Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jupiter 2, MC Bik, ali Jupiter Kvadrat Drugar sa poslom u inostranstvu. Kočenja i nesigurne priče preko ''prijatelja''. Moguće je izgubiti.

Više izgleda kao igra na sreću, a ne siguran posao. Bolje bi ti bilo u poslovima vezanim za bankarstvo, a pogotovo preprodaja umetničkih radova.

Nemoj da ulaziš u priču ''partnerstva'' jer dobitak nije povoljno pozicioniran.

Trebalo bi da naglasiš šta je ortak u horoskopu, gde mu je asc, ali isto tako i nešto konkretniju sliku vezanu za poslić. Generalno, jedina loša situacija je pomanjkanje komunikacije između tebe i ortaka, te ti koncept zarade nije najjasniji ili je nečastan (Merkur) pa ti onda smeta prljava igra (saturn 6, pare ali preko dobrog rada).
Ako je prijatelj iz detinjstva - nikako, ako je prijatelj koji je upoznat nakon srednje škole onda može. Nadam se da sam ti pomogao koliko-toliko jer sam ovo gledao praktično na slepo.

Prvo, hteo bih da ti se zahvalim sto si odvojio vreme da pogledas kartu.
Prica je definitivno nesigurna i na klimavim nogama jer su njemu data obecanja koja neki ljudi ne moraju da ispostuju, prvo njemu ne moraju da ispostuju, pa tek onda meni.
I jeste bukvalno igra na srecu jer se zasniva na nekom poverenju izmedju ljudi koji nisu toliko bliski, a ti ljudi tek treba da dodju u poziciju da bi mogli da obecanje ispune.
Ortak je strelac sa asc u raku i on je rodjen iste godine. Msm nije to posao kao posao, vec se meni nudi kao sansa za radno mesto,a meni se ne svidja koncept kako da do toga stignem i kako je to radno mesto koncipirano. Sve se svodi na lezi, odmaraj, i primaj platu za nerad ako imas srece da se ubacis. Prijatelja sam upoznao posle 3 godine srednje skole. Nervira me samo sto ne mogu da ga se otresem, uporan je da me ubaci. :D Ja sam licno ubedjen da od toga nema nista.
Jesi, pomogao si. :)

Poslednja izmena:
On ti jeste 2 kuća (dobitak), ali opet ta trojka (Merkur) mi se ne dopada.

Poenta je da ako bi ti nešto tu izgubio, u pitanju je sića. Nesiguran posao je ono što tebe mahom veoma odbija i nervira. Takođe imam Saturn 6 kuća i ne mogu da se posvetim poslu ukoliko znam da je neka brljotina oko koje nisu čisti računi. Pozz!

postovanje rodjen sam 21.10.1983 u 14 čas i 20 min u priboju na Limu Republika Srbija .Da li ću uskoro upoznati devojku za ozbiljnu emotivnu vezu Brak sa devojkom.Unapred hvala.

- - - - - - - - - -

postovanje rodjen sam 21.10.1983 u 14 čas i 20 min u priboju na Limu Republika Srbija .Da li ću uskoro upoznati devojku za ozbiljnu emotivnu vezu Brak sa devojkom.Unapred hvala.

- - - - - - - - - -

postovanje rodjen sam 21.10.1983 u 14 čas i 20 min u priboju na Limu Republika Srbija .Da li ću uskoro upoznati devojku za ozbiljnu emotivnu vezu Brak sa devojkom.unapred hvala.

mogo si nam kartu napraviti
mozda pogledamo :)

81bf2416b12c1116303c21c6a7687301.jpg

Ne znam dal sam uspjela,sa mobilnog se malo pravim pametna i pokusah ;-) pa
cf75bbfb6c286d07b69f172f80b3cd74.jpg

Zdravo, moze li neko da baci pogled na moju natalnu kartu i da kaze sta misli?
Hvala...

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_01_t_s.34454.28123.gif&res=100
Draga Euphorbia
Da bi videla svoje poruke, moraš prvo da napišeš nekoliko (3 -5) i da ih ja odobrim, pošto si nov član.
Onda će ti biti vidljive i nick ti neće biti narandžast, već plav.
Pošto si napisala nekoliko identičnih, samo sam ovu odobrila
Postavi još neka pitanja

Pozdrav!

Trebala bih pomoc ako je netko od iskusnih voljan pogledati natalnu kartu mene i mog bivseg decka jer koliko god se trudila ne snalazim se najbolje!
Ja sam rodena 4.6.1985. u 14:20h, on 22.2.1982. u 16:20h! Oboje smo rodeni u Hrvatskoj (Zagreb)!
Zanima me hocemo li obnoviti vezu i ozeniti se? Nakon nase dugogodisnje veze koja je trebala rezultirati brakom, on je poludio i iz ocaja, razocaranja i straha da ne ostane sam ozenio se drugom meni u inat! Hoce li se razvesti s obzirom da ima vodenjaka u 7. kuci?

Hvala!

Pozdrav!

Trebala bih pomoc ako je netko od iskusnih voljan pogledati natalnu kartu mene i mog bivseg decka jer koliko god se trudila ne snalazim se najbolje!
Ja sam rodena 4.6.1985. u 14:20h, on 22.2.1982. u 16:20h! Oboje smo rodeni u Hrvatskoj (Zagreb)!
Zanima me hocemo li obnoviti vezu i ozeniti se? Nakon nase dugogodisnje veze koja je trebala rezultirati brakom, on je poludio i iz ocaja, razocaranja i straha da ne ostane sam ozenio se drugom meni u inat! Hoce li se razvesti s obzirom da ima vodenjaka u 7. kuci?

Hvala!
Moja topla preporuka je :idi kod profesionalnog astrologa.ali bas za kojeg provjereno znas da je dobar.i od kojeg ces prvenstveno dobiti savjete na kontu svoje karte...[emoji56] ...

Back