Obersturmfuehrer:
delimicno se slazem....
potop se desio, ali ne sveopsti. Desio se potop TADA poznatog sveta.
Ja raspolazem sa drugacijim informacijama. Za detalje pogledaj onaj link dole.
Obersturmfuehrer:
ako je ovo naucno potvrdjeno, ja sam onda hauptsturmfuehrer

....mislim, gde si nasao taj podatak....a da, nadam se da smo se dogovorili da bibliju (i razne svete knjige) necemo da koristimo kao naucni dokaz, posto govorimo o nauci koja dokazuje dogadjaje iz biblije....dakle biblija je u ovom slucaju samo izvor koji treba dokazati, i kao takva ne moze da predstavlja dokaz....
Znaci mogu da te zovem Hauptsturmfuehrer,jer ovih dokaza ima zaista puno.
Evo ga link
www.cps.org.yu da ne gubim bezveze vreme,jer ima podosta. Tu mozes pronaci i brojne druge na engleskom jeziku,ako si skeptican na domace.
Obersturmfuehrer:
OVO necu ni da komentarisem...
Evo ti originalni link (na engleskom je)
www.halos.com Inace, taj naucnik i njegov sin su eksperimentalno dokazali da se od komada drveta bez problema dobija ugalj za cirka godinu dana. Nikakvi milioni ili cak milijarde,samo jedna jedina godina.
Obersturmfuehrer:
navedi bar jedan ili dva od tih nebrojenih dokaza....
1. U Darvinovo vreme,kad nije postojao elektronski mikroskop,za celiju-osnovnu gradivnu jedinicu se mislilo da je veoma proste gradje. Danas je poznato da je to jedna izvanredno komplikovana tvorevima koja i dan danas krije mnoge tajne.Verovatnoca da se proteini koji cine celiju, sintetisu i povezu na odgovarajuci nacin iznosi 1 sa 40 nula,sto je broj koji ne postoji u svemiru.
2. Evolucija podrazumeva postojanje prelaznih oblika zivota (primera radi,nit riba,nit vodozemac,nego neka medjufaza u postepenom razvoju).Do dana danasnjeg nije otkriven niti jedan ovakav oblik (zivi primerak ili njegov fosil). A trebalo bi da ih ima na milione. Cak ni ona cuvena riba-sakoperka nije prelazni oblik,nego se ispostavilo da je u pitanju prava pravcata riba,posto je ulovljen ziv primerak 70-tih godina blizu Madagaskara.
3. Evolucija podrazumeva slucajne promene (mutacije) u genima koje su po definiciji lose.Ali i ako to zanemarimo,zamisli situaciju da se nekom bicu prvo razvijaju pluca,pa posle par miliona godina srce (koje do tada nije postojalo), zatim koza, pa opet posle nekoliko miliona godina recimo mozak.Da li naslucujes koliko je ovo besmisleno,tj. nemoguce, jer bice (covek,zivotinja,nije vazno) mora postojati odmah u celosti,ne moze "na parce". I jos nesto, odakle tim organima informacija u sta treba da se pretvore? Prilicno neverovatno,zar ne?
4. Evo i jedno moje licno zapazanje. Ako je evolucija istovremeno uticala na sva ziva bica,kako je moguce da je covek tako strahovito odmakao u "razvoju" u odnosu na druga ziva bica,koja su potpuno nemocna i smesna u poredjenju sa covekom,njegovom moci i inteligencijom. Meni se to ne cini kao slucajnost.
5. Jedini (kvazi)argument koji evolucionisti navode je VREME. Po njima sve je moguce,ako ima dovoljno vremena. Cak bi se i zaba pretvorila u princa,ako bi joj dali par stotina miliona godina fore.
6. Za kraj da kazem,ako je Zemlja stara 6000 godina (za sta opet postoji puno dokaza),onda sve ovo sto sam napisao nije ni potrebno navoditi.
Sve ovo sam naveo "iz glave",ali dokaza ima jos, pogledacu sutra.Sada je prilicno kasno,odoh na spavanje.
P.S. Nauku (zvanicnu) kontrolisu oni koji imaju pare,tj. vlast,a oduvek se najlakse vladalo putem lazi i obmana. Sta mislis otkud tolika cenzura? Zasto druga strana,tzv. kreacionisti ne mogu slobodno da iznose svoje argumente (sem na internetu i privatnim televizijama i to vrlo retko).Pored toga vecina naucnika ne zeli da "talasa" jer su im mnogo vazniji stanje na bankovnom racunu i karijera, a istina u svemu tome dodje kao "kolateralna steta" .