НАТО је убио моју мајку !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Нато ми је убио мајку на 20 годишњицу бомбардовања , умрла је од последице Нато бомбарадовања и агресије, као и хиљдае и хиљаде других српски мајки ..била је дивна , добра , племенита и пуна љубави .никада није мрзела никога , нити је некада нешто лоше неком пожелела .њена љубав је била несебична .Жалосно је да за смрт моје мајке нико неће одговарати , као ни за мајке стотине хиљада других, које умиру дан за даном .... све се праве да се као да се ништа не догађа ..Моја мајка није само умрла она је УБИЈЕНА од стране НАТО ПАКТА !Моја мајка је жртва НАТО ПАКТА ! Кога ја могу да питам , када ће и да ли ће икада убице моје мајке бити процесуиране ...

Нато ми је убио мајку на 20 годишњицу бомбардовања , умрла је од последице Нато бомбарадовања и агресије, као и хиљдае и хиљаде других српски мајки ..била је дивна , добра , племенита и пуна љубави .никада није мрзела никога , нити је некада нешто лоше неком пожелела .њена љубав је била несебична .Жалосно је да за смрт моје мајке нико неће одговарати , као ни за мајке стотине хиљада других, које умиру дан за даном .... све се праве да се као да се ништа не догађа ..Моја мајка није само умрла она је УБИЈЕНА од стране НАТО ПАКТА !Моја мајка је жртва НАТО ПАКТА ! Кога ја могу да питам , када ће и да ли ће икада убице моје мајке бити процесуиране ...

Žalosno... Nema na ovom svetu pravde, to je sigurno.

Моја мајка је жртва НАТО ПАКТА и последица бомбардовања

Како сам чуо, имају своју канцеларију при Војсци Србије, па ти предлажем да ступиш у контакт са другом Вулином, који је био и остао
социјалиста, а сада је, мада већ дужи период, и министар ВС, тако да те он може најбоље упутити какве кораке да предузмеш, и то
успешно, јер су социјалисти и комунисти увек имали сличне и приближне ставове. СФ СН моја другарице, победа је пред нама !?

Pitaj Vučića, on ima odlične odnose sa NATO.

.

То су данас наши уважени пријатељи!

Са њима имамо изванредну сарадњу - у њиховим злочинима које не престају да врше широм света.

Они у својим одвратним униформама држе по школама предавања нашој деци како обављају хуманитарни рад. Иначе, они и свој злочин у Србији називају "хуманитарна интервенција".

У друштву нашег Председника без срама нам свима пљују у фацу изјавама да је злочин био потребан да би се спасили цивили иако до њихове "хуманитарне интервенције" на Косову и Метохији није страдао нити један цивил!

Онако речит и оштар у обраћању свима у Србији, наш Председник је те гнусне лажи пропратио громогласним ћутањем.

Одвојени и од народа и од памети, наши народни представници доделили су им дипломатски статус.

Они имају право да упадну било где у Србији, у пратњи српске полиције и изврше претрес. Могу успут и да убију, силују или какво друго непочинство изврше и да мирно, под заштитом наше полиције напусте земљу. Толико поверење наше руководство има у оне који су бездушно овде сипали бомбе скоро три месеца.

А шта друго да се очекује од Председника којем је главни саветник један од најгласнијих заговорника убијања невиних по Србији, Тони Блер који је у својој земљи одговарао за лажи које су послужиле да се уништи једна друга невина земља, Ирак.

Како у светлу свега наведеног гротескно и лажно изгледају Председникове сузе које пред камерама лије над судбином страдалих у невиђеном злочину које су његови новостечени пријатељи овде починили...

AD9SP5q.jpg

.

Poslednja izmena:
.

То су данас наши уважени пријатељи!

Са њима имамо изванредну сарадњу - у њиховим злочинима које не престају да врше широм света.

Они у својим одвратним униформама држе по школама предавања нашој деци како обављају хуманитарни рад. Иначе, они и свој злочин у Србији називају "хуманитарна интервенција".

У друштву нашег Председника без срама нам свима пљују у фацу изјавама да је злочин био потребан да би се спасили цивили иако до њихове "хуманитарне интервенције" на Косову и Метохији није страдао нити један цивил!

Онако речит и оштар у обраћању свима у Србији, наш Председник је те гнусне лажи пропратио громогласним ћутањем.

Одвојени и од народа и од памети, наши народни представници доделили су им дипломатски статус.

Они имају право да упадну било где у Србији, у пратњи српске полиције и изврше претрес. Могу успут и да убију, силују или какво друго непочинство изврше и да мирно, под заштитом наше полиције напусте земљу. Толико поверење наше руководство има у оне који су бездушно овде сипали бомбе скоро три месеца.

А шта друго да се очекује од Председника којем је главни саветник један од најгласнијих заговорника убијања невиних по Србији, Тони Блер који је у својој земљи одговарао за лажи које су послужиле да се уништи једна друга невина земља, Ирак.

Како у светлу свега наведеног гротескно и лажно изгледају Председникове сузе које пред камерама лије над судбином страдалих у невиђеном злочину које су његови новостечени пријатељи овде починили...

Pogledajte prilog 540820
.

03.04.2019. •

Albanci dali supruzi Tonija Blera POLA MILIONA EVRA! Otkrili STROGO ČUVANU TAJNU, a cilj je UDARITI NA SRBIJU

Potvrđeno!

Tzv. Vlada Kosova platila je kompaniji Šeri Bler, supruge bivšeg premijera Velike Britanije Tonija Blera, 500.000 evra za pravno savetovanje o Specijalnom sudu, prenela je "Gazeta express" pozivajući se na prištinsku televiziju T7.

Kako piše portal Kossev, iako su svi ugovori tzv. Vlade Kosova sa međunarodnim kompanijama poverljivi, tzv. kosovski ministar pravde Abeljard Tahiri potvrdio je za T7 da tzv. Vlada Kosova dobija savetodavne usluge o tome kako da se ponaša prema Srbiji u ovom procesu.

Portal je naveo da samoproglašeno Kosovo ima i savetnike u vezi sa dokumentima i pravilima rada Specijalnog suda. Televizija T7 javila je i da je Šeri Bler na čelu jedne od dve kompanije koje savetuju samoproglašenu kosovsku vladu o pitanjima vezanim za Specijalni sud.

Radi se o kompaniji "Omnia Strategy" koja već, kako tvrde, devet meseci savetuje tzv. Vladu Kosova, a čiji je ugovor na pola miliona evra nedavno istekao.
Е, Вучићу, Вучићу........... *ебо ли те Тони Блер....... добро тебе - али ЗАШТО НАС???

Prikaži sadržaj

Ako si hriscanin prastaj, ako si ********* pokrij se usima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back