Hej je l' jos uvijek vazi onaj prvi krug il' da se kanimo i toga????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LUDICA:Aloooooooooooooooooooooooooooo.....Napisah nesto...
Ako zelite da vam neko protumaci vase horoskope - nova tema!
Ovdje uzalud pisete, jbg.
Pokusaj da otvoris novu temu, u kojoj ces da napises svoje podatke i ukratko sta te interesuje. Ili se obrati na pp nekom od ovih osoba koje se razumiju u astrologiju. Ne garantujem uspijeh, ali pokusaj. Na ovoj temi ima jedan poseban sistem, sto pise na prethodnim stranicama, tako da tumacenje dobijaju samo oni koji su se davno prijaviliMadonnaGirl:A koja je to tema?

jewel:Hej je l' jos uvijek vazi onaj prvi krug il' da se kanimo i toga????

)Silko:Eh šta ti radi taj Merkur u Strelcu u konj. sa Saturnom, retrogradan - ali ipak na srećnom trećem stepenu. kod tebe sve uspe nešto kasnije, a najbolje ti ide iz trećeg puta..primer - izlazak sa tipom treći put, izlazak na ispit itd.
branisllav:Silko, sta cemo mi koji hocemo da navijamo za recimo Ganu? A nema pcelice da nas podrzi...

a da koliko sad vec sjutra mi je rodjendan pa bi to mogao da bude poklon za mene od nekog ko ce mi pogledati horoskop 
ali sta da radim kad sam plasljiva ili da se bolje izrazim stidljiva 
))))))
Silko:Vala dobit ces..leptircicu..tek si se izlegao, a vec se zalis??
A sem toga si i u svežem braku - iskoristi to..
Pozdrav!!!
Silko:Eh šta ti radi taj Merkur u Strelcu u konj. sa Saturnom, retrogradan - ali ipak na srećnom trećem stepenu. kod tebe sve uspe nešto kasnije, a najbolje ti ide iz trećeg puta..primer - izlazak sa tipom treći put, izlazak na ispit itd.