NATALNI HOROSKOP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li moze neko da mi kaze sta mi zvezde porucuju u ljubavi? Rodjena sam 10.jula 1980. u 05:50h u Zemunu. Puno hvala unapred!

Barbarel, mogu i ovde napisati sta vidim posto je tema natalnih karti, ali moracemo malo da definisemo sta ti treba. Naime, promene u emotivnoj sferi su bile naglasene kod tebe jako rano i to izmedju 18-20-te godine, do tvoje 22 godine , a period izmedju 22-29 godine nije bas naklonjen razvoju veza i emotivnom zivotu, tako da ces morati da se ukljucis u diskusiju. Vodolija u 7 polju daje iznenadne promene i covek moze vrlo rano i neobicno, neocekivano da odreaguje, moze da ima pokusaje vanbracne zajednice i onda bi morali da trazimo sledeceg partnera kroz neko drugo polje. Kako vidim da nisi zadovoljna ni ispunjena do ovih godina i da se Saturn blizi svojoj poziciji u natalu, moraces da das neke smernice, da li si ostvarivala vanbracnu vezu ili je sve ostalo na povremenim ili povrsnim vezama, nekoj idealizaciji Neptuna iz 5 polja ili vec sta moze sve da bude kod tebe u proslom periodu...Aspekti su takvi i za emocije i decu ujedno, ili rano ili kasno, cak neke stvari da odradis "na svoju ruku", sopstvenim izborom, sto se odnosi i na mogucnost da izaberes i da dete rodis sama,bez zajednice sa partnerom..Kako ne bih ulazila u detalje, i trazila sta je prevagnulo, jesi li ili nisi, u kom si sada statusu, kad se ukljucis, videcemo kakav je trenutni status i sta da radimo da izvucemo najbolje resenje za dalje...

samo da napomenem, da nije sad, veza bi svakako morala da pukne u nekom narednom periodu jer kod tebe sve ono sto zapocnes pre 29-30-te godine moze da se izjalovi, ma koliko vodilo ozbiljnosti i zajednickom bracnom ili vanbracnom zivotu.Pogledacu kasnije u toku dana kako stoji razvoj situacije za dalje..samo da znas da je pitanje vidjeno...

uh, hvala na odgovoru, to su mi neki ranije rekli ali nisam smatrala da je to toliko zacrtano:(

Zaboravih da kazem, nisam u vezi, zavrsila sam sa dugom vezom pre mesec dana.

Za dalje je jako bitan period sa Jupiterom u Vodoliji, mada i jupiter krajem ove godine moze da da vezu, koja moze da traje, ali bih rekla odredjenovreme pa da dodje do nesklada kada Jupiter bude bio na samom kraju vodolije..no, nuzno ne mora da znaci raskid, moze razmimoilazenje i takodje preseljanje, razdvajanje mestom boravka, pa je tada, kad se pojavi bitna osoba koja ce se pojaviti po tranzitima, najbolje da se tada uradi uporedna analiza odnosa, da se vidi sta to tranziti nose vezi kao vezi..Kao sto sam rekla, najbolji period za stabilizaciju i brak je kad prodje Saturnov povratak, odnosi se i na decu takodje, a to je sa Saturnom u Vagi...

01.06 1974 u 07

fali od podataka, pol, grad rodjenja i konkretno pitanje - za novac na temi Novac, za posao na temi profesionalna orjentacija ili Novac, zavisi sta pitas, kad ce deca, ako ih nemas, na temi Polje dece u natalu, za brak ili ako si u vezi sa podacima za partnera na temi Uporedni horoskopim, za zdravlje na temi Astromedecina, a ako si sama, ovde pitaj kad ce doci ljubav tvoja ili vec sta imas konkretno da pitas..znaci, izaberi gde ces sta ili na svakoj postavi odgovarajuce pitanje vezano za temu..pozdrav

@ zatocenica

Rekla bih da nik-ime nisi slucajno izabrala...bas se tako osecas u braku u kom si, pod uslovom da je ovo prvi tvoj brak...Tvoja 24 i 27-31 godina, su promenljive, vise napete i krizne nego sto si mogla da budes izpunjena i srecna, bilo da si vec bila udata ili ne u tim godinama, a 32 je bila teska ali je 34-ta godina kulminacija zaista..
Sa Uranom u 9 polju je mozda sve i pocelo razdvajanjem ili pokusajem razdvajanja, mozda su papiri i podneti vec, nisi naglasila da li je proces u toku ili tek treba da bude, ali je Uran svakako vec neki duzi period morao da aktivira probleme preko kvadrata sa Suncem i Neptunom u opoziciji a na mestu Jupitera u Ribama u 9 polju koji je ocajno trebao oslobodjenje.Izmedju tvoje 35-38 godine sledi promena a ti u 35-tu ulazis od juna meseca ove godine.Kako ne znam u kojoj si fazi trenutno, odgovor ce biti uopsteniji jer ne znam sta da trazim konkretno da vidim, ali bitni meseci padaju izmedju februara 2008-juna 2008 i septembra 2008-maja 2009godine, pa kako bilo, odn. bilo da tek podnosis papire za razvod ili da se nadas resenju konkretno ako je sve vec pokrenuto.kazem, ovo se odnosi na situaciju da je u pitanju prvi brak...Postoje tu neki problemi koji mozda i nisu za javni kanal pa ako ti odgovra ti se javi privatnom porukom da konkretizujemo gledanje kad budes bila " na vezi".

vidi se karta, odlicno je to, malo je za analizu bolja ona sa astrokoma, sa aspektima, stepenima, podacima i drugo, ovako je nezgodno,meni bar, u podznaku si Ovan, od prilike 3-4 stepen, ne vidi se sa stelijumom u Vagi pa su ti ljubav i partneri jako jako bitna stavka u zivotu, oni su tvoja muka i tvoja radost kako ja kazem i za ljubav treba da postavis neko bitno pitanje, konkretno i direktno,a i da mi ostavis podatke jer ne vidim koliko godina imas i dokle si stigla sa svojim stvarima u zivotu

Ja sam rodjena 02.06.1982. u 00:05 u Senti,Neko kaze da sam vodolija u podznku,a neko riba...A kad sam postavljala kartu,nije mi bilo bas sve najjasnije,pa otuda to pitanje da li je dobro..

e bas svasta..ubacicu ti kartu sa astrokoma da presudimo sta jeste a sta nije, on je tacan...

E pa ovako, ne znam koje si tamo vreme navela i koji to program radi karte ali ocigledno da nesto nije tacno, koliko vidim ovaj sa astrokoma izbacuje Ribu u podznaku da tvoje podatke i on je tacan,...no, sad je pitanje ostalih koji su ubacivali ove karte..da li su i njihove pogresne..samo za glavu da se uhvatim..

By vipcurlic

da, i to sto na karti pise 12:05 am, pise u podacima 00 05 min,na karti izbacuje 12 05..verovatno da za podne pise 12 05 pm..da se ne zbuni neko...

Hvala puno,nadam se da ostali nisu gresili oko tih vremenskih zona...Imam pitanje u vezi posla,da li je ono sto sada radim pravo....Jer ja imam utisak da me gusi,ili je razlog gusenja nesto drugo?Ali da se ne osecam dobro ne osecam se!!!

Hvala puno,nadam se da ostali nisu gresili oko tih vremenskih zona...Imam pitanje u vezi posla,da li je ono sto sada radim pravo....Jer ja imam utisak da me gusi,ili je razlog gusenja nesto drugo?Ali da se ne osecam dobro ne osecam se!!!

ako si odbila neki posao u 24 i imala unapredjenje ili promenu, poboljsanje neko tokom 25-26 (a sada si u 26-toj),onda je to odgovarajuci posao, ako nije bilo tako, pogledacemo mogucnost promene...kad se izjasnis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back