Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Ljudi moji, možete li kontrolisati ove klon naloge koji naleću kao padobranci nakon banova. Taman stavim na ignore 2-3, ono skaču isti sa novim nalozima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio sam pre neki dan.Tebi treba Rajka,nemas sa kim da se svadjas ,a vala nisi ni bio banovan dugo koliko mi se cini![]()
a rulja.... svi imaju mekove i ajfonove voze bmw i audi, a nerulja ima amd i budzene kompove sa jeftinim polovnim grafamaKruzi odavno u ovom drustvu stara ono : ako ne govoris kao rulja lepo o rusiji tj putinu onda si izdajnik i nato placenik ...
Naravno ,ja ne odstupam od svojih stavova i svog misljenja i da li se to nekome svidja ili ne ,briga me.E pa to je problem to "uvek" pa i na svoju stetu ...
rece neko sa preko 80.000 postova gde je 90 posto cist trolTo je nekome ventil posto provede mnogo vremena na jednoj temi a onda izgubi kontrolu ...
To je teska manija ... svaki put ponavljas jedno te isto i uvek isti rezultat - ban.
A opet da li se kazne i oni koju su nam na ignore listi ili uvreda ostane pa se copor okupi pa te jos vise progoni.
Racionalan a ne ostrascen.Naravno ,ja ne odstupam od svojih stavova i svog misljenja i da li se to nekome svidja ili ne ,briga me.
Jer kakav je covek koji menja misljenje kao po vetru i leluja tamo ovamo?
Borba za nove clanove ,a u ovom slucaju pricamo o klonovima ne mora da bude na ustrb kvaliteta sadrzaja i ostalog na Forumu.
I loš krompir je ipak krompir..Bolje sto loših krompira, nego dva dobra.Kakvi su to članovi koji su stalno banovani.
GresniciKakvi su to članovi koji su stalno banovani.
Rusija brani svoju teritoriju svoj narod ,to je cinjenica i realnost .Racionalan a ne ostrascen.
Recimo kazes kako jeste.
Rusija je napala Ukrajinu.
Ne bih se složio. Da su kod tebe na umetnosti trolovali, pa ih banuješ, a oni se vrate i tako u krug, ne bi tako razmišljala.I loš krompir je ipak krompir..Bolje sto loših krompira, nego dva dobra.
Novi nalozi u temi o Ukrajni koji imaju po 5 postova i odmah kreće nastavak pisanije od ranije... To nije paranoja.opet paranoja
koji klon nalozi?
Kako to smo samo mi paranoicni ,jel vam to neka forumska mantra?opet paranoja
koji klon nalozi?
Ko je klon nalog?Novi nalozi u temi o Ukrajni koji imaju po 5 postova i odmah kreće nastavak pisanije od ranije... To nije paranoja.
ko to vi?Kako to smo samo mi paranoicni ,jel vam to neka forumska mantra?
Jel smo mi debili i ne vidimo sta se radi?
Ma da ja sam paranoican a ti si Alisa iz zemja cuda ….Ko je klon nalog?
mozes da ga prijavis...
ko to vi?
ti si cesto paranoican i uvek su ti na umu neke teorije zavera
sta je sad teorija....da administracija cuva klonove ili sta vec........?
tako nekakoMa da ja sam paranoican a ti si Alisa iz zemja cuda ….
Коме, јел теби?Ko je klon nalog?
mozes da ga prijavis...
ko to vi?
ti si cesto paranoican i uvek su ti na umu neke teorije zavera
sta je sad teorija....da administracija cuva klonove ili sta vec........?
Koja "kritika"?Коме, јел теби?
Правилник вам је као зеленском Мински договори, пише али се не важи сем у случајевима када се упути критика модераторима, који никада не греше па чак и када греше!
To je ekstremno ….no noKoja "kritika"?
Sto se kaznjavaju pretnje smrcu i slicno?
pa ne dopusta seTo je ekstremno ….no no
Tema je o klon nalozima koji se non stop vracaju i zbog cega se to dopusta ?
Vi banujete jedan nalog ,posle nekog vremena opet se otvara nalog …i tako u krug …na osnovu postova i po nacinu pisanja dolazim do zakljucka da to mozda i nije osoba kao mi ,vec kompjuter ,botnet …pa ne dopusta se
zato vam kazem da prijavite ako neko ima vise naloga
Не лупај, пошто твоје слободне процене немају везе са логиком!Koja "kritika"?
Sto se kaznjavaju pretnje smrcu i slicno?
Само један закључак се да извући из тога што администрација све ово толерише а он је, подржавају глобализам!