tgdanijela
Poznat
- Poruka
- 7.092
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dajte mi neki savjet koji je vama pomogao...ispričajte nešto što možda neću znati....šta vas je izvuklo iz bezizlazne situacije.....dajte neku anegdotu, pričicu...kao to se dogodilo nekom drugom.....bilo šta....?.....racuna se sve.....čak i uzdah....
kratak priručnik za sada izgleda ovako:
1.selekcija je jako stroga, kriterijum relativno visoki, ali ako se potrudiš, ulaziš u konkurenciju ....(zatim)
2.sve se desava...spontano...(zatim oprez....)
3.Samo se opusti i uživaj... a na kraju ili ćeš nayebati ili ćeš se zayebati... nema treće...(preuzmi kontrolu)...
4.GRUBO I NEMILOSRDNO...ako ne znas tada zasto to radis, bices zahvalna sebi jednog dana zbog toga. a on vec zna zasto...(kontrola preuzeta i...)
5.Ostalo je lako......uživati u ljubavi sa odgovarajućom osobom
kratak priručnik za sada izgleda ovako:
1.selekcija je jako stroga, kriterijum relativno visoki, ali ako se potrudiš, ulaziš u konkurenciju ....(zatim)
2.sve se desava...spontano...(zatim oprez....)
3.Samo se opusti i uživaj... a na kraju ili ćeš nayebati ili ćeš se zayebati... nema treće...(preuzmi kontrolu)...
4.GRUBO I NEMILOSRDNO...ako ne znas tada zasto to radis, bices zahvalna sebi jednog dana zbog toga. a on vec zna zasto...(kontrola preuzeta i...)
5.Ostalo je lako......uživati u ljubavi sa odgovarajućom osobom
+ ananas![]()
ljubav je kad ti decko kaze...posle odnosa...nikakvog po mogucstvu...da te voleljubav je kada ti decko kaze da te woli...ja uvek poverujem u to...bas je kjut i moj decko je najlepsi na svetu
nanalno![]()
jes da mu nisu dobri djozluci al to nije moj problem![]()
...pa kad mu kao okular sluzi dance od flashe...petak je veche![]()