- Poruka
- 71.169
A ne, radim samo ok osobama. Ako su prepotentne, bezobrazne i bilo sta sl....Naci napokone nemoj da joj radis natalnu!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ne, radim samo ok osobama. Ako su prepotentne, bezobrazne i bilo sta sl....Naci napokone nemoj da joj radis natalnu!!!
Nisam bezobrazna ali ok.A ne, radim samo ok osobama. Ako su prepotentne, bezobrazne i bilo sta sl....
Kako će se srediti kuća stara preko 100 godina.
To ce djordje reci.Nisam bezobrazna ali ok.
Neka kažeTo ce djordje reci.
Al bar da kuva ne moze samo bezobraznaDjordje voli bezobrazne.
ne.. zasto te to interesuje?Al bar da kuva ne moze samo bezobrazna
Kuhaj si sam.Al bar da kuva ne moze samo bezobrazna
Gledaj gde ti se Juno nalaziMožeš li meni reći kad ću naći srodnu dušu @andjelijaa
U Raku 11 kućiGledaj gde ti se Juno nalazi
E Djordje, ova treca kuca sto ti je u opozitu s marsom. To ti drustven zivot i igre na srecu.
Eto tiU Raku 11 kući
Šta to znači da onda srodna duša dolazi preko prijatelja.Eto ti
Preko prijatelja da,neko je drustven duhovit i zabavan,neko ko je savremenih shvatanja...to je sa neke pozitivne straneŠta to znači da onda srodna duša dolazi preko prijatelja.
Aha mislim da znam tko bi to mogao biti od prijatelja i poznanika koje znam.Preko prijatelja da,neko je drustven duhovit i zabavan,neko ko je savremenih shvatanja...to je sa neke pozitivne strane
E pa lepo,da javis ovde kad se budes udavalaAha mislim da znam tko bi to mogao biti od prijatelja i poznanika koje znam.
Sad mi je u tranzitu Saturn u 7 kući i mjesec mi je u karti u 7 kući u ribama.E pa lepo,da javis ovde kad se budes udavala
Sedma kuca gde je koji znak?
neki stariji muskarac mozda?Sad mi je u tranzitu Saturn u 7 kući i mjesec mi je u karti u 7 kući u ribama.
Možda rekli mi neki astrolozi da mi stoji brak sa 34 godine.neki stariji muskarac mozda?
Ništa nije bilo jučer na grebalici Srećki na onaj datum 29.7.2024.možda bude 7.8.To je sasvim uobičajena pojava kod nas, Ne dopuštaju da im deca odrastu već ih prave zavisnim od njih celog života.