Bilo 30.07. na online casinu 90 euraNišta nije bilo jučer na grebalici Srećki na onaj datum 29.7.2024.možda bude 7.8.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo 30.07. na online casinu 90 euraNišta nije bilo jučer na grebalici Srećki na onaj datum 29.7.2024.možda bude 7.8.
Malo si mašio za dan.Bilo 30.07. na online casinu 90 eura
To svakog zanima.Milioni me zanimaju, ima li naznaka xD
Nemam pametnija posla, radije cu dati u humanitarne shvrhepa platite astrologa!
A i ti koje platiš ne kažu ništa konkretno.Nemam pametnija posla, radije cu dati u humanitarne shvrhe
Al salu na stranu, poznajem dosta astrologa, znam otprilike sta pise, postavio sam manje vise iz zezanja da cujem sta ljudi kazu
Meni rekli da nema naznaka iz moje karte o tome a ja 2016 skoro pogodila glavni dobitak na Eurojackpotu.Milioni me zanimaju, ima li naznaka xD
Astrologija je ipak psudo nauka, samo se ljudi odu ek pale na takve stvariA i ti koje platiš ne kažu ništa konkretno.
Jbg ma ne palim se na to.Da ću platiti im a ništa točno ne kažu neću.Astrologija je ipak psudo nauka, samo se ljudi odu ek pale na takve stvari![]()
To je tako osmissljeno da ces se pronaci u dosta stvari.Jbg ma ne palim se na to.Da ću platiti im a ništa točno ne kažu neću.
Ja mogu da ti gledam u dlan i da te nalazem, nesto cu pogotiti ti ces mi poverovati da nesto vidim nprJbg ma ne palim se na to.Da ću platiti im a ništa točno ne kažu neću.
Ne bi se složila s tobom da je do pseudo nauka i da je to tako osmišljeno.Neku sam pitala horarno pitanje ona kaže ne radim ja sinastriju.To te nisam ni pitala.Ja mogu da ti gledam u dlan i da te nalazem, nesto cu pogotiti ti ces mi poverovati da nesto vidim npr
Ako ja pitam horarno pitanje ima da odgovori ne da kaže nije to dinastija.Kao vi testirate astrologe ne nego testiram takve.Ne bi se složila s tobom da je do pseudo nauka i da je to tako osmišljeno.Neku sam pitala horarno pitanje ona kaže ne radim ja sinastriju.To te nisam ni pitala.
Ima kvalitetnih astrologa i ovakvih koji kopiraju kartu sa interneta i naplate 50 eura kao ta neka s Instagrama.Ako ja pitam horarno pitanje ima da odgovori ne da kaže nije to dinastija.Kao vi testirate astrologe ne nego testiram takve.
A ja vidim da ti ne razumijes kakvo sam pitanje postavila i kakav se odgovor daje, nemas pravilnog izraza ili nisi razumjela. Ja pitam kada a to znaci koje godine otprilike i sve vezano za brak. A ti mi dajes odgovor na koje bi dijete od 10 godina moglo da mi dakad nadjes decka i kupis avionsku kartu.
to ti vidim.
Trola. Nova si, skuzit ces s vremenom.A ja vidim da ti ne razumijes kakvo sam pitanje postavila i kakav se odgovor daje, nemas pravilnog izraza ili nisi razumjela. Ja pitam kada a to znaci koje godine otprilike i sve vezano za brak. A ti mi dajes odgovor na koje bi dijete od 10 godina moglo da mi da
A ja vidim da ti ne razumijes kakvo sam pitanje postavila i kakav se odgovor daje, nemas pravilnog izraza ili nisi razumjela. Ja pitam kada a to znaci koje godine otprilike i sve vezano za brak. A ti mi dajes odgovor na koje bi dijete odkad nadjes decka i kupis avionsku kartu.
to ti vidim.
Nemam sta da skuzim ovo su nebuloze. Npr dobila sam bila i odgovor da cu se udati i brzo razvesti ili da se necu nikad udati.Trola. Nova si, skuzit ces s vremenom.