- Poruka
- 112.389
Hvala N3W na tumačenju!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jupiter 2, MC Bik, ali Jupiter Kvadrat Drugar sa poslom u inostranstvu. Kočenja i nesigurne priče preko ''prijatelja''. Moguće je izgubiti.
Više izgleda kao igra na sreću, a ne siguran posao. Bolje bi ti bilo u poslovima vezanim za bankarstvo, a pogotovo preprodaja umetničkih radova.
Nemoj da ulaziš u priču ''partnerstva'' jer dobitak nije povoljno pozicioniran.
Trebalo bi da naglasiš šta je ortak u horoskopu, gde mu je asc, ali isto tako i nešto konkretniju sliku vezanu za poslić. Generalno, jedina loša situacija je pomanjkanje komunikacije između tebe i ortaka, te ti koncept zarade nije najjasniji ili je nečastan (Merkur) pa ti onda smeta prljava igra (saturn 6, pare ali preko dobrog rada).
Ako je prijatelj iz detinjstva - nikako, ako je prijatelj koji je upoznat nakon srednje škole onda može. Nadam se da sam ti pomogao koliko-toliko jer sam ovo gledao praktično na slepo.
postovanje rodjen sam 21.10.1983 u 14 čas i 20 min u priboju na Limu Republika Srbija .Da li ću uskoro upoznati devojku za ozbiljnu emotivnu vezu Brak sa devojkom.Unapred hvala.
- - - - - - - - - -
postovanje rodjen sam 21.10.1983 u 14 čas i 20 min u priboju na Limu Republika Srbija .Da li ću uskoro upoznati devojku za ozbiljnu emotivnu vezu Brak sa devojkom.Unapred hvala.
- - - - - - - - - -
postovanje rodjen sam 21.10.1983 u 14 čas i 20 min u priboju na Limu Republika Srbija .Da li ću uskoro upoznati devojku za ozbiljnu emotivnu vezu Brak sa devojkom.unapred hvala.
user, a di je meni hvala, i ja sam ti rekla da se ne bakcesh tim...![]()
Pa nisi odgovorila na temu kako treba.Mora to da se potkrepi necime.
Draga EuphorbiaZdravo, moze li neko da baci pogled na moju natalnu kartu i da kaze sta misli?
Hvala...
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_01_t_s.34454.28123.gif&res=100
Moja topla preporuka je :idi kod profesionalnog astrologa.ali bas za kojeg provjereno znas da je dobar.i od kojeg ces prvenstveno dobiti savjete na kontu svoje karte...[emoji56] ...Pozdrav!
Trebala bih pomoc ako je netko od iskusnih voljan pogledati natalnu kartu mene i mog bivseg decka jer koliko god se trudila ne snalazim se najbolje!
Ja sam rodena 4.6.1985. u 14:20h, on 22.2.1982. u 16:20h! Oboje smo rodeni u Hrvatskoj (Zagreb)!
Zanima me hocemo li obnoviti vezu i ozeniti se? Nakon nase dugogodisnje veze koja je trebala rezultirati brakom, on je poludio i iz ocaja, razocaranja i straha da ne ostane sam ozenio se drugom meni u inat! Hoce li se razvesti s obzirom da ima vodenjaka u 7. kuci?
Hvala!