Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Silko, a jel mozes meni samo da bacis pogled na natalnu kartu.Zanima me da li mi je povoljan period za brak(svadba je vec zakazana za 13.08.2006).Hvala unapred.

toncica-1.gif

Komp mi je sizno nacisto! CROCODILE - odgovor po 6 put :))))
Elem: Koji ti je podznak i da li su ti mesec i sunce u konj? Ti si zanimljiva i specificna osoba i delujes svima jako misticno! U ljubavi pre braka imas burne veze koje se zavrsavaju iznenada i naizgled bez razloga! Da li si imala neke operacije u prvoj pol zivota! Da li su to bili problemi sa ocima?? Prva pol ziv ti je u svakom slucaju bila teska mozda su tu bili i neki smrtni slucajevi u bliskom okruzenju (odgovori mi na pp ako zelis) U braku (za koji imas velike ambicije) mora sve da bude pod konac, bitna ti je reputacija tog coveka, koliko je uspesan i da li ga cene! Imala bi uspeha u inostranstvu i to u karijeri npr. novinara ili pisca i sl! Bila bi isto tako i dobar govornik! Pozdrav i nadam se da cu ovaj put uspeti!! :) Nevena

Za MARUSHKA81
Jao sto je nekom leeeepooo!!:))) Pa maruska sta da ti kazem ti imas sve sto se pozeleti moze! Sve po meri, gde treba i kako treba- bar za tebe......a druge.... ma ko ih sisa!:) Prema braci i sestrama (ako ih imas) si topla i nezna, ponekad ti se desi da si ne zadovoljna porodicom i da ti kod njih sve smeta uzimas im meru uzduz i popreko i nekako im uvek fali bar jedan centimetar! Nikako da izdju kako treba! U braku mir i porodicna, domacinska atmosfera! Teskoce, ali uz jupiter koji sve resava i ulepsava! Jdini veci problem konj sunca i meseca, ali razdvojeni 1 i 2 kucom malo rasterecen los uticaj i kanalisan na dve strane! Mozda ti najvise utice na posao gde ne volis konkurenciju! Svugde si vladar i prva malo se sve to stisava u brak, postajes neznija i toplija, ali ipak se zna ko je prvi!!!
Eto to je to, Pozdrav i Pitaj!

Za JA_LICNO:

Konacno da ti odgovorim izvini sto sam te preskakala nije bilo namerno! Coveku nekad dosadi komp - koji me jos i zeza! Ja odgovorim a on mi sve izbrise i onda ponovo!
Ti imas dosta jake znake i polozaje planeta za jednu zenu! Ne mislim nista lose time da kazem, samo da si jaka! MOzda ti je zato i dopao ovako nezan i delikatan mladic! Mada nije ni on za bacanje! On je def imao neke operacije u mladosti! Da li ima i on problema sa vidom!? Vas dvoje ste skoro isti! Interesuju vas iste stvari gotovo se dopunjujete! E sad ili se idealno slazete ili se koljete! Sredine nema! Ja mislim da je ovo prvo! Ti se pazi agresivnih ispada i ne dozvoli da ti to bude kako bi moja mama rekla manir u zivotu:)))) Nekako mozda hvatas sebe kako sve sto zelis da ostvari guras i cimas na silu! A to ne moze tako! Nekada treba vremena, a pogotovu u odnosu sa ljudima treba strpljenja! Ali on ce te vec tome nauciti, on ima i strpljenja i vremena! Da stane da te zaustavi, smiri! Ali moj savet ti je da ga ipak drzis na oku! Jer iako izgleda naivno nije to uopste! Lukavo je to malo stvorenje! :)) Pitaj, pozdrav Nevena

15.09.1984.
Planetary positions
planet sign degree house motion
Sun Virgo 22°17'08 03 direct
Moon Taurus 13°08'42 11 direct
Mercury Virgo 04°26'21 03 direct
Venus Libra 16°52'24 04 direct
Mars Sagittarius 16°31'04 05/6 direct
Mars is technically near the end of house 5 and is interpreted in house 6.
Jupiter Capricorn 03°31'43 06 direct
Saturn Scorpio 12°46'57 05 direct
Uranus Sagittarius 09°51'43 05 direct
Neptune Sagittarius 28°39'42 06 stationary (D)
Pluto Scorpio 00°32'05 04 direct
True Node Taurus 29°38'45 11 retrograde

House positions (Placidus)
Ascendant Cancer 21°17'02
2nd House Leo 09°55'10
3rd House Virgo 01°53'50
Imum Coeli Libra 00°23'46
5th House Scorpio 07°20'23
6th House Sagittarius 17°26'26
Descendant Capricorn 21°17'02
8th House Aquarius 09°55'10
9th House Pisces 01°53'50
Medium Coeli Aries 00°23'46
11th House Taurus 07°20'23
12th House Gemini 17°26'26

Major aspects
Sun Square Mars 5°46
Sun Square Neptune 6°23
Sun Sextile Ascendant 1°00
Moon Opposition Saturn 0°22
Mercury Trine Jupiter 0°55
Mercury Square Uranus 5°25
Mercury Trine Neptune 5°47
Mercury Sextile Pluto 3°54
Venus Sextile Mars 0°21
Venus Square Ascendant 4°25
Jupiter Conjunction Neptune 4°52
Jupiter Sextile Pluto 3°00
Neptune Sextile Pluto 1°52

Draga Nevena, sada mi nista nije jasno. Kako to da je ispalo da mi je podznak rak, kada koliko ja znam, podznak mi je lav?Ovo je prvi put da je ispalo da mi je rak podznak. Help
And thanks

nadam se da ce sada biti dobro
sunce u lavu
mesec u jarcu
venera u vagi
mars u vagi

devica ,severni mesecev cvor u 1 kuci
vaga ,venera ,mars ,pluton u 2 kuci
skorpija,uran ,jupiter u 3 kuci
strelac,neptun u 4 kuci
jarac,vodolija, mesec u 5 kuci
vodolija u 6 kuci