NATO preskup za Hrvatsku

За НАТО-"акције" не треба бити било какав експерт - исувише су транспарентни и престали су да крију своје намере.

Уосталом, заболе ме... ова се тема тиче Шокаца... а ви ћете да "жањете онако како сте и сејали"...:cool:

hvala mito na brizi :mrgreen: nemoj previše da brigaš:hahaha: i da trošiš energiju na tamo "neke rvate":mrgreen::rotf:
:cool:

За НАТО-"акције" не треба бити било какав експерт - исувише су транспарентни и престали су да крију своје намере.

Уосталом, заболе ме... ова се тема тиче Шокаца... а ви ћете да "жањете онако како сте и сејали"...:cool:

mene zao komsija. yebiga ipak imamo zajednicku proslost a i najbolje su nam komsije od svih.

..vidi ..moras drugacije razmisljati..ako im ne prodas..oni ti otmu..pa ti sad biraj sta je bolje..kužiš..druga su stvar osjecaji...
...matematika..i osjecaji..tesko... zajedno...uvijek matematika pobjedjuje ..UVIJEK...
..iskreno..a tko ce da pita ili Hrvatsku ili Srbiju...."sila" boga ne moli...jel ti znas da ima vise mumija..u Engleskoj nego u Egiptu(po muzejima)...aaaaa....ženo..a pazi sad ovo..i Englezi su ponosni na svoju "imperijalnu" prošlost..kako to tumačiš..kad se mi kao fol s ovih prostora qrcimo kako smo sve junak do junaka...sto smo se vatali za gušu..a ovi "junaci" pokoriše u jednom trenutku pola planete ("par" kontinenata)...i to jos s ponosom..se qrče..
..eeeeee..ženo..ženo....vataj se kuvače..i oklagije..;)

amerika nijedan rat nije dobila. jedini rat koji je stvarno dobila to je propaganda.
inace ti ne bi pisao ovako.

UDBINA - Počela je obnova magistralnog vodovoda Krbavica – Udbina koji uz Ministarstvo za regionalni razvoj, MORH, Ličko-senjsku županiju i općinu Udbina sufinancira NATO jer preko toga cjevovoda sa pitkom vodom osigurava vojni kompleks u Krbavskom polju.

NATO preko američke ambasade u obnovu dotrajalog vodovoda ulaže 750 tisuća. Razlog što su odlučili ulagati u vodovod je taj što će se na Krbavskom polju u rujnu održava velika NATO vojna vježba. Pošto je do sada vojni kompleks preko ljeta često ostajao bez pitke vode koja se gubila u zemlji zbog dotrajalosti cjevovoda, znajući da će vojni kompleks koristiti pristali su na sufinanciranje projekta, rekao je načelnik Općine Udbina Ivan Pešut.

Inače, ukupna investicija obnove vodovoda u Krbavskom polju stoji 4,4 milijuna kuna, a pojedinačno, sa 2,4 milijuna kuna najveći je ulagač Ministarstvo za regionalni razvoj. Radovi trebaju biti završeni do konca mjeseca kolovoza.

http://slobodnalika.com/novosti/3374_Usred+krize+NATO++obnavlja++VODOVOD++KOD++UDBINE.html

amerika nijedan rat nije dobila. jedini rat koji je stvarno dobila to je propaganda.
inace ti ne bi pisao ovako.

...Ameri ratuju dok im je interes...bilo WW2..Vijetnam..bilo Koreja..(sjeti se kad je Sadam napao Kuvajt)..a mozda i Iran...(nafta)..tako da..ipak sam misljenja da dobiju ono sto žele..
..protv Vas..došli ..polupali i otišli...da su Vas "zarobili"..danas biste bili izgradjeni(Njemacka WW2)ako me razumijes sto zelim reci....i odavno bi Vas bolilo uvo za balkan..ovako..opet cete podici kredite..od njih...za to sto su Vam polupali...da ponovo izgradite..pa ti vidi..sto su oni izgubili rat..

...Ameri ratuju dok im je interes...bilo WW2..Vijetnam..bilo Koreja..(sjeti se kad je Sadam napao Kuvajt)..a mozda i Iran...(nafta)..tako da..ipak sam misljenja da dobiju ono sto žele..
..protv Vas..došli ..polupali i otišli...da su Vas "zarobili"..danas biste bili izgradjeni(Njemacka WW2)ako me razumijes sto zelim reci....i odavno bi Vas bolilo uvo za balkan..ovako..opet cete podici kredite..od njih...za to sto su Vam polupali...da ponovo izgradite..pa ti vidi..sto su oni izgubili rat..

Svi ratuju zbog interesa?Jel,da?A sto nisu sisli 99-te da nas polupaju?Znas li sta se desilo u zalivu svinja?Gde oni smeju slobodno da putuju?Prosecan Amerikanac ne zna gde je levo a, jos malo pa ce da puknu po svim savovima pa kad neki dodju po svoj deo...videces sta ce se njima desiti..

Мало је то пара за све оно колико су им помогли. Али, када се тензије смире, а остане обавеза плаћања и слања војника по беспућима Азије и Африке, и НАТО ће постати солдатеска. Та солдатеска се неће сама повући као она прије ње. Пожељеће Хрвати Србаља...
Све се враћа, све се плаћа!

Мало је то пара за све оно колико су им помогли. Али, када се тензије смире, а остане обавеза плаћања и слања војника по беспућима Азије и Африке, и НАТО ће постати солдатеска. Та солдатеска се неће сама повући као она прије ње. Пожељеће Хрвати Србаља...
Све се враћа, све се плаћа!

Ni u ludilu...

Back