beba_toronto
Ističe se
- Poruka
 - 2.642

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

DjuraMornar:Ja znam ali necu da kazem![]()

Truman:Posto sam potpuni laik zamolio bih ljude koji nesto znaju da ukratko kazu sta znace trigon, kvadrat i svi ostali odnosi tj. kako se gleda. Znaci najuopstenije bez price o konkretnim odnosima. Cisto da slozim neku najopstiju sliku...

opala:
)opala:Ako nekome nije teško neka baci malo pogled u ovu kartu na ljubav, frendica mi je u teškoj depresiji jer je dobila "očito" neke krive informacije. Pa ako nije teško....![]()
opala, tebi jos uvek nije jasno da su sa ovog foruma svi astrolozi pobegli...i vise nema nijednog..djura je amater i mozda nesto malo zna, ja nemam pojma...
ja da znam ja bih ti rastumacila tu kartu prijateljicinu ali na zalost ne umem...
la la la
al dosao sloc![]()
Kod nje je očito najveći problem NE sa vrha 5 opozicija MO, tako da svako ljubavno razočaranje shvata tragično.Nećeš je uspjeti ubijediti u suprotno ME dupli vladalac kvadrat JU-saosjećaj sa njomopala:
))
)
beba_toronto:
Meni bome nisi, jer još ne stavih svoju kartu na forum.A za prijatelja ti mnogo hvala, meni je to bilo nezgodno za tumačenje.Obećao sam Đuri malo virnuti u kartu,ali i ne stižem baš,a ni ona baš nije olaka za istumačiti. Šta ti mislišbeba_toronto:ma sloc super si, aj sad da ti tumacis meni))
ja sam tebi i prijatelju dosta)
ti bre pitas nas a trebas da nas ucis![]()

Jamacha:Pa, ovako:
Krug ima 360 stepeni, sto sigurno znas s obzirom da si isao u 13tu,
Ima 12 znakova, dakle svaki po 30 stepeni,
e sad kad su 2 planete na istom stepenu(polozaj planeta se izrazava u stepenima od 0 do 30 svakog znaka) i u istom znaku one su u konjukciji, dakle medjusobno zaklapaju ugao u odnosu na zemlju 0 stepeni,
ako su udaljeni 2 znaka, npr 1. na 5* Ovna, 2. na 5* Blizanca, zaklapaju ugao od 60* i to je sekstil...
Ako je ugao 90* to je kvadrat, i tad su planete u znacima istog kvaliteta, a kod trigona istog elementa
 Jesi li i ti sao/isla i koja si generacija? Ako jesi znas koliko je to streberska skolasloc.pr. Kvadrat ti je kad ti djura i beba tumace natalnu .Truman:Posto sam potpuni laik zamolio bih ljude koji nesto znaju da ukratko kazu sta znace trigon, kvadrat i svi ostali odnosi tj. kako se gleda. Znaci najuopstenije bez price o konkretnim odnosima. Cisto da slozim neku najopstiju sliku...

sloc:Kod nje je očito najveći problem NE sa vrha 5 opozicija MO, tako da svako ljubavno razočaranje shvata tragično.Nećeš je uspjeti ubijediti u suprotno ME dupli vladalac kvadrat JU-saosjećaj sa njomU 23-oj bi mogla imati presudnu vezu u svom životu sa nekim starijim intelektualcem,ako ja šta ne zeznuh :-D

??????????DjuraMornar:Gde to iskopa "velike grudi" majke ti??????????
))DjuraMornar:Gde to iskopa "velike grudi" majke ti??????????

E, znam ja svasta, video sam u natalnoj.... :smile:Truman:A otkud to tebi da sam isao u 13-tu?Jesi li i ti sao/isla i koja si generacija? Ako jesi znas koliko je to streberska skola
Jel kad je konjukcija planete moraju biti u istoj kuci ili ne?

Staaaaaaaaaaaaaa?? Gimnazija??
Buahahahahahbuahahah......Povlacim sve sto sam ikada rekla i sve ti oprastam.