Hvala ti!!!..drago mi je što vidim da ova tema izaziva toliko setnih prisećanja kod osoba sa raznih meridijana..
Pošto mi je nešto zaigralo oko srca, dok sam čitao ove tvoje dragocene podatke koje si sa svima nama nesebično podelila, odlučio sam da ti otkrijem jednu malu tajnu vezanu za tebe..
Ti voliš sve ljude (ili bar većinu!) da analiziraš, a posebno sebe - i to radiš satima, da ne kažem danima..Staneš često pred ogledalo, koncentrišeš se i gledaš u sebe, gledaš..pa malo zažmuriš, onda opet pogledaš i vidiš sebe - "Hej, pa to sam ja Vodolija, u podznaku najverovatnije Devica (ili bar tako sebi najblaže izgledam) i tako sam mlada i lepa..Da li će mene neko jednog dana voleti - barem onoliko koliko ja posmatram sebe? Rođena sam na dan kada je Mocart rođen, pa pošto je on bio tako uspešan ne samo kompozitor već i ljubavnik - nadam se da ću i ja imati te sreće, da ću se smejati i radovati, lumpovati i veseliti..satima, danima..":-D
...
Enivej, ja ti to od sveg srca želim, u horoskopu sam Rak (ne prezivam se rak!), a to sam nažalost i u podznaku..i ne znam da li je neki veliki čovek rođen na ovaj moj dan, a i ako jeste verovatno se do kraja života kajao!!
8-)