NATALNI HOROSKOP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znala sam..znala sam...znala sam...:whistling::rotf::rotf::rotf::super:

mozes da imas do 2 u prvom braku ali u drugom sumnjam da ces da radjas tako kasno..neces imati potrebu...cuvaj se neplaniranih trudnoca i abortusa, vodi racuna od 24-26 godine o tome kao i 36-38 godine takodje..bar nemoj pre radjanja prvog deteta a posle..sta da se radi..

HA,HA Ma pitala bi te jos sto sta nego ajde dosta je... LJUBIM TE i hvala :heart::heart:

Ups :shock: Aaaa zdravlje :mrgreen::mrgreen:

ako imas nesto sto te zaista muci, sem uopstenog pitanja "a kako ce mi biti zdravlje", onda ostavi pitanje na astromedecini da ga prostudiramo neku drugu noc...hoce petlovi da zakukuricu a mi ne spavamo;-);-);-)

Ma nemam to je bila sala mala, vise me interesuje ljubav itd. Verovatno cu te jos ponesto pitati ovih dana. Pozdrav i hvala puno. ;-);-);-)

Opet ja... prvo hvala za tumacenje al ja bih ako moze jos za moju najbolju drugaricu jako mi je bitno...Znaci zensko..17.02.1982. 07:30h Zemun. Pitanje ljubav sad, ubuduce, brak. I posao, zaposlenje. HVALA unapred. PS kad stignes, nemoj da me zaboravis. Poz VIP!

evo imam ....interesuje me posao i finansije ako je to moguce ...hvala

Bice danas...

By vipcurlic

Opet ja... prvo hvala za tumacenje al ja bih ako moze jos za moju najbolju drugaricu jako mi je bitno...Znaci zensko..17.02.1982. 07:30h Zemun. Pitanje ljubav sad, ubuduce, brak. I posao, zaposlenje. HVALA unapred. PS kad stignes, nemoj da me zaboravis. Poz VIP!

jes' da sam matora ali se prisetim cesto..:rotf::rotf:

By vipcurlic

Mozete li meni reći za posao i financije u ovoj godini. Rodjena sam 20.11.1978. u 16:50 sati u Zadru. Da li ce mi uskoro doci do promjene posla ili poboljsanja, te popravljanja financijske situacije. I hocu li biti uspjesna u novom poslu ako do njega dodje? :confused:

Mozete li meni reći za posao i financije u ovoj godini. Rodjena sam 20.11.1978. u 16:50 sati u Zadru. Da li ce mi uskoro doci do promjene posla ili poboljsanja, te popravljanja financijske situacije. I hocu li biti uspjesna u novom poslu ako do njega dodje? :confused:

bice danas kad stignem da pogledam...ako mozes, ima uputstvo za postavljanje karti, valjalo bi da je ostavis u medjuvremenu..ako ne uspes videcu sta mogu ja...;):razz:

Nadam se da se vidi.

Mozete li meni reći za posao i financije u ovoj godini. Rodjena sam 20.11.1978. u 16:50 sati u Zadru. Da li ce mi uskoro doci do promjene posla ili poboljsanja, te popravljanja financijske situacije. I hocu li biti uspjesna u novom poslu ako do njega dodje?

Pozdrav

rodjena 02.03.1992. u podgorici 23:25h

Ako mi mozhete rec neshto u vezi karijere,posla,ljubavi...i neke uopshtene stvari.HVALA UNAPRIJED!
n1029744086_30046337_6996.jpg

evo imam ....interesuje me posao i finansije ako je to moguce ...hvala

Au.hh..posao..Ne mozes da budes zadovoljan ili ispunjen u polju finansija i posla pre 32 svoje godine jer to nije ono sto si hteo ili jednostavno, ili radis sta ne zelis ili nisi placen ili posla adekvatnog nema..Mnogo truda i napora a osporen si jos uvek..sada saturn nudi neke promene ali to nije za trajno jos uvek niti onako kako ocekujes da treba, odgovornosti vise stoji uskoro, no kako ce saturn do jeseni da bude u kvadratu sa Neptunom u 2 polju niti si zadovoljan materijalnim niti poslovnim delom. Ja bih rekla da jos uvek cekas nesto, da si osporen i onemogucen da to slozis kako treba...nekada se sa ovim aspektima pokaze kako nema posla, kako je prekid u radu, ako i imas posao da nemas redovne isplate ili nema isplate onoga sto se kasnilo ili nema obecanih promena, ili se odlazu..kako nisi bio direktan sa pitanjem a vidno je da problema imas, ne znam kako bih ti drugacije to direktno izlozilau svakom slucaju, tek od jeseni 2008 i tokom 2009 se vide neka pozitivnija resenja, ono sto si cekao mozda a bolje u poslu u celosti i materijalnom stanju je tek 2010 godina..

sa prelazom Jupitera preko Neptuna mogla je da ima krajem 2007 neko zaljubljivanje i da razmislja o braku i vezi na dalje od 26-27 godine...kako ce Jupiter da dodje do Venere i Merkura koji su u kvadratu planetama u Vagi do kraja godine a saturn se blizi DSC, ako ne mora da se udaje neka ostane tako..moze da ima neku krizu mada, u slucaju daostane trudna i da resi da se uda, deo aspekata moze da ode i na odrzanje trudnoce...Treba da ima nekog uz sebe vec sada ali ako nema, mora da bude do kraja leta aktuelan..cini mi se da je vec trebao da se pojavi ako joj je vreme rodjenja tacno... U svakom slucaju, njena 26-27 godina je aktuelna za vezu i mogucnost braka do 28 naglasena, kao i za trudnocu, samo sto ona ima i moguce krize braku do 32-34 i raskid braka do tada...34 i do 37 mogucnost neke veze vanbracno a 37-38 do 40-te mogucnost drugog braka sa osobom mladjom od sebe koja nije istog porekla kao ona, vec iz drugog grada ili zemlje..posao pre 28-me..diskutabilno ili samo povremeno, privremeno, na nesto odredjeno. U 30 i 33-34 bolje, u 36 odustaje od nekog posla, 40-ta je promena i napredovanje....

Hvala ti puno za tumacenje, Hvala Vip! :D
Pa ako bi mogla da mi pogledaš malo šta me čeka u budučnosti i ljubavi.
hvala, pa da ne dosadjujem.
Pozdrav!

Nije ti losa ova godina za emocije , imace tu neko prisutan koji ti znaci, odnosno, koja ti znaci da budem jasna, mada licno mislim da ti je bolja 21-22 godina i tek tada mozes razmisljati za nesto ozbiljnije ili trajnije..

mnogo stvari ti je ove godine osporeno, otezano i promene takodje, bilo da se radi o tebi, situacijama koje emotivno prezivljavas, o trazenju posla drugog ili uopsteno o poslu i parama..po natalu, tesko je da se sve slozi ove godine, ako sada postoji mogucnost, ne ocekuj da ide glatko, pomoc neke zenske osobe moze da dodje do tebe ali Saturn na saturnu u kvadratu sa Merkurom koji vlada poljem finansija nije aspekt koji obecava da sada moze doci do promene koja direktno znaci napredak..i ako ti pomognu to nije za trajno, tek za godinu dana do godinu ipo dana stoji promena koja tebi znaci jako veliki napredak i rasterecenje u polju finansija..sve do tada nije ono sto bi ti htela ili trazila...Ne radi se o tvojoj uspesnosti ili neuspesnosti...ti ces predano da radis sta se od tebe trazi ali nije to ono sto tebi donosi trajnije resenje..To trajnije je tek izmedju 2010-2011 godine evidentno

rodjena 02.03.1992. u podgorici 23:25h

Ako mi mozhete rec neshto u vezi karijere,posla,ljubavi...i neke uopshtene stvari.HVALA UNAPRIJED!
n1029744086_30046337_6996.jpg

Palchice ovo je lepo na oko da se vidi ali probaj da ubacis kartu sa astrokoma, jer nema preglednosti polja i planeta, odnosa medju njima i stepenova na kojima su planete, bilo koja iznad ili ispod je karta sa astrokoma pa vidi kako treba da izgledaju a uputstvo za postavljanje imas, mada cim si ubacila ovu znaci da znas da je postavis...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back