Naučite me da ne shvatam forum preozbiljno!

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...ovako Lexo uradiš:
g150.gif

P.S. moj omiljeni!

hihi lexo ovo je super : ))
cekaj procitacu

mislim da si verovatno takva... ostala si gde si bila... i idesh do daske... nisi se nekako ukopala... neki su postali sebi kontradiktorni zbog foruma i napustili su... ne znaci da si bolja... mozda imas neke logicnije mehanizme.. samoodbrane? eto necemu sluzi i to gde zivish...

sta ja znam ako ti smeta prestani baci komp ili se izlozi do krajnjih granica da ne mozes vise da zivis nego da se ukokash
ono nadji se sa svima sa foruma i razbices taj svet
al koji ce ti to sta ces onda da trazis
ne znam sad cu da procitam sta si pisala ... zavrsi faks... ili idi u lajt verziji na forum znaci sta je tebi forum uopste...

zavrsi faks najbolje je stavi to kao prioritet moras da radis an tome... ako si ga zavrsila... onda... ne znam... ili sam to ja
to sam ja

e iyvini samo da dodam... evo kako sam se ja oladila od foruma.. necu sve napisati

znavi napisala sam neke poruke i tako sam promenila svoj mehanizam dotadasnji prsla sam.. znaci neka drugacija ja iskocila

i onda sam ispisala i ispisala...
ali to nikad nisam procitala do danas sta sam ispisala...
pre toga sam uvek manje vise ciala sta sam pisala i odgovore svadjala se ovo ono... a ovde mislim ad je prestalo... to mislim da je bila tacka razdvajanja
i od tad mi je nelagodnije da citam odgovore i na drugim mesitma... nekako to mi je nov nacinponasanja...
onda je doslo do nekih drugih stvari...
mozda cu se vratiti i procitati, mozda je to kljucno... mozda nije... ja kad tako "ishakujem" sebe onda se povucem...
tu se krije nesto drugo... to sam ja a ti vidi za sebe el nesto ovde pise.. mada evo opet se vracam...

Poslednja izmena:
ahahhaa ovo je shala...

ti se zezash

al bogami sigurno da nisi daleko ili mnogi nisu daleko... ja sam bivala u toj fazi ... uplasi se dovoljno... nesto postoji sto ne vidis da je opasno

imam neko resenje neko povezivanje ali kako da povezem... suvise je nemoguce... mislim da su kljucne rane menstruacije i maltretiranje u skoli

u stvari u cemu ti je problem ako nemash love... jedino to... idi do kraja... naici ce ON... onda se menja... ne verujesh...? neki ON ili neko TO... ako se plasis povuci se ili idi kod psihica da ti da lekove... neka peta resenja moras sama da iskopas

kooji je ON? pa onaj ON... o njemu smo mashtali... ali nismo ga dohvatili... i otisao je tamo... amozda i nie taj on ON... otisao je kod lehe... ili tako negde

Poslednja izmena:
E al nije da nije bilo sećam se još zlog anakina i kako sam joj samo žustro odgovarala :lol: tad je forum bio nešto drugo... nešto divlje :rumenko:

Problem je što svi shvatate forum preozbiljno ponekad pa i ja sa vama. Tako isto i moćni june. Ako mu se omaklo da ovim nick-om to ne pokaže (a nije mu se omaklo) svojim originalom je dao neprevaziđeni doprinos dubini misli forumske i čestitosti namera na ovom ovakvom mestu.

A uostalom ne shvatati ništa ozbiljno i nije neki ljudski kvalitet valjda, malo se kosi sa plitkošću..... zar ne

E al nije da nije bilo sećam se još zlog anakina i kako sam joj samo žustro odgovarala :lol: tad je forum bio nešto drugo... nešto divlje :rumenko:

Problem je što svi shvatate forum preozbiljno ponekad pa i ja sa vama. Tako isto i moćni june. Ako mu se omaklo da ovim nick-om to ne pokaže (a nije mu se omaklo) svojim originalom je dao neprevaziđeni doprinos dubini misli forumske i čestitosti namera na ovom ovakvom mestu.

A uostalom ne shvatati ništa ozbiljno i nije neki ljudski kvalitet valjda, malo se kosi sa plitkošću..... zar ne

Mislim da u tom grmu lezi zec....postalo je dosadno na forumu pa kopamo ne bi li bilo zanimljivije...nekada se je na ovom pdf-u nakon pola sata ispisalo xy strana...sad cekas 3 dana da tema predje na drugu stranu...:lol:
I zaista se forum preozbiljno shvata..sad, zasto je to tako..pa nzn..valjda ljudi ovde traze partnere, pa kad se loodiraju teze im dokazati da oni nisu takvi inace...:p

ovoje mudro ko biblija moras da nadjes nesto za sebe... eto
mad trauma je i seksati se a misliti da si mnogo pametan... prodje zivot u seksu... seksati se na glupo

Ma kakva pamet..imas moju temu na ozbiljnom ljisu da pametni uopste ne uzivaju u sexu..to su sve neki shatro filozofi koji misle da je sex samo radi reprodukcije..ono misle ako mudruju da je to neki visi nivo..i da sex zagljupljuje..sto gluplji to bolji sex

Ma kakva pamet..imas moju temu na ozbiljnom ljisu da pametni uopste ne uzivaju u sexu..to su sve neki shatro filozofi koji misle da je sex samo radi reprodukcije..ono misle ako mudruju da je to neki visi nivo..i da sex zagljupljuje..sto gluplji to bolji sex
A odluči je l zaglupljuje il' ne :lol:
Tebi izgleda **** važniji od one gornje glave, što se da i videti po postovima :whistling:

Prva stvar koju uradim kad ustanem iz kreveta jeste pravljenje male liste stvari koje moram da rešim na Forumu Krstarice.
Počnem tako što ih poređam po prioritetima. Vrlo mi je bitno koje stvari, odnosno teme, su zaista suštinski važne za moju ličnu egzistenciju, kao i za napredak društva; potom pravim paralelnu listu ljudi na forumu kojima želim da objasnim da nisu u pravu po određenim stavkama, uz nacrt adekvatnog argumentovanog obrazloženja.

Onda popijem kafu. Trudim se da dok pijem kafu ne mislim na svoje obaveze prema Forumu, ali često me misli prevare i ja završim već mentalno odgovarajući forumašima ma njihove potpuno netačne i često besmislene tvrdnje.
U zadnje vreme imam posebnih problema sa koncentracijom, te mi forum ne dozvoljava da se posvetim bilo čemu drugom osim pitanjima koja se potežu na njemu. Recimo, ne mogu da radim, ne mogu da učim, a da vam iskreno kažem i socijalni život je počeo da trpi :(
Teško mi je da održim emocionalnu vezu jer kako izađem da se opustim, mračim osobu do mene stvarima koje mi potpuno prožimaju svest i ostaju zacrtane kori mozga, pa sve do hipotalamusa.
Ranije nisam toliko primećivala ovaj problem, šta više - nisam ga ni videla kao problem. Ali evo ovih dana baš me zabrinjava što sam toliko opsednuta forumom, da moram da vam se obratim za pomoć. Jednostavno ludim od pomisli da Superdemglam girl voli lejdi gagu više od džastina bibera i da sinke može onako neosnovano da skreše celom ženskom rodu svojim inteligentnim opaskama, i prođe nekažnjeno!

Najgore je uveče, kad legnem da spavam. Isprva deluje kao da će sve biti u redu, ali onda počnem da se znojim i okrećem po krevetu, postala sam do te mere nervozna da sam izlizala sve čaršafe i napravila malo udubljenje u kauču na kome spavam, a mislim da mi je sa jedne strane iskočio i feder.
Obično ne mogu da zaspim do tri, a posle toga krenu košmari. Ispred očiju su mi slova, pretvorena u demone, teme se obično materijalizuju kao zmajevi, a podforumi postaju dimenzije prostora u kojima mi je zabranjen pristup. Košmar se završava tako što ostajem banovana u svim dimenzijama, i prinuđena sam da egzirtiram u nekoj novoj dimenziji, izvan svih dimenzija; a koja ima ulaz sa zlatnim vratima na kojima piše: STVARNI SVET. Ispred tih vrata su čuvari, zelenih i crvenih boja. Crvenih je uglavnom jako malo i svi ih se plaše, a zeleni su zli: imaju zao pogled i često ispuštaju neprijatne krike.

Stvarno ne znam kako ovo da protumačim, posećivala sam psihijatra ali nije znala šta da mi kaže. Rekla je da možda ima neke veze sa ranim menstruacijama i malretritanjem u osnovnoj školi, ali nije bila sigurna.

Napomenula bih da mi se ovaj fenomen dešava uglavnom otkad sam postala redovan gost na Ženama i na Lj&S-u :(
Očigledno postoje neki unutrašnji, duboko ukorenjeni problemi sa kojima moram da se suočim, ali još nisam spremna, pa to maskiram svojim neograničenim prisustvom na forumu i neprevaziđenim doprinosom koji sam mu dala za sve ove godine, a da mi se ništa nije vratilo.

Ako citas ovo sada, nadam se da je bolje i sasvim drugacije posto si otvorila temu jos pre dve-tri godine. Ako je doslo dotle (nisam znala da moze dotle da dodje, ali dobro je sto si ovo napisala jer svako drugacije dozviljava i prezviljava makar i najmanju zavisnost), sigurno da je potreban odmor i prestanak pisanja na forumu. Pozdrav, svako dobro!

pa nekad i treba ozbiljno da se shvati, sta bi to zapravo znacilo. problem je kad ne shvatis dovoljno ozbiljno pa te posle sve stigne a ispoljavao si sta ne treba. u stvari to je toliko problem da vise i nije problem. ali bar teoretski nije moralo. forumasiti ima smisla jedino ako ne krijes da to radis a i od sebe. mislim da je bitno da se ima neka logika u ponasanju tu, kad se to izgubi stvarno moze da sredi psihu

Poslednja izmena:

Back