Navali narode, još malo pa nestalo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Brajan Koen

Buduća legenda
Poruka
39.707
Čitam neki tekst, cura iz Brazila prodaje nevinost ( da, prodaje svoje zlatno runo, svoj nebrušeni dijamant, svoju piculicu ), a sve zbog neke dobrotvorne akcije, bla, bla....

E, forumaljke moje mile : Za koliko bi vi sada prodale svoju nevinost ( pitanje za iskusne ) i dal' bi prodale vašu nevinost ( pitanje za još uvek nevine ) i za koliko ??

Čitam neki tekst, cura iz Brazila prodaje nevinost ( da, prodaje svoje zlatno runo, svoj nebrušeni dijamant, svoju piculicu ), a sve zbog neke dobrotvorne akcije, bla, bla....

E, forumaljke moje mile : Za koliko bi vi sada prodale svoju nevinost ( pitanje za iskusne ) i dal' bi prodale vašu nevinost ( pitanje za još uvek nevine ) i za koliko ??

Sociološka studija ljudskog ponašanja ... da moglo bi ovo biti bas to. Bas je fina, skroz nadogradiva tema. Zaista. Ali, ova katastrofalna zvrljotina
( da, prodaje svoje zlatno runo, svoj nebrušeni dijamant, svoju piculicu )
koju si verovatno napisao u nekom ludackom, onanicarskom grcu, makes me wanna PUKE! Kakvo bre runo i kakva piculica? Sta je s` tobom covece? Sta?

Sociološka studija ljudskog ponašanja ... da moglo bi ovo biti bas to. Bas je fina, skroz nadogradiva tema. Zaista. Ali, ova katastrofalna zvrljotina koju si verovatno napisao u nekom ludackom, onanicarskom grcu, makes me wanna PUKE! Kakvo bre runo i kakva piculica? Sta je s` tobom covece? Sta?

Vidim ja da bi ti meni dala za dž, a lovu bi podelili

Šta je to ? Slobodna forma izražavanja koja ima za cilj da kod čitaoca izazove jednu vrstu psihofizičke teskobe

Nevine ? FORUMASHICE >>> ????!?!?!? bwahahahahaha ! :hahaha1:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back