Nauka :D

E dečaci dečaci...
Bilo bi možda i lepo kad bi moglo da bude jedan (svaka čast onima koje su uspele), pa bilo bi lepo kada bi moglo da bude drugi,....
Nemojte se zanositi brojevima. Ako je neka devojka, recimo, 15tak godina seksualno aktivna (može imati jednog i svaka joj čast ali...) koliki je korektan broj partnera. Ima, recimo, tri ozbiljne veze plus jedna letnja avantura i plus jedan koji se ne računa... i možda još jedan mestašluk... i jedan pokušaj veze koji je trajao tri mesec... i još nešto što je pokušavala sa bivšim dečkom....
I na kraju šta reći?!
Koga je briga za broj.

E dečaci dečaci...
Bilo bi možda i lepo kad bi moglo da bude jedan (svaka čast onima koje su uspele), pa bilo bi lepo kada bi moglo da bude drugi,....
Nemojte se zanositi brojevima. Ako je neka devojka, recimo, 15tak godina seksualno aktivna (može imati jednog i svaka joj čast ali...) koliki je korektan broj partnera. Ima, recimo, tri ozbiljne veze plus jedna letnja avantura i plus jedan koji se ne računa... i možda još jedan mestašluk... i jedan pokušaj veze koji je trajao tri mesec... i još nešto što je pokušavala sa bivšim dečkom....
I na kraju šta reći?!
Koga je briga za broj.
Aha, teši se.

Posledica "većeg" broja bar mislim kod mene je nesigurnost i strah. Nesigurnost, u početku, u sebe a strah od tudnoće.
U ovoj poslednjoj vezi konačno sam se počela da uživam na maximum. I šta mislim šta se desilo?! Posle godina lutanja i istraživanja, malo sam poradila na sebi(počela redovno da vežbam) i prepoznala svoj osnovni strah: strah od neželjene trudnoće. Od kada sam prešla na pilule kvalitet mog seksualnog života se mnogo popravio....
Mora se priznati i da je moj dragi doprineo tome sa svojim iskustvom, strpljenjem i takotom...

valjda je bitniji kvalitetan seks pa i sa jednim nego promeniti gomilu, cisto cifre radi :malav:
Kako znaš da je sex kvalitetan ako si samo sa jednim partnerom?

Slažem se da je kvalitet bitniji od kvantiteta, ali mislim da od toga ne treba praviti veliku famu.

Ne vidim zašto bi tu trebalo postavljati neke norme i pravila, nismo svi isti i svako bi trebao da se orijentiše prema sopstvenom osećaju i potrebama.
Meni lično bi bilo dovoljno još stotinak, pa da mrem na miru (gramatički je pravilnije reći - na Miri)

pa zaboravimo ONS i one koje ne bih da se secamo ni po cemu i nekako dodjemo do po meni optimalnih 26.

Nije malo nije previse.
Pa onda teorija zavere 2+6=8 a to se rimuje na urcu te nosam. Tako da obrni okreni
da li jedna ili sto jedna kada prijate jedno drugom nevazan broj.
A i ne pita se :mrgreen:

Ma lupio br dobro mi zvucao kad mi pade tema na pamet :D

Back