Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Za AngieK..predlažem kao pozadinu «Hot Chocolate-It started with a kiss»,..ovo neće biti tako lako- ima osoba koje u sebi sadrže mnogo toga čega se boje i zbog toga se često jedu iznutra, a da toga nisu ni svesne..setite se čuvene rečenice: «Umro je Dostojevski, umro je Tolstoj...a u poslednje vreme se ni ja ne osećam baš najbolje!!» - koju je svojevremeno izgovarao Ljuba Moljac.
Razmišljam kako večeras da ispričam ovaj horoskop i dvoumim se..nije lako biti astrolog, toliko različitih metoda postoje – neki uspevaju ovamo, neki ovde..neki ne uspevaju nikad, a neki su sredstvo da se otkrije neka mala istina posle koje se sve iscrta ko u tabli stripa..
Ajde da se vratimo korenima i pokušam sa metodom tradicinalne astrologije koju nam je ovde u Beogradu prezentovao Đon Froli:
Hajleg je SUNCE u strelcu i u IX kući, njegov alkohoden je JUPITER u vodoliji, XII kuća sa srednjom jačinom(od 45-70). Anareta nažalost je VENERA u škorpiji u VIII kući – pravi progresivni aspekt sa ascedentom srećom tek u 88-89 godini(za svaka 4 minuta ranijeg rođenje ta cifra se spušta).

U tabeli temperamenta:
-ascedent (ribe) HLADNO i VLAŽNO
-jupiter (kao vladalac asc) TOPLO+ i VLAŽNO
-mesec (u trečoj četvrtini) HLADNO i SUVO+
-sunce (u jesen) HLADNO i SUVO+
-sunce (kao vladar geniture jer ima najviše dostojanstvo u vladavini tripliciteta jer je rođenje po danu) TOPLO i SUVO

Skoro da je izjednačena borba- ali ipak presuđuje(za pedalj) MELANHOLIK ispred HOLERIK. U daljem tumačenju koristiću oba!

Vladar ponašanja je normalno SATURN (ima konjukciju sa Merkurom i trigon sa Mesecom), koji je u znaku strelca i u konjukciji sa vrhom IX kuće.
Najjača planeta je SUNCE normalno u strelcu.
Problemi su u trima planetama koje su u detrimentu, a to su MERKUR, VENERA i MARS.
Planetarni pečat je u STRELCU.
Konjukcije sa fiksnim zvezdama Sunce sa ANTARESOM (40), Venera sa RIGELOM (41)...ostale nisu bitne.
..nastaviće se..

Nadam se da si zadovoljna skupljenim podacima..predpostavljam da dosta radiš na astrologiji pa sam ti prethodne podatke dao u jednom postu da možeš kasnije da ih koristiš..
I ako želiš ja ne moram da nastavim – mogu da prepustim ostatak posla tebi...
Ma šalim se...:)))
Dakle krećemo od podnožja piramide – i MELANHOLIK i HOLERIK, znači da si ti uvek negde između te dve krajnosti. S obzirom na Ribu na ascedentu ja lično mislim da ipak češće ulaziš u svoje melanholične faze, ali ti ona daje i dobru dozu umetničke kreativnosti..baviš li se nekom vrstom umetnosti? Za melanholičan deo tebe je jako bitna postavljenost melanholično vladajućih planeta, a to su u prvom redu Saturn koji je u konj. sa Merkurom i Venerom u VIII kući – zanima li te da ti kažem o čemu maštaš veliki deo svog vremena..?:))
Veruj mi – ne sviđa mi se tvoj merkur! Voleo bih nešto drugo da ti kažem, ali ne mogu – iskren sam!! On je jedan od tvojih najvećih neprijatelja, a kako bi i mogao biti prijatan kada te je toliko puta prevario i izneverio – u detrimentu(najgorem znaku za njega i to na 3.stepenu), retrogradan, u konj.sa Saturnom...aaajooooj. Uranjanje u svet apstraktnih simbola, gubljenje perspektive...nisi spremna deliti svoja znanja sa drugima sem u retkim prilikama kad ipak prevlada pozitivni Saturn. Koliko puta si drugima rekla stvari koje nikako nisi smela??Trpela si često kritike od starijih..?
Tvoja HOLERIK faza mi se više sviđa – Sunce ti je jako, hrabra si!! Problem je što ti je Mars kao drugi vladar holerik temperamenta također u detrimentu i to u vagi-spojeno sa venerom koja je u detrimentu u škorpiji saosećam sa tobom..Pokušavaš da pronađeš svoju polovinu u muškarcima koji pokušavaju tvoju veneru i marsa da vrate u prave znakove, znači biraš ili bikove ili vage- trebaju ti muškarci koji su jaki, znaju šta hoće ili oni koji izuzetno pametno znaju da se postave prema drugim ljudima. Pritom i da u tebi probude seksualnu glad..koja leži u dobroj meri neusklađena lošim položajem ove dve seksualne planete..Dobro je što ti je riba na ascedentu pa si sklona da prihvatiš partnera u svim njegovim željama!
I pored melanholičnog temperamenta mislim da više voliš da oblačiš vesele, otvorene boje i da znaš druge da iznenadiš svojim eksperimentisanjem na svakojakim mestima – hrabra si, definitivno!!
..nastaviće se...

Mogao bi ja ovako još dugo ali potrebno je da dođemo i do sadašnjeg trenutka i gde ćeš u bliskoj budućnosti krenuti..
Problem je sa tvojom melanholo komponentom..naučio sam da takvi ljudi mogu ceo život da ne rade ništa sem da sede na jednom mestu i samo me posle zovu i kažu..»Pa, meni se ništa ne događa kao što si mi ti rekao..»,a ja kažem:»A šta se događa??», «Pa ništa..», «Kako može ništa..?», «Pa, eto..».
Za potencijalnu smrt sam ti na početku dao da se nasluti..i žao mi je ako te to nervira, ali to ti je tradicionalna astrologija!!
Iz aspekata sa fiksnim zvezdama se vidi vrlo bitnim 40/41 godina u svakom pogledu..Šta je bilo u tvojoj šestoj godini kad je Merkur krenuo direktno da se kreće..kaži mi jeli ti trebalo duže vremena da progovoriš i da li si mucala kao mala??
Što se tiče ljubavi..mislim da bi vredelo da se upoznaš sa nekim pozitivnim Ovnom ili Devicom- oni ti mogu pomoći u dobroj meri da izađeš iz svojih povremenih stanja..Nisu loši ni Bikovi, ali je retko naći pravog bika – sve su to neke legure..eh da se bar ta legura drži posle!!Tačka Vertexa u konjukciji sa marsom u 27-oj godini, obrati pažnju!! Konjukcija Marsa i Venere u 36-oj također..Početak 2008 ćeš upoznati jednog od pravih muškaraca..to iskoristi obavezno!!!
Sve najbolje ti želim...i sad će svi da pozelene šta sam tebi sve ispričao..ma lupam ja to bezveze tek tako da drugima oduzmem vreme, he,he,hee:)

Tuzna beba je zenskog pola...pocetnik u svemu ovome,i treba joj pomoc. Do nedavno sam mislila da sam jedan ovan sa asc u ovnu,tako su mi i tumacili natalnu kartu....ali pojavljuje se jedan astrolog sa svojim tabelama,sa vrlo preciznim ,ne psiholoskim,vec prognosticim tumacenjem,koji me vidi sa asc na 23'11 riba...ima li neko raspolozen da mi pomogne da razresim ovu malu dilemu?hvala

Eh kako sam srećan..eto meni pomoći:
Dakle zamolio bih sve koji nisu uspeli da uđu u krug onih koji će od mene dobiti besplatno horoskopsko tumačenje - da se obrate AstroWorldu! Ja ću biti jako zauzet narednih dvadeset dana da ispunim sve ono što sam obečao..A pri tom da ne bi bilo zabune zapamtite ovo:
Molim vas da ne zahtevate tumacenje natalnih karata, niti uporednih i godisnjih horoskopa, vec da ukoliko zelite, postavite konkretno pitanje ukoliko imate neku nedoumicu ili pitanje na koje niste mogli da nadjete odgovor, a vezano je za natalnu astrologiju!
Ovo navodim samo da bih ti olakšao AstroWorldu...:)))
Puno pozdrava svima koji bi da nešto saznaju o svojoj sudbini..."i tata bi sine!"

Za piano..70% obrađeno, ali sam tu zastao - trenutno u lenjem modu..a i ovo glupo vreme - boli me glava od jutros, tako da sam ostavio po strani da sačeka sjutra!
Za skvo..30% obrađeno, isti razlozi kao malopre..a iskreno, sutra idem do narodne biblioteke da uzmem neke knjige o običajima indijanaca, je li istina da žene kod indijanaca nisu smele da imaju u nazivu ništa od sledećih životinja: vuk, medved, orao, sova??
Pozdrav i izvinite za večeras..

P.S. Ali zato imate zamenu za mučenje..AstroWorld...:):):)

Silko:
Za piano..70% obrađeno, ali sam tu zastao - trenutno u lenjem modu..a i ovo glupo vreme - boli me glava od jutros, tako da sam ostavio po strani da sačeka sjutra!
Za skvo..30% obrađeno, isti razlozi kao malopre..a iskreno, sutra idem do narodne biblioteke da uzmem neke knjige o običajima indijanaca, je li istina da žene kod indijanaca nisu smele da imaju u nazivu ništa od sledećih životinja: vuk, medved, orao, sova??
Pozdrav i izvinite za večeras..

P.S. Ali zato imate zamenu za mučenje..AstroWorld...:):):)

silko spasen si:)
a dobrano si se namucio, sad mozes na godisnji:))
aj kad mi stignu one parice vodim te na bahama's cruise:))))

E da znas da ovoga vala skoro nije bilo na forumu...Svaka ti cast nema sta-sto su rekli: osvezio si forum...:-)Ako ne trazim puno:-),volela bih da znam stvarcice za ljubav...Pa ti lepo ispljuni sve sto imas:-)
Znam da je dvanaesta strana-i da si verovatno vise umoran od slicnih pitanja...Ali ako se ima vremena-mogu li i ja da uskocim?:-)
Rodjena sam 28.aprila 1987. u 14:20 u Beogradu;i ako ne trazim puno:-) porfavor-reci mi nesto i za decka koji je rodjen 13.januara 1987. u Beogradu(isto ljubav naravno:-)-ali ne znam za vreme tacno-pa da ne lupam...:-))
Unapred-hvala puno,puno...:-)
Marija:-)

Za Piano..preporučujem “Gazebo-I like Chopin”,..ne sekiraj se oko mesta rođenja – jer su razdaljine tipa Beograd-Zemun, tako da nije strašno – uzeo sam najbliže mesto Vlasotince!
Šta je najgore kad se radi horoskop na ovaj način..pišući o nekome koga nisi ni upoznao, kome ne znaš u kakvoj sredini je odrastao, da li ima neku fizičku manu..ili jednostavno neki psihički invaliditet..
…najgore je što svaki put kada želiš da izneseš neki podatak moraš da zbrajaš babe i žabe. Šta ako je..?
Ali da vam kažem malo o tome kako ja radim horoskope i zbog čega sam počeo da radim i ovako horoskope naslepo na netu…Ja isključivo radim preporuke – nikakva reklama na radiju, televiziji, jer kad vidim Patra Kleo, vidovita Branka, lečim od crne magije.. prosto se naježim od tolike želje da se na tuđoj nesreći ili neznanju zgrnu velike pare. Kada sam počinjao 90-tih da se kalim – uglavnom sam radio sam i pokušavao da shvatim kako su funkcionisale poznate osobe od kojih sam uzimao i biografije. Zatim sam počeo da radim prvo prijateljima, a onda njihovim prijateljima i tako ukrug. Rekao sam sebi da neću uzeti ni dinara od nikoga dok ne osetim da mogu osobe da pročitam i shvatim da će im to stvarno pomoći! Radio sam jedno vreme – par meseci i na radiju, gde su me ljudi zvali sat i po pre emisije, ostavljali podatke, a onda sam ja u toku emisije pričao o njima…sa njima!!
Oko 97 sam konačno počeo da primenjujem sledeći način rada i do danas nisam smatrao da treba da ga menjam..znači isključivo radim horoskope ljudima sa kojima ću se videti kod mene ili kod njih – nebitno! Kad se vidimo prvo i osnovno je da ta osoba u razgovoru sa mnom iznese sve bitne detalje iz svog života – da se ja ne bih igrao (kao ovde) vrača pogađača!! Znači rođenje roditelja, braće i sestara, bolesti i intervencije, upis na fakultet, ljubavi, smrt izuzetno bitnih osoba, javni uspesi, razlazi od prijatelja, promene mesta boravka, razvodi, rođenje i ostalo..sve sam stavljao na jedan papir i ti podaci su meni služili da unapredim svoje veštine. Dok klijent pijucka kavicu i opušta se polako uz adekvatnu muzikicu – ja dodatno upoređujem podatke sa onima koje sam prethodno već izračunao, i polako dolazim do toga da li je ta osoba jedna od onih pozitivnih – koje bukvalno reaguju na svaki aspekt (svojih već aspektovanih planeta), negativna – što znači da jako retko reaguje, ako uopšte i reaguje..kao i ekstremnih osoba!!
I evo za 10 godina tog i takvog rada – ja i dalje smatram da je to ono pravo, za onog koji želi da napreduje i da se razvija. Ja taj sistem zovem – sistemom obostrane razmene. Uzgred samo da spomenem – ima osoba kojima ovaj sistem uopšte ne odgovara, one imaju pitanja i žele odgovore..za njih verujte mi nisam nikada radio natalni horoskop, uradim im za momenat dolaska tj. postavljanja pitanja horoskop i odgovorim im na pitanja preko njega…eh znali su nešto i stari astrolozi!!! Mana tog sistema je samo u tome što o psihologiji osobe ne može mnogo da se sazna..
Elem, ja sam počeo ovako da vam pričam iz jednog jednostavnog razloga – da vidim koliko je ovaj način komunikacije dobar kako za mene tako i za vas koji ste sa druge strane – da li može da se prebrodi sistem kancelarija (pare,pare,pare..) ili soba (eh dušo šta će da ti radim..), tačnije da vidim u kojoj meri deluje astrologija naslepo??
Ali da pređem na stvar..tačnije na ono šta Piana očekuje..dakle:
Rođena si u četvrtak..pod uticajem Merkura..sa konačnim dispozitorom – Suncem..mesec je u četvrtoj meni. Ono što bode oči -Venus conjunct Procyon 0°02', Saturn conjunct Scheat 0°01'. Stari astrolozi bi rekli da se čuvaš od ujeda psa i potencijalne nesreće, a moderni da ti sama trebaš najviše da se čuvaš svog karaktera i volje koja čas može da zbriše sve redom, a čas da sedi mirno – nezainteresovano dok se okolo ruše svetovi!
LAV/VODOLIJA nije kombinacija sa kojom se može lako izaći na kraj – iako imaš i tri planete u raku, kao i mesec u blizancima..sve to označava da imaš veliki broj veza i da si preko njih i došla do Ciriha. Imaš jaka i čudna načela. Što se tiče veza – to je ono gde sam sinoć zastao, dvoumim se..sa jedne strane ovakav Lav sa suncem u VII kući označava veliki broj veza sa mnoštvom sukoba, ali ja vidim i stelijum u raku u VI kući uz vladara Mesec sekstil Sunce – ok vidim da si prvu značajniju vezu imala u 17-oj godini zbog Sunca u konj. sa Merkurom, koji vlada petom, ok starija muška osoba sa kojom si imala tajnu vezu ti je značajno pomogla i zahvaljujući njoj si tu gde jesi..ili grešim? Ok stelijum Mars Jupiter Venera mi govori uz vladara Meseca u blizancima da si promiskuitetna i da si veliki broj veza imala na poslu…ali da li si se udavala? Najbliža tome si bila sem ako ne grešim u 29/30 godini, pa iako si ušla u brak on je brzo pukao..
Interesantan ti je horoskop..kažeš da radiš na proizvodnji cd-ova i dvd-a, pa eto barem to mogu da objasnim..Mesec blizanci u IV( za kućnu upotrebu), a znak raka na vrhu VI..
Nadam se da nisam u ovako teškom horoskopu nešto izmešao..
Ono glavno što želiš da čuješ ću ti reći..moguća udaja je tokom kraja 2007/početak 2008, osobu ćeš upoznati krajem ove ili najkasnije u martu iduće godine. Uzgred jesi li početkom prošle godine prekinula neku dužu vezu?
Pozdravljam te..tvoj horoskop je interesantan i pričaćemo o njemu još!!

Back