12 februar 1973, Tuzla 9 i 30 ujutro....nadam se da nisam zakasnila....puno hvala....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Silko:Eh, samo da spomenem svima da vas nisam zaboravio..malo sam u emotivnom rastrojstvu danas - jako me pogodila ona greška sa Malom Zelenom, a uz to i neki projekat moram da završim do sutra u 12h..
Na seciranju mi je horoskop od ..divlju igračku, ludilo..ali ne smem mnogo da pričam - posao me čeka!
P.S. Zamislite ovo - Skoro egzaktna opozicija Urana(iz prve kuće ali u konjukciji sa vrhom druge) sa Suncem koje je u sedmoj (u konjukciji sa vrhom osme) - kakva simbolika!! Ma, Wild Child..ti si definitivno jedna odlična igračkica![]()
Silko:Jewel, normalno da nisi zakasnila i svi večeras koji ostave podatke do 23h59m59s...dobijaju analizu svog horoskopa od mene...kratku ali slatku!! Pa ko voli nek izvoli...
Srečan ovaj lep praznik svima vama od mene!!!
P.S. Koristim ovu priliku da pozdravim sve naše političare i poželim im da više razmišljaju o ljubavi (pa makar i sa jelom karleušom), nego o nekom ne daj bože sukobu...pa dajte ljudi možda ste sad pametniji..I učinite nešto da se za svako treće dete, kad već nećete za drugo - dobija bar jedna cela plata-mesečno!!!
))

Pretolerantna sam za ovaj swet......

)