Tulsi Gabor je bila planirala da ih podržiKo šiša Asada i Putina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tulsi Gabor je bila planirala da ih podržiKo šiša Asada i Putina
Бајден је довршио Асада. Колико видим, Руси напуштају луке у Сирији и то је озбиљан проблем за руску флоту. Пад Сирије отвара врата за нове ратове.Hahahaha dao toliko milijarde dolara uzalud.Zasti nije sredio one iz ISISA u Somaliji?Tramp je to odradio,ovaj nije.Bajden je u rangu predsednika kao sto je bio bivši predsednik Bendžamin Harison.
Vidim kako je dovršio,pobegao kod onog botoksmena u RusijuБајден је довршио Асада. Колико видим, Руси напуштају луке у Сирији и то је озбиљан проблем за руску флоту. Пад Сирије отвара врата за нове ратове.
Gospodin predsednik al-Džaulani je zatražio izručenjeVidim kako je dovršio,pobegao kod onog botoksmena u Rusiju
Срушио му режим и државу, а Руси се повлаче.Vidim kako je dovršio,pobegao kod onog botoksmena u Rusiju
Ko beje Rusiju i AsadaСрушио му режим и државу, а Руси се повлаче.
Zato sto ima silu na svojoj strani. Za razliku od predhodnik koji su tu istu silu koristili na fin nacin, on danas to otvoreno radi.Tramp je čudan lik, on negoduje što se Briks širi a svoj zapadni savez razjedinjuje tako što se zamera svim svojim saveznicima. Ono, radim na tome da se posvađam sa svima, da vam zabijem nož u leđa, ali koristite moju valutu. Pa što bi? Počinjem da mislim da on definitivno ima neki problem u glavi, teško je objasniti.
Zato sto ima silu na svojoj strani. Za razliku od predhodnik koji su tu istu silu koristili na fin nacin, on danas to otvoreno radi.
Ako je iko lud, to su onda liberali i demokratska partija. Lepo je videti nekoga da iskreno prica i radi....Super za njega, ali svetu je sada najmanje potrebna sila. Tenzije su svuda i upravo je bilo potrebno da dobijemo nekog lidera koji će pozvati na dogovor i mirno razumnmo i tolerantno rešavanje nagomilanih problema. A ono došao loose-cannon luđak. Jbg![]()
Очигледно је Трамп представник једне група америчких богаташа која не види свој интерес у подржавању ЕУ-савезника, Канаде и Јапана у досадашњем формату.Tramp je čudan lik, on negoduje što se Briks širi a svoj zapadni savez razjedinjuje tako što se zamera svim svojim saveznicima. Ono, radim na tome da se posvađam sa svima, da vam zabijem nož u leđa, ali koristite moju valutu. Pa što bi? Počinjem da mislim da on definitivno ima neki problem u glavi, teško je objasniti.
Очигледно је Трамп представник једне група америчких богаташа која не види свој интерес у подржавању ЕУ-савезника, Канаде и Јапана у досадашњем формату.
Америка је глобални хегемон, у сваком делу света они имају своје интересе, и свуда се петљају, али не могу да контролишу своје границе нити градове, чије улице су окупирале велике групе бескућника и уживалаца опојних дрога.
Могуће је да Трамп покушава да поново успостави контролу над САД, и да ће се одрећи петљања у регионална питања у сваком делу света, како би ресурсе концентрисао на унутрашња питања и јачи положај на америчком континенту.
Zašto onda ovaj ‘vako suze roni?Ауторска тема. Мада постављам и вест.
Моје мишљење о Трампу је следеће:
И трамповска и антитрамповска хистерија су само заједнички процес укидања политичког плурализма, слободе говора и људских права које само ограничавају САД елите и еволуције САД империјализма у унутрашњу политику и такозвани прави фашизам и тоталитарну контролу.
Показаће се да ће Трамп и његови наследници бити далеко оштрији према свету и чешће бити на власт и да ће потпуно преузети млохаве Коштуницо-Републиканце.
Војно-индустријском комплексу је сада потребнији Трамп више него икад.
И запамтите, чим престане трговина онда креће да се пуца и то је тако.
Ако Трамп буде кренуо да уводи неке царине Кини краткорочно или дугорочно креће рат.
САД желе да зауставе раст и развој Кине. Санкције и ратови што је могуће пре су најбољи начин.
puno mi srce što vam smetaTramp je čudan lik, on negoduje što se Briks širi a svoj zapadni savez razjedinjuje tako što se zamera svim svojim saveznicima. Ono, radim na tome da se posvađam sa svima, da vam zabijem nož u leđa, ali koristite moju valutu. Pa što bi? Počinjem da mislim da on definitivno ima neki problem u glavi, teško je objasniti.
Није то битно.Zašto onda ovaj ‘vako suze roni?