Naucno istrazivanje pokazalo da najatraktivnije zene imaju najmanje neobaveznog seksa

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kao što uvek više pažnje ima neka prosečna ili debela devojka nego neka top riba (ne pričam o fejs pažnji, mislim na ulici), jer svi misle ako je ova prosek onda mora da pristane, to je to. A tako i žene rade, pre će se zabaviti sa nekim ko je prosek, tamo pumpati ego, nego da budu otrešene od nekog šmekera.

Nesto si ti tu gadno pobrkao, al ajde.

To što je usamljena ne znači da će prigliti nekog seoskog đilkoša, sa seoskim nastupom.

Na zalost ono sto moze biti uobicajeno kod takvih devojaka je sto su bas upravo sa najvecim sabanima, krimosima, diljeama. Zato sto samo takvi imaju zent da im pridju i da ne padaju na njihove testice. Jer je glup, ni ne kapira da je to test, a sreca mu je sto na sve te stvari reaguje tupo, a ona to kapira da ima crvst stav. Naravno dok ne skapira da je se smuvala sa debilom koji ce da joj napravi masnicu na oku zato sto joj je prisao neki mladic u kaficu. Doduse dok sve to skapira, prosle godine ...Mada znas kako, da se predomislim, ne treba suditi. Imaju one sigurno dobar razlog zasto takve traze...

Na zalost ono sto moze biti uobicajeno kod takvih devojaka je sto su bas upravo sa najvecim sabanima, krimosima, diljeama. Zato sto samo takvi imaju zent da im pridju i da ne padaju na njihove testice. Jer je glup, ni ne kapira da je to test, a sreca mu je sto na sve te stvari reaguje tupo, a ona to kapira da ima crvst stav. Naravno dok ne skapira da je se smuvala sa debilom koji ce da joj napravi masnicu na oku zato sto joj je prisao neki mladic u kaficu. Doduse dok sve to skapira, prosle godine ...Mada znas kako, da se predomislim, ne treba suditi. Imaju one sigurno dobar razlog zasto takve traze...

Da, to urade devojke koje SAMO dobro izgledaju, bez mozga... Mada ne mogu ih optuživati ni za šta, kao što si i sam rekao, ta dileja od tipa će prići bez ikakvih problema, uraditi šta god treba, dok će neki "normalan, pametan" razmišljati sto godina, dok ovaj razmišlja ta "dileja" mu skida ribu.

jao tacno je...... :rumenko: :lol:
čekaj dok napuniš 25 pa onda da te čujemo :zloca:
Mislim, znam na osnovu devojaka u mom okruzenju....
Od 18-25 su zivelepunim plucima .. samo high.
I sve sto se videlo na njima je bilo fenomenalno - to je taj stil zivota koji donosi srecu....

A onda kada je dosao drugi period....
Bukvalno - kao da im na licu pise sve sto su prosle :sad2:

Druga strana medalje :aha:

nije život mačka, pa da odmah ogrebe

Mislim, znam na osnovu devojaka u mom okruzenju....
Od 18-25 su zivelepunim plucima .. samo high.
I sve sto se videlo na njima je bilo fenomenalno - to je taj stil zivota koji donosi srecu....

A onda kada je dosao drugi period....
Bukvalno - kao da im na licu pise sve sto su prosle :sad2:

Druga strana medalje :aha:

neke fulje se dobro udome
neke ostanu ispušene muštikle da 25
nema tu nikakvih medalja sa dva lica, jednostavno koliko si pametan bio u životu tako si prošao
najveće fufe bre danas ugledne gospodje i direktorke, misliš da im se nešto vidi na licu.... bar u moja varoš

neke fulje se dobro udome
neke ostanu ispušene muštikle da 25
nema tu nikakvih medalja sa dva lica, jednostavno koliko si pametan bio u životu tako si prošao
najveće fufe bre danas ugledne gospodje i direktorke, misliš da im se nešto vidi na licu.... bar u moja varoš

Da,da.. ima svasta.
Neke se i udome.... ali dodje to na naplatu kad -tad ;)

Back