NATALNI HOROSKOP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ti karte, za pocetak, sacuvaj je da imas ako vec ne mozes sama da je uradis, a analizu moram kasnije da uradim, ne mogu sada..

By vipcurlic

Vipcurlic....jako ti hvala na trudu:)
Mesec u vodoliji:)
Sunce u lavu:)
Mars u skorpiji:)
ali sve drugooooo:!:..i ono silni kvadrati oko marsa,,,,:mad:
Ja ti se bas i ne razumem...ali ne svidjaju mi se ti kvadrati....
Ali mi se donekle i svidja moja 7 kuca....bice da ce taj biti neki budzovan:P
Salim se....
Hvala ti za kartu....nisam je videla dugo i nisam znala kako da je zakacim na forum...a inace svrljam po astrologiji.....:)

Cao!
da li bi neko mogao da mi kaze nesto o mojoj natalnoj karti?rodjena sam 27.09.1977. 17:30 u Somboru
Unapred hvala
P.S.
da li predstoji zivot u inostranstvu?
pogledacu ..

Pa eto,onda sam Riba/Jarac a ne Riba/Vodolija kao sto sam mislila(dok sam mislila da je 4.20)
u svakom slucaju ce se pogledati razlike..ali Vodolija je u 1 tako da je tu ono sto jeste...videcemo...
Moze li neko da mi kaze nesto vise o mojoj sudbini,rodjen sam 01.12.1981 u pirotu 14:30h,Mislim da mi nisu bas naklonjene zvezde u ovom zivotu...:)...
UNAPRED HVALA...
vidi..pitaj nesto konkretno, sto te najvise muci, ne mozemo da se rasplinjujemo na ceu kartu.....

Vipcurlic....jako ti hvala na trudu:)
Mesec u vodoliji:)
Sunce u lavu:)
Mars u skorpiji:)
ali sve drugooooo:!:..i ono silni kvadrati oko marsa,,,,:mad:
Ja ti se bas i ne razumem...ali ne svidjaju mi se ti kvadrati....
Ali mi se donekle i svidja moja 7 kuca....bice da ce taj biti neki budzovan:P
Salim se....
Hvala ti za kartu....nisam je videla dugo i nisam znala kako da je zakacim na forum...a inace svrljam po astrologiji.....:)
videcemo duso, ne mogu odmah sada ali cu se potruditi danas-sutra..

Ja imam jedno pitanje u vezi zdravlja (možda je glupo pitanje),ali meni moja kilaža predstavlja veliki zdravstveni problem.Pa me interesuje da li ću to nekada da rešim?
s.gif

Ja imam jedno pitanje u vezi zdravlja (možda je glupo pitanje),ali meni moja kilaža predstavlja veliki zdravstveni problem.Pa me interesuje da li ću to nekada da rešim?

nije glupavo pitanje..mozda si mogla da ga stavis na Astromedicinu...vidno mi je da su hormoni napravili dooobru podlogu a tendencija ka zadrzavanju postoji..samo kako i do kad i zasto..moram malo da pogledam bolje..cim stignem...

Mozes li mi molim te jos odgovoriti na jedno pitanje .hocu li mjenjati posao do 2010 i hocu li ga i tada promjeniti do tog boljeg doba za mene i kakva mi je situacija sa faksom....

Situaciju sa faksom moras da resavas, nebitno sto mozes da radis poslove koji nisu direktno u struci ili nisu vezani direktno za tvoje obrazovanje..cak i kad ga koristis kasnije ne mora da to bude tako "cisto"..no, ne znam dokle si stigao ali moraces u sledecih godinu dana nesto da zapnes (manje ili vise godinu dana),bude li preslo za tvoju 31 godinu sve da se odradjuje, moze posle da ceka cak 34-tu..vidi pa se organizuj bolje...izmedju 34-36 je diskutabilno za zavrsetak ako do tada ne odradis to..ako ti je posao da ucis, bogami tesko, ako ti je posao da radis nesto kao sto sam rekla, nisi zadovoljan i ne mozes biti zadovoljan..u svakom slucaju je bolje od jeseni 2009 a promena stoji 2010 (bilo o kom poslu da se radi, pa i o zaposljenju cak)..ja ne znam zasto ali vecina ovde ima problem sa direktnim postavljanjem pitanja, konkretnim stvarima, mislim da si i ti jedan od njih, pa molim sve one koji ovo citaju da budu zaista jasni jer ce tako dobiti odgovor dosta jasniji i precizniji, da ne kruzimo kao "kisa oko Kragujevca" bespotrebno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back