NATO više ne može da odlučuje o sudbini Evrope - Lavrov: Za tango je potrebno dvoje, ali zapad sam igra brejkdens

• Začetnik teme Začetnik teme Fring
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Fring

Domaćin
Poruka
3.271
Svima je postalo jasno da NATO više ne može da odlučuje o sudbini Evrope, izjavio je u ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.

- Činjenica da oni ne mogu da odlučuju o sudbini Evrope već je svima postala jasna - rekao je Lavrov novinarima.

Ministar je dodao da ODKB danas deluje kao faktor ravnoteže za nelegalne akcije NATO-a.

https://www.novosti.rs/planeta/svet/1125097/sergej-lavrov-nato-dnr-tango-brejkdens

Srbija treba da postane punopravni clan ODKB HITNO

Sergej Lavrov: Članice ODKB utvrdile princip nedeljivosti bezbednosti​

Neshto ne znam, al Fascio znam
e pa onda probaj da iskoristiš svoje ustavne slobode kod fašiste koji fašizam verbalno menja u "radna disciplina"

od 2000-te se meri i prolazno vreme u wc-u a i nad zaposlenima je kamera jer fašista zna šta sve može da se uradi kao onomad kada je sticao kapital bez video nadzora ali i pravni zatajio

e pa onda probaj da iskoristiš svoje ustavne slobode kod fašiste koji fašizam verbalno menja u "radna disciplina"

od 2000-te se meri i prolazno vreme u wc-u a i nad zaposlenima je kamera jer fašista zna šta sve može da se uradi kao onomad kada je sticao kapital bez video nadzora ali i pravni zatajio
Kenyash mrale.
Uzni nesto da radish, privatno.

Lepi keramiku, to bar moze svako ko nije debil.
10 e kvadrat,pa ti vidi.

Ti si se ubacio.

... a nemas pojma.

Pet godina te krstim da pocnes nesto da radis.

I Franak ti je reko isto.
ja sam se ubacio jer tvoj predlog neće dati željene rezultate

savete zadrži za sebe
od saveta nema leba

i po amerike ima selja koje vole mecke
pa koliko je Nemaca tamo?

Na primeru Lavrova i nedolaska u Srbiju videli smo da moze da odlucuje.
O čemu to i kako? Kada bi ti zločinci (NATO) mogao o bilo čemu odavno bi zbrisali sa lica Zemelje i Rusiju i Srbiju, a i sve države koje nisu pod jurizdikcijom Vatikana ...Ti to ne razumeš, očigledno je, ali to je sano tvoj problem. Uskoro ćeš se na sopstvenoj koži uveriti da sam i ovoga puta u pravu ...

Evropa vapi za dobrom denacifikacijom
Dobiće je - parni valjak iz Rusije stiže, sve bliže i bliže ...

Back