Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mogway:
bebo jel ti to za mene?

molio bih te da budes ozbiljna i da ako znas citati da mi malo detaljnije opises.
Moze i na private.
Al da bude ozbiljno i fer

a da da, evo mi ga post:))
a kako ja da ti kazem bilo sta kad si tako negativan,....eto kako sam pogodila;)
pa ozbiljna sam...
da ti ja kazem nesto o tebi ovako bez karte...ne jedi se bezveze, mi smo svi dobri...
imas mnogo predrasuda, ocisti to iz glave:)

ma znam da nemas razloga da me uvrijedis. Samo me iznenadio odgovor, a nije mi bas jasan pa me je jos vise zaintrigirao. Daleko bilo da mislim da hoces da me uvrijedis.
Zbog toga sto si se zainteresovala za moju kartu... imas prijatelja

sloc:
Evo moje karte Bebo, pa ti sad vidi-mene najviše zanima posao-završio sam filozofiju i sociologiju ali ne mogu naći nikakav posao da mi odgovara.Ubi me ovaj tranzitni SA iz 10-te.Šta misliš da bi mogao raditi i kada?Veliki pozdrav!!!
Evo i mene:)
Divna osoba,zna da voli,emotivac,pametnica,inspirativan,pravedan,ne voli prostotu ,jako,jako kreativan,divan glas kao i stas:)..hej sloc mogao bi da zapocnes muzicku karijeru :lol:

Sto se tice tranzitnog saturna mislim da ne bi trebao da te zabrinjava jer ide kroz 10 polje karijere a ne kroz 6 polje posla i pravi dobre aspekte. U decembru tj. do kraja godine preko prijatelja ulazis u jedan jako fin,kreativan poslic u nekoj dobroj firmi delux:) (jupiter sa stelijumom u znaku vage).On moze (tranzitni saturn) da ti da poteskoca vezano za tvoju struku ali isto tako moze da znaci da ces uskoro da zapocnes neki trajni posao,stabilan...to bi bilo super
Da li si u septembru,oktobru prekinuo neki poslic?
Mozda sam malo s brda s dola pisala ali pohvataces nadam se :lol:
Pozdravcic!!!

beba-bg:
Evo i mene:)
Divna osoba,zna da voli,emotivac,pametnica,inspirativan,pravedan,ne voli prostotu ,jako,jako kreativan,divan glas kao i stas:)..hej sloc mogao bi da zapocnes muzicku karijeru :lol:

Sto se tice tranzitnog saturna mislim da ne bi trebao da te zabrinjava jer ide kroz 10 polje karijere a ne kroz 6 polje posla i pravi dobre aspekte. U decembru tj. do kraja godine preko prijatelja ulazis u jedan jako fin,kreativan poslic u nekoj dobroj firmi delux:) (jupiter sa stelijumom u znaku vage).On moze (tranzitni saturn) da ti da poteskoca vezano za tvoju struku ali isto tako moze da znaci da ces uskoro da zapocnes neki trajni posao,stabilan...to bi bilo super
Da li si u septembru,oktobru prekinuo neki poslic?
Mozda sam malo s brda s dola pisala ali pohvataces nadam se :lol:
Pozdravcic!!!

to je karta od slocovog frenda,nego on nam jos nije dao svoju:)))

sexy lady2005:
Pa dobro hoce li neka bebica i moju karticu da postavi, jer ja iz nekog razloga to ne mogu da uradim :(?
Znaci: 12.05.1973.Beograd, 15:30
Hvala unapred

Datum: 12. 05. 1973.
Mesto: Beograd
Vreme: 15:30
Longituda: 020 29 istoèno
Latituda: 044 01 severno
Grinièko vreme: Lokalno - 1
Planeta Pozicija u znaku kuca
SUNCE 21:43 BIK 08
MESEC 28:38 DEVICA 12
MERKUR 12:47 BIK 08
VENERA 00:18 BLIZANCI 08
MARS 03:13 RIBE 05
JUPITER 11:26 VODOLIJA 04
SATURN 20:07 BLIZANCI 09
URAN 20:25 VAGA 01
NEPTUN 05:55 STRELAC 02
PLUTON 02:47 VAGA 12
ASCEDENT 13:51 VAGA 01

NevenaBGD:
Jao sloc! De preuzmi temu majke ti! Jbt izgubila sam talenat .... gledam nista ne vidim!
:-( Imam utisak kao da prvi put vidim natalnu kartu u zivotu :roll:

nemas pojma koliko mi je to trebalo da cujem u ovom trenutku! Mislis da ce se to stvarno desiti? Nesto se desava ali ne znam sta...isprva je izgledalo fenomenalno...a sad se nesto vuce ko gladna godina (na ljubav mislim) Kako ti se cini za mene skorpija/devica!?
i hvala ti,
Pozdravljam ja tebe! Cmok!
Pa, i nije nešto jedino ako je negdje pri kraju škorpije- postavi njegovu natalnu pa ćemo pogledati.Valjda se i Djurke u medjuvremenu javi!

Back