Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Eternal:
ja rodjena na Svetog Savu,27.janurala davne li nam '92. godine.Interesantno da je tad i Mocart rodjen,mada ja ni malo nemam talenata za klavir :D Enivej,u horoskopu mu dodjem Vodolija,a za podznak nisma sigurna,valjda Devica.. :)

Hvala ti!!!..drago mi je što vidim da ova tema izaziva toliko setnih prisećanja kod osoba sa raznih meridijana..
Pošto mi je nešto zaigralo oko srca, dok sam čitao ove tvoje dragocene podatke koje si sa svima nama nesebično podelila, odlučio sam da ti otkrijem jednu malu tajnu vezanu za tebe..
Ti voliš sve ljude (ili bar većinu!) da analiziraš, a posebno sebe - i to radiš satima, da ne kažem danima..Staneš često pred ogledalo, koncentrišeš se i gledaš u sebe, gledaš..pa malo zažmuriš, onda opet pogledaš i vidiš sebe - "Hej, pa to sam ja Vodolija, u podznaku najverovatnije Devica (ili bar tako sebi najblaže izgledam) i tako sam mlada i lepa..Da li će mene neko jednog dana voleti - barem onoliko koliko ja posmatram sebe? Rođena sam na dan kada je Mocart rođen, pa pošto je on bio tako uspešan ne samo kompozitor već i ljubavnik - nadam se da ću i ja imati te sreće, da ću se smejati i radovati, lumpovati i veseliti..satima, danima..":-D
...
Enivej, ja ti to od sveg srca želim, u horoskopu sam Rak (ne prezivam se rak!), a to sam nažalost i u podznaku..i ne znam da li je neki veliki čovek rođen na ovaj moj dan, a i ako jeste verovatno se do kraja života kajao!!
8-)

Silko:
Hvala ti!!!..drago mi je što vidim da ova tema izaziva toliko setnih prisećanja kod osoba sa raznih meridijana..
Pošto mi je nešto zaigralo oko srca, dok sam čitao ove tvoje dragocene podatke koje si sa svima nama nesebično podelila, odlučio sam da ti otkrijem jednu malu tajnu vezanu za tebe..
Ti voliš sve ljude (ili bar većinu!) da analiziraš, a posebno sebe - i to radiš satima, da ne kažem danima..Staneš često pred ogledalo, koncentrišeš se i gledaš u sebe, gledaš..pa malo zažmuriš, onda opet pogledaš i vidiš sebe - "Hej, pa to sam ja Vodolija, u podznaku najverovatnije Devica (ili bar tako sebi najblaže izgledam) i tako sam mlada i lepa..Da li će mene neko jednog dana voleti - barem onoliko koliko ja posmatram sebe? Rođena sam na dan kada je Mocart rođen, pa pošto je on bio tako uspešan ne samo kompozitor već i ljubavnik - nadam se da ću i ja imati te sreće, da ću se smejati i radovati, lumpovati i veseliti..satima, danima..":-D
...
Enivej, ja ti to od sveg srca želim, u horoskopu sam Rak (ne prezivam se rak!), a to sam nažalost i u podznaku..i ne znam da li je neki veliki čovek rođen na ovaj moj dan, a i ako jeste verovatno se do kraja života kajao!!
8-)

:lol: :lol: :lol: :lol:
sad znam zasto uvek svracam na ovu temu, uvek nadjem nesto zanimljivo
:-D :-D

Silko:
Da se izvinim svima..kao što je rekao moj ataše za odnose sa javnošću - bio sam odsutan do današnjeg dana!
Od sutra krečem ponovo sa analizama..toliko!

molim te nemoj me zaboraviti za drugi krug!! hvala unapred

info:
datum: 17.11.1976
vreme: 00:20
mesto: 44n45, 19e13

Hvala unpred Silko!!!

ps ako budes gledao moju tuznu ljubavnu pricu, molim te pogledaj sa sledecim podatcima
on
datum: 24.09.1975
vreme: 09:10
mesto: 50.07N, 08.56E

Evo pokusacu i ja da budem malo astrolog iako postoje mnoge stvari koje ne znam! Ali ipak po nesto se i naucilo! Vi ako zelite kazite mi svoje inf. znak podznak i one osnovne planete a ja cu pokusati da vam dam odgovor! ..... pa ako pogresim.... sta da vam kazem .... ne mozete mi nista! :lol:

caos!!
evo i ja cu rizikovati...
dupli rak..mesec u strelcu sesta kuca, merkur u lavu treca kuca, venera u devici cetvrta kuca, mars u devici cetvrta kuca, jupiter u raku prva kuca, saturn u lavu treca kuca, uran u skorpiji peta kuca, neptun u strelcu sesta kuca, pluton u vagi peta kuca...
etoo...citam te..

Back