis slike,vec da napises sta smo mi vas kopirali!
Mozda sam mlad pa ne znam...

I dalje mislim da navijacka grupa treba da bude jedinstvena po imenu.

НЕ СЕРИ !

pu majku mu ja pratim scenu vec duze vreme,i ne znam skoro ni jedan primer.

Nemoj biti bezobrazan!Znam da vam je to jedini nacin ali nemoj meni te fore.
Nisam ti trazio da trazis i da kacis slike,vec da napises sta smo mi vas kopirali!
Mozda sam mlad pa ne znam...

I dalje mislim da navijacka grupa treba da bude jedinstvena po imenu.
Ma kakva kopija i te gluposti.
nema te stvari sto su oni radili a da neko pre njih nije.
sta ima tu da se drkamo.
crno bela zastava simbol je brigateaaaaa
arevuare ciao.

A jebalo vas kopiranje, i onaj celavi iz alcz je na jednoj zurci prepevao pesmu koju smo mi pevali daleko pre svih dok smo jos bili u ogromnoj mrznji sa ciganima a u ok odnosima sa grobarima...vremena se menjaju...
Evo pesma (morate priznati da je dobra :D )

A ti si zvezdo bila i sampion
I navijaca imala milion
A sad si zvezdo na niske grane pala jer si se kurvala!

A ja sam negde s' Vosom srecan bio,
A ja sam negde s' Vosom pivo pio
A tiii a tiiii
Ti si se kurvala :D

Pesma inace uradjena kao podsmevanje na bes delija kad zvezda izgubi, a mi nasu Vosu volimo, ne maltretiramo igrace, upravu, samo navijamo i uvek smo s' njom ;)

axaxaxaxa,nemas nista pametnije da kaze,eh.
Mi smo manje srbi jer smo PRE vas furali ime delije(koje mozemo da vam stavljamo pred nos stalno)a vi ste veci srbi jer ste posle nas uzeli ime delije i i delje ga furate.
ok cigani veliki srbi.

cekaj stani,nisi mi odgovorio,sto ste vi uzimali ime delije ako je to turska rec????
mi smo srbi na DELIMA,a ne na recimo sto se i vidi kroz nasu istoriju....

Vatra na veliko, i solja sa vodom na njegaaa, kuuurac ... z:ddm1:

Fudbal 31 godinu pre vas, mislite o tome ! z:poz:

Cuj fudbal, pa mi smo 1936. imali modernu omladinu, navijace koji su u velikom broju posecivali kako domace tako i gostujuce tekme. Ako izguglas malo nacices izvestaje nereda 1920 i neke, pa 1938. nekoliko puta...
To sto su nas pobacali pod led i sto je cela uprava Vojvodine streljana u vreme II Svetskog je prmenilo mnoge stvari.
Da je Draza u kog se kunu izgurao do kraja i oterao komunjare ne bi bilo ni partizana ni zvezde vec OFK, Vojvodina...klubovi iz doba kraljevine.
Vosa bre nastala iz zelje da se napravi prvi srpski klub u Novom Sadu i Vojvodini, i sad meni titovo dete dodje i kaze da sam Madjar?tisina jajare :D

95351219655538357143797.jpg

i mnogo,mnogo drugih raznih stvari,koje smo i jednii drugi kopirali od drugih.
tako da satro oreginalna tribino mozes samo da cutis.
crno bela zastava simbol je brigateaaa.

ova grobarska zastava,nema veze sa ovom nasom zato sto nisu iste,za grobare je mozda to predstavljalo psiho ali se nisu izjasnjavali stoga je uzaludno raspravljati!!!nasa grupa se zove psihounit i napravili svojom voljom ovakve barjake bez ikakvog kopiranja od grobara!!!jos jednom ponavljam,barjaci nisu isti...

Cuj fudbal, pa mi smo 1936. imali modernu omladinu, navijace koji su u velikom broju posecivali kako domace tako i gostujuce tekme. Ako izguglas malo nacices izvestaje nereda 1920 i neke, pa 1938. nekoliko puta...
To sto su nas pobacali pod led i sto je cela uprava Vojvodine streljana u vreme II Svetskog je prmenilo mnoge stvari.
Da je Draza u kog se kunu izgurao do kraja i oterao komunjare ne bi bilo ni partizana ni zvezde vec OFK, Vojvodina...klubovi iz doba kraljevine.
Vosa bre nastala iz zelje da se napravi prvi srpski klub u Novom Sadu i Vojvodini, i sad meni titovo dete dodje i kaze da sam Madjar?tisina jajare :D

mozda ne bi bilo zvezde i partizana ali bi bio mozda fk cetnik ili neki krsaljevski klub....gde bi opet bili jaci od vas kako god okrenes,jedino bi mozda grobari bili slabi jer ne bi igrao onaj stjepan bobek ustasa...

A jebalo vas kopiranje, i onaj celavi iz alcz je na jednoj zurci prepevao pesmu koju smo mi pevali daleko pre svih dok smo jos bili u ogromnoj mrznji sa ciganima a u ok odnosima sa grobarima...vremena se menjaju...
Evo pesma (morate priznati da je dobra :D )

A ti si zvezdo bila i sampion
I navijaca imala milion
A sad si zvezdo na niske grane pala jer si se kurvala!

A ja sam negde s' Vosom srecan bio,
A ja sam negde s' Vosom pivo pio
A tiii a tiiii
Ti si se kurvala :D

Pesma inace uradjena kao podsmevanje na bes delija kad zvezda izgubi, a mi nasu Vosu volimo, ne maltretiramo igrace, upravu, samo navijamo i uvek smo s' njom ;)
:ok: :ok: :ok:

Vatra na veliko, i solja sa vodom na njegaaa, kuuurac ... z:ddm1:

Fudbal 31 godinu pre vas, mislite o tome ! z:poz:

mozda ne bi bilo zvezde i partizana ali bi bio mozda fk cetnik ili neki krsaljevski klub....gde bi opet bili jaci od vas kako god okrenes,jedino bi mozda grobari bili slabi jer ne bi igrao onaj stjepan bobek ustasa...
Totalnu glupost si rekao, ja ti kazem da mene prozivate da sam madjar, ovi vicu da sam ustasa, a vi se kunete u Drazu u komunistickim klubovima, okrece se on u grobu zbog toga.
Reci mi zasto ne navijas za OFK Beograd?
Najstariji klub u jsl trenutno, cisto srpski...
pa naravno da je lakse ici na zvezdu jer je to bilo in, verovatno su ti i matorci tako razmisljali, vise dobijes ako si uz njih...poltroni ste, nista vise nego poltroni...navijate za najbolje, za one koje drzava gura.
a шта ти стално неке јебачке поруке са стране, на фињака, нешто филозофски...дај упадај ко пре z:lol:
Mali je postao ozbiljan, samo to cu da kazem ;)

Procitao sam nesto od toga u huku, a i po guglu.

Isto to titovo dete koje za sebe govori da je srbin ne zna nista o staroj srbiji...
Da ne pricam o pesmama kojih bi svaki srbin trebao da se seca, npr. otadzbina djure jaksica, da vas vidim sad sise, setite se malo te metafore, i bar nekih pesama, bez googlanja... Sve srbin do srbina, a ???!!!
Pa padajte braco, gde ja, Vece, zajebi ne secam se svega, ali sam tu ...
Ko od vas zna bilo sta o djuri !? Niko, i ne zavaravajte se Djura Jaksic je samo primer, ima ih jos mnogo... Mnogo, mnogo...
A ove ***** koje govore da su srbende samo zato sto dignu (razdvojena) tri prsta, kunu se u drazu i nasu trobojku, a ovamo kradu patike na protestima, bezite bre sisice glupe !

Treba da studiram komparativnu knjizevnost :hahaha: z:mrgreen:

a шта ти стално неке јебачке поруке са стране, на фињака, нешто филозофски...дај упадај ко пре z:lol:

Mani se gluposti ;) Nemam ja zivaca za to, mozda padne po koja zajebancija, ali ... ;) Ima pametnijih poslova :)
Bacio sam vam ultra knjizevnu spiku gore !

Poslednja izmena:
A ove ***** koje govore da su srbende samo zato sto dignu (razdvojena) tri prsta, kunu se u drazu i nasu trobojku, a ovamo kradu patike na protestima, bezite bre sisice glupe !

Dizu spojene, al ni to ti ne valja ako pogledas, ustase 2, fasisti 3 razdvojena prsta a domaci izdajnici ljoticevci koji su vodili na streljanje hiljade i hiljade Srba su se zaklinjali sa spojena 3 prsta.
To ti je nacionalni stroj i te spike.

Back