NATALNI HOROSKOP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rekli su razvod zbog Merkura ali ja licno mislim da to nije razvod vec situacija koju sam ti opisala, Izmedju 25-26 se nadzire situacija u kojoj kad Jupi bude bio u drugoj polovini Jarca imas ponudu, pomoc ili preokret u vezi posla, preko neke mladje muske osobe, moze da bude iz kruga prijatelja..to mi je nekako najblize za sada.Ima mogucnost da se radi na jednom mestu pa da dodje "kao na odredjeno" , pa da se menja fizicki mesto ili zadatak koji radis...to je uvod za tvoj "poslovni zivot"...

Hvala jos jednom. Necu te vise gnjaviti. ;) Vidim da se razumes u tumacenje, pogodila si sve a za ubuduce nadam se da nije to tako lose to sto si rekla.

Moze li meni neko da kaze sta me ocekuje, posto mi je sad zivot pakao sve je krenulo niz brdo:(.....
Sanja Maljkovic 27.12.1987.god.
rodjena sam u Subotici u 09.15 ujutru

Hvala u napred.......:heart:

Bice lakse Sanja da kazes sta je to i gde je to poceo pakao, da se nadje konkretna situacija, a ako je intimno, onda predji na pp jer uopsteno za neke stvari nema mnogo vajde govoriti...

Vip pomagaj,ja ne znam vise sta cu sa sobom,nikako ne mogu da se pronadjem,cime bih mogla da se bavim(mislim konkretno na posao),imam navalu kreativne energije a ne znam na sta da se fokusiram.Ja bih i da promenim nesto u zivotu a ne znam sta..ma znas vec o cemu se radi(imam vec postavljenu kartu na temi polje dece u natalu,pa kad stignes,ljubim te,samo me posavetuj..

Vip pomagaj,ja ne znam vise sta cu sa sobom,nikako ne mogu da se pronadjem,cime bih mogla da se bavim(mislim konkretno na posao),imam navalu kreativne energije a ne znam na sta da se fokusiram.Ja bih i da promenim nesto u zivotu a ne znam sta..ma znas vec o cemu se radi(imam vec postavljenu kartu na temi polje dece u natalu,pa kad stignes,ljubim te,samo me posavetuj..

Nisam strucna bas u usmeravanju direktno...zato sam i trazila da se tema profesionalna orjentacija odrzava zajednickim snagama..samo je trenutno dosta njih jako zauzeto, valjda ce uskoro neko da se aktivira...

Bice lakse Sanja da kazes sta je to i gde je to poceo pakao, da se nadje konkretna situacija, a ako je intimno, onda predji na pp jer uopsteno za neke stvari nema mnogo vajde govoriti...

Momak me je ostavio posle dve i po godine zabavljanja....... jos uvek nemogu da dodjem sebi....Stalne svadje u kuci....Drugarica me napala.... Jednostavno sve je stalo....... Ako nije dovoljno sve cu opsirno ispricati,samo mi molim vas pomozite....
Hvala u napred.......:heart:
Sanja Maljkovic 27.12.1987. Subotica 09.15

@ devojcice sa osmehom

nisam sigurna da je sve stalo ali da je kretanje jupitera kod tebe bitno, pod uslovom da ti je vreme rodjenja koje si dala tacno, moze da bude jedno od objasnjenja za te stvari koje ti se desavaju...prelaz Jupitera preko kraja strelca i pocetka jarca u 11 polju je na Saturnu,Uranu i Suncu mogao da dovede do krize u emotivnim odnosima sa drugim osobama, posebnopreko Sunca koje dolazi iz polja partnera ali tome mora da ima vec neko vreme bar par meseci, nije mi logicno da je sada trenutno..za drugaricu i mogucnost pogresnih zakljucaka i optuzbi nekih ,moze da bude "kriv" prelaz preko Merkura i Neptuna ali i za osecaj napustenosti u vezi posebno ako je decko bio tvojih godina...za nemir u kuci, moze da bude delom "kriv Jupiter" preko saturn-Uran-Sunce i jedan roditelj koga Strelac u 10 polju simbolise, i takodje i Pluton koji je na Saturn,Uranu i Suncu...5 planeta od mogucih 10 na malom prostoru i sve kad krene u kvadrat sa mesecom u Ovnu, nije cudo sto se samo jedno nadovezuje na drugo, no...Jupiter mora da bude brzo u sekstilu Plutonu i Marsu u Skorpiji tako da ne vidim da je stalo sve i mogucnost za promenu postoji, na bolje, a kako ce da se jupiter sa saturnom uskladi do kraja leta, mislim da nemas razloge za ocajno stanje..toliko za pocetak..

Vreme rodjenja je tacno 09.15 mozda postoji greska u pet minuta, ali je sigurno tacno......
A sto se tice veze, momak me je ostavio pre dva i po mesaca i bio je stariji od mene dve godine, on je u horoskopu devica, i mnogi su mi sa foruma rekli da je i bolje sto vise nismo zajedno posto je to kao losa kombinacija......
NADAM SE DA CE BITI BOLJE.........

Molim vas da mi neko prozumaci natalnu kartu posto mi nista nije jasno..........
:(:(:(
:confused::confused::confused:

Tumacenje natalne karte je posao koji zahteva sate i sate rada i samostalno i zajedno u komunikaciji , a to nije moguce raditi na forumu. Moze da se postavi konkretno pitanje i na njega dobije odgovor, jedno po jedno, ako ih ima vise ,normalno sa nekim razmakom, da bi svi koji pitaju dosli na red...

Mene samo ljubav interesuje........

Uran je tvoj vladar podznaka i prvog polja i nalazi se u tvom 1 polju gde je poceo da kvadratira stelijum planeta koji imas u Strelcu i Jarcu.Jupiter se nasao preko tog stelijuma krajem 2007 godine i posebno od sredine decembra do kraja januara napravio kvadrat prema tvom mesecu gde je izazvao pometnju u tvom zivotu.Kako je Uran u Ribama jos neko vreme i kako ce tek da pravi promene i da osnovno zahvati i polozaj Sunca i Merkura, kao vladare 7 polja partnera i 5 polja emocija i dece, nije ti povoljno da razmisljas o ozbiljnim vezama i braku jer sa kvadratom te planete, tesko da veze mogu da opstanu na duze. Da promene predstoje, cinjenica je, da ces imati uspone i padove u emotivnom polju u naredne 2-4 godine, hoces i to, a da o braku ne treba da razmisljas pre 25-te pa i jos kasnije bi za tebe bilo povoljnije nego sada...Tek od 25-te tvoje pa nadalje postoje veze koje mogu da budu trajnije i stabilnije, kvalitetnije i znacajnije..Na silu nista ne moze da se uradi, takodje i nista da se preskoci..a nikakav razlog nemas da zuris...Pomirenje koje ocekujes..mislim da do njega nece doci na nacin na koji bi ti htela ali takodje i ne znas da moze da ti se svidi i neko sasvim drugi..no kao sto rekoh , tome nije vreme za ozbiljnost, jos uvek..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back