cvidza
Aktivan član
- Poruka
- 1.279
al se nakotili ovi misevi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
FIRMASI IZADJITE!!!
![]()
To brale!!!!!!
FIRMASI vi ste bruka,sticice vas crna ruka![]()
Tako je Generale, zbog njih sam bio banovan...
znam...i ja sam zbog njih bio banovan .....
интернет вориорс...цццц
ово "и ја сам због њих био банован" у навијачком свету би значило "због њих сам пао" , ово "то брале" би значило "идемоо" ово "тако је" би значило "у ал си спаковао ону пичку".....и тако....интернет вориорс владају нетом![]()
.....Jooo ko meni kaze Internet vorior.....dodje mi da se roknem u vugla...
ко ти каже?? ае одговори ми на пп да видим и то чудо
Primetio sam da vecina cigana pripada grupi Tastatura boys.....а ти алкатразу
Izgleda da nisi shvatio moje postove.....kad sam reko "to brale" to bi ti bilo isto kao "ako si mu reko" .......
Glupo mi je da se kuurcim sa mojim navijackim iskustvima....po meni je to potpuno indijanski....А ово није индијански?? ЈА САМ БАНОВАН ЗБОГ ФИРМЕ, ТО БРАЛЕ ЈЕБИ ИМ КЕВУ...нико ти не прича да треба да се курчиш навијачким искуством ал не треба себи да дозволиш овакве индијанске испаде..
Nego vi obuzdajte ove vase net huligane kao sto su HALIX i onaj drugi indijanac.....
FIRMASI IZADJITE!!!
Izasao sam, porucila ti mama da je rucak u rerni i da ga podgrejes kad ogladnis...
To brale!!!!!!
FIRMASI vi ste bruka,sticice vas crna ruka![]()
Tako je Generale, zbog njih sam bio banovan...
Grobar je pao DRUUUKAAAA
Grobar je pao DRUUUKAAAA
I ne mesaj Adictse sa svojim grobarstvom jer su likovi poneli neke Firmine stvari nazad u Mancester i odusevili su se ekipom sa kojom su cugali![]()
rakar
uzalud vam srpstvo kad vam, je ime turskoZASTO STE VI IMALI TURSKO IME U GRUPI OOO DRAGI MOJI GROBARI???
a da vam taj trans nesto znacio vi bi ste se jos i tada bunili,a posto niste ko vas je:be
![]()
i mnogo,mnogo drugih raznih stvari,koje smo i jednii drugi kopirali od drugih.
tako da satro oreginalna tribino mozes samo da cutis.
crno bela zastava simbol je brigateaaa.
Е има да потенцирамо копију колко хоћемо јел имамо вееелики материјал за то, за разлику од вас који се само хватате за ту заставу која ништа није значила и била качена двапут...
![]()
јесте ли ви луди или глупи??
ова застава је била 1991 у Барију...еееј а то је пре ове ваше слике
zasto furate tursko ime oo dragi moji cigani???
Cekao se pravi momenat za dizanje te zastave.
zasto ste vi pre nas furali tursko ime,ako ste tolke srbende oo dragi moji misevi???
zasto ste vi pre nas furali tursko ime,ako ste tolke srbende oo dragi moji misevi???