Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
beba-bg:
Evo i mene:)
Divna osoba,zna da voli,emotivac,pametnica,inspirativan,pravedan,ne voli prostotu ,jako,jako kreativan,divan glas kao i stas:)..hej sloc mogao bi da zapocnes muzicku karijeru :lol:

Sto se tice tranzitnog saturna mislim da ne bi trebao da te zabrinjava jer ide kroz 10 polje karijere a ne kroz 6 polje posla i pravi dobre aspekte. U decembru tj. do kraja godine preko prijatelja ulazis u jedan jako fin,kreativan poslic u nekoj dobroj firmi delux:) (jupiter sa stelijumom u znaku vage).On moze (tranzitni saturn) da ti da poteskoca vezano za tvoju struku ali isto tako moze da znaci da ces uskoro da zapocnes neki trajni posao,stabilan...to bi bilo super
Da li si u septembru,oktobru prekinuo neki poslic?
Mozda sam malo s brda s dola pisala ali pohvataces nadam se :lol:
Pozdravcic!!!
Da to sam ja, al me ti baš nahvali a meni bezmalo ni do života nije :( Jesam prekinuo jedan posao koji je imao svu simboliku SA, tako da je bilo nepodnošljivo- e ovo za decembar bi bilo sjajno :D Mnogo ti hvala!

Bilja1:
Pogledajte i moju natalnu, rastumacite mi bar nesto u vezi ljubavi i posla...ako imate vremena i za ostalo... Hvaaaalllaaaa !!! Na strani 49!
Malo je tebi ljubav simptomatično problematična kategorija, a ni sama ne znaš zašto kada ti se čini da ne činiš ništa loše?!Ako si u vezi sa nekim koga si upoznala ne tako davno to bi mogao biti pun pogodak :)

sloc:
Atraktivna si i imaš veliki talenat za ljubav, opasnost je kada zahtijevaš previše slobode za sebe?!U sljedećoj godini te očekuje najemotivniji odnos u životu, ma šta to bilo :!: Inače što se ljubavi tiče mnogo dobrih godina je pred tobom :grin: Pitaj konkretnije ako hoćeš, svidja mi se tvoja natalna poprilično :!:

Hvala..mozes li mi vidjet malo ljubav, novi posao..udaja?

sloc:
Pa, i nije nešto jedino ako je negdje pri kraju škorpije- postavi njegovu natalnu pa ćemo pogledati.Valjda se i Djurke u medjuvremenu javi!

Valjda cu mu uzmem datum uskoro al nesto me blam da ga pitam e zdavo kako se... bese zoves...a da kad si u koliko i gde rodjen! :shock: Ima da pobegne oma! 8-) Hi hi! Ali sve za analizu! :)

I hvala na asistenciji! :)

Psiho molim te stavi lepljivu na ovu temu, jer mi ubismo se objasnjavajuci ljudima ponovo i ponovo kako se postavljaju slike na forum i na web, a ovde na temi sve lepo pise....
ljudi je ne vide kad ode dole.....
a s tom namerom sam je napisala, i mislila sam da ces shvatiti koliko je potrebna...
hvala unapred

strelica86 natalna

Strelica86_natal.gif

strelica86 - natalna njenog decka

strelica86_njenDecko_natal.gif

strelica86 i decko sinastrija

strelica86_i_decko_sinastrija2.gif

sloc:
Pogledaj joj natalnu, i nije baš bla,bla a valjda je klinci najviše zanimaju!?Nego ti meni ništa ne reče za moju kartu, onako objektivno molim te-Djurke i Beba Bg me odveć nahvališe pa mi bezzzzze?!

ma meni je bezzze sto ja izgleda nisam talenat za astrologiju, bar ne prirodni, pa mi se najvise cini da lupam...
mada sestra mi rece kako inutuitivno ne lupam uopste, ona procita da proveri...
ja vise racunam na svoju vidovitost:)))

sloc:
Pogledaj joj natalnu, i nije baš bla,bla a valjda je klinci najviše zanimaju!?Nego ti meni ništa ne reče za moju kartu, onako objektivno molim te-Djurke i Beba Bg me odveć nahvališe pa mi bezzzzze?!

ne nju prvo zanima najvise ona sama i njen prosperitet i uspeh, zeli u inostranstvo, i interesuje je ljubav sa covekom koji je u inostranstvu, i zeli da ode tamo.....
ali najvise je interesuje njena sopstvena sreca i dobitak, sto nije nista strasno...to vazi za sve nas, kod nje je malo naglasenije ali nema veze:)
najvise energije trosi na svoj originalni ekscentricni imidz, bar ja to tako vidim , uran u prvoj:)))
sto je po meni odlican attitude...i ja sam tako dok se nisam razbolela:(
eh i opet bih ako bog da, buaaaa :((((

Back