NATO je postao beskoristan i treba ga raspustiti!

fosilvaso

Buduća legenda
Poruka
39.135
Link radi pravila foruma: https://sr.wikipedia.org/wiki/НАТО_бомбардовање_СРЈ
Pa kaže, da ne prepisujem poučno gradivo za naše pro-američke prijatelje::rotf:
Nato-FB.png

Pitaj Poljake, Mađare, Čehe i ostale ''srećnike'' iz Varšavskog pakta koliko je beskoristan. Sad zahvaljuju Bogu što su tamo.
Mi smo s NATO preživeli loše stvari i zato je razumljivo da smo protiv. Jedino nije razumljivo zašto ovde neki podržavaju Ruse da sad rade Ukrajincima isto što je i NATO onomad nama.
Rusi kukaju 8 (osam) godina da se ispoštuje dogovoreno iz MINSK2 sporazuma.
Svo to vreme Ukro-nacisti bombarduju i ubijaju ruske civile, EU i NATO ćute, prave se mrtvi.

Srbi kukaju 8 (osam) godina da se ispoštuje dogovoreno iz Brisela (ZSO).
Svo to vreme šiptari terorišu i ubijaju srpske civile, EU i NATO ćute, prave se mrtvi.

Uviđaš li sličnosti ili više veruješ tvom Đilasu i Mariniki?

Pitaj Poljake, Mađare, Čehe i ostale ''srećnike'' iz Varšavskog pakta koliko je beskoristan. Sad zahvaljuju Bogu što su tamo.
Mi smo s NATO preživeli loše stvari i zato je razumljivo da smo protiv. Jedino nije razumljivo zašto ovde neki podržavaju Ruse da sad rade Ukrajincima isto što je i NATO onomad nama.
Promijenila se geopolitička situacija. Sada je NATO dobio na značaju.

Ex-varšavske države se NISU oslobodile zahvaljujući NATO-paktu, nego jer su sovjeti SAMI razvalili taj savez! :D Samo da te potsetim: GDE je BIO taj NATO u Mađarskoj 1956-e i Čehoslovačkoj 1968-e? Zahebi te naivne priče....
Može i tako: Ja sam sam sebi razumljiv jer prozivam NATO što ne sprečava Ruse da Ukrajincima rade ono što je taj NATO radio Srbima! :rotf::rotf::rotf:

NATO i EU u ovom momentu raste vrednost u nebo. Ne biti u tim organizacijama u istočnoj Evropi znači samo jedno, pitati se kad će biti red na tebi.

Нато и ЕУ немају никакав Значај,они апсолутно ништа не представљају и ништа никоме не значе,
и свака појединачна земља унутар те ЕУ је приморана се бори сама за себе и све то треба се распусти.

И никакав Углед они не уживају и гади нам се та себична,бахата,охола,покварена ЕУ која само краде ,поткрада остале чЛАНИЦЕ ЕУ,
УКОЛИКО су јачи.

Та ЕУ СЕ НИЈЕ СОЛИДАРИСАЛА СА ГРЧКИМ ДУГОМ,ТА ЕУ 15 година не жели да помогне Италијанима око силних прилива Миграната који се насукају на њене Обале...

ДНО-ДНА!

Back