- Poruka
- 61.848
dobro, to je merenje trenutnog stanja, bez vode od površine okeana do vrha Mont Everesta.
Mene interesuje ta voda koje danas nema?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro, to je merenje trenutnog stanja, bez vode od površine okeana do vrha Mont Everesta.
Za ono što ne znaš pitaš Boga ako si mu mio.dobro, to je merenje trenutnog stanja, bez vode od površine okeana do vrha Mont Everesta.
Mene interesuje ta voda koje danas nema?
Pa možeš li ti da saznaš pa da javišZa ono što ne znaš pitaš Boga ako si mu mio.
Jeste u barku od 50m stalo hrane I vode za par miliona zivotinja...ostaci barke su na nekoj planini, da li Kazahstan ili tako neka drzava, ne secam se..
Koliko znam bilo je gomile poplava, pogotovu otapanjem ledenih ploca krajem ledenog doba - iako smo tehnicki i dalje u njemu.
Semova deca pisala.Njih je bog izabrao za njegiv narod i njima se i javio.Prvo avramu pa dalje.Sem.je jedan od noevih sinova.Lepo decu vaspitavao bolje od hama i onog treceg.samo sekundu...odakle ti spisatelji o potopu u bibliji i svemu ostalom, znaju za te događaje ?
ko je pisao nakon potopa...Noje i familija ??
There is still some uncertainty about the full volume of glaciers and ice caps on Earth, but if all of them were to melt, global sea level would rise approximately 70 meters (approximately 230 feet), flooding every coastal city on the planet. Learn more: USGS Water Science School: Glaciers and Icecaps.Da se sav led koji je u vodi trenutno otopi nivo vode bi ostao isti.
There is still some uncertainty about the full volume of glaciers and ice caps on Earth, but if all of them were to melt, global sea level would rise approximately 70 meters (approximately 230 feet), flooding every coastal city on the planet. Learn more: USGS Water Science School: Glaciers and Icecaps.
Semova deca pisala.Njih je bog izabrao za njegiv narod i njima se i javio.Prvo avramu pa dalje.Sem.je jedan od noevih sinova.Lepo decu vaspitavao bolje od hama i onog treceg.
Mani me fora ledene kocke u vodi. To nije isto.Sada se lepo vrati I procitaj sta sam napisao... Polako slovo po slovo, ako ne budes razumeo nije problem, objasnicu
koji to uredjaj prodire 700 kilometara kroz zemlju, stene, zelezo pa da ti vrati informaciju sta je nasao???naravno da moze uredjajima..ne moras fizicki da dodjes do vode da bi znao da je ima.
Ma ni led ni kisa nego izvori bezdana se otvorise.Samo odvrnuo cep i voda nadosla.Da se sav led koji je u vodi trenutno otopi nivo vode bi ostao isti.
Lupetas. Naucno dokazano da ako se sav led otopi koji je u vodi nivo se nece promeniti. Pogledaj godisnju prekrivenost Zemlje tokom razlicitih godisnjih doba...Mani me fora ledene kocke u vodi. To nije isto.
Tokom zadnjeg velikog ledenog doba pola severne amerike i evrope je bilo pokriveno ledom.
Drugo, i to je drugacije jer i led pod morem povecava malo nivo, jer je more gusce od slatke vode zbog soli.
Joj bre gledaj danas kakav je covek evo ovo u vezi danke jedan od milion primera sta se radi a 21 vek.A zamisli onda.To zveri bile.Kakvi ljydi.Dobro je i pronadjeno nesto dobro u noi pa je doopustio da prezivi.kako je moguće da su Noje i familija bili jedni jedini na Zemlji koji su bili privilegovani kao pravednici da prežive ?
Ne izmisljajte, pise lepo da je padala kisa 40 dana i 40 noci i tako je doslo do potopa.Ma ni led ni kisa nego izvori bezdana se otvorise.Samo odvrnuo cep i voda nadosla.
тај дан развалише се сви извори великог безданNe izmisljajte, pise lepo da je padala kisa 40 dana i 40 noci i tako je doslo do potopa.
и отворише се уставе небескетај дан развалише се сви извори великог бездана
Postanak 7
Joj bre gledaj danas kakav je covek evo ovo u vezi danke jedan od milion primera sta se radi a 21 vek.A zamisli onda.To zveri bile.Kakvi ljydi.Dobro je i pronadjeno nesto dobro u noi pa je doopustio da prezivi.
Zalepio si se na led u vodi i drzis se toga kao pijan plota samo da bi napravio poentu.Lupetas. Naucno dokazano da ako se sav led otopi koji je u vodi nivo se nece promeniti. Pogledaj godisnju prekrivenost Zemlje tokom razlicitih godisnjih doba...
Ne vec si ti ukapirao koliko si glup ispao pa sada pokusavas da se pravis pametan.Zalepio si se na led u vodi i drzis se toga kao pijan plota samo da bi napravio poentu.
Ili ti ona cuvena: Pokazes budali mesec a budala gleda u prst.