Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jewel, normalno da nisi zakasnila i svi večeras koji ostave podatke do 23h59m59s...dobijaju analizu svog horoskopa od mene...kratku ali slatku!! Pa ko voli nek izvoli...

Srečan ovaj lep praznik svima vama od mene!!!

P.S. Koristim ovu priliku da pozdravim sve naše političare i poželim im da više razmišljaju o ljubavi (pa makar i sa jelom karleušom), nego o nekom ne daj bože sukobu...pa dajte ljudi možda ste sad pametniji..I učinite nešto da se za svako treće dete, kad već nećete za drugo - dobija bar jedna cela plata-mesečno!!!

Silko:
Eh, samo da spomenem svima da vas nisam zaboravio..malo sam u emotivnom rastrojstvu danas - jako me pogodila ona greška sa Malom Zelenom, a uz to i neki projekat moram da završim do sutra u 12h..
Na seciranju mi je horoskop od ..divlju igračku, ludilo..ali ne smem mnogo da pričam - posao me čeka!

P.S. Zamislite ovo - Skoro egzaktna opozicija Urana(iz prve kuće ali u konjukciji sa vrhom druge) sa Suncem koje je u sedmoj (u konjukciji sa vrhom osme) - kakva simbolika!! Ma, Wild Child..ti si definitivno jedna odlična igračkica :lol:

Ti Silko bas umes da dignes tenzije :D
Ja sam sad na iglama....ne mogu vise da docekam:D
:*

Silko:
Jewel, normalno da nisi zakasnila i svi večeras koji ostave podatke do 23h59m59s...dobijaju analizu svog horoskopa od mene...kratku ali slatku!! Pa ko voli nek izvoli...

Srečan ovaj lep praznik svima vama od mene!!!

P.S. Koristim ovu priliku da pozdravim sve naše političare i poželim im da više razmišljaju o ljubavi (pa makar i sa jelom karleušom), nego o nekom ne daj bože sukobu...pa dajte ljudi možda ste sad pametniji..I učinite nešto da se za svako treće dete, kad već nećete za drugo - dobija bar jedna cela plata-mesečno!!!

hvala silko u ime svih mama i tata na svetu :)))

Za Wild child..preporučujem «AIR-Run» da slušaš, dok ovo čitaš – mislim da ti treba duboka hipnoza!
Prvo jedna primedba – opet moram da pogađam kog si pola, da se razumemo nije meni to teško, ponekad može biti i zanimljivo, ali ako se opterećujem sa 1000 nebitnih stvari, a pri tom nisam ni upoznao osobu kojoj radim analizu – to jako uvećeva šanse da se pogreši, jer ja na žalost nisam vidovit kao Kleopatra(ne odnosi se ne daj bože na Cleopathru sa foruma) ili pokojna Vanga!! Alternativa je svakako da radim analizu u srednjem rodu ali to nije to..razmišljao sam čak i da ti radim horoskop kao da si igračka, što je još zanimljivije.. I onda na kraju..ipak..znam da bi se naljutio..škorpija ascedent...rekoh ajde da se mučim!!
Dakle za astrologe-početnike kratko upozorenje: «Molim vas, ovo – ali zapamtite stvarno šta sam rekao, nikad nemojte da radite! Ovo se ne može i neće predvideti na ovaj način...kako ću u narednim redovima da objasnim!! Ali kao što već rekoh Wild child (škorpija će na ove reći da izludi, he,he,he..)je moja mozgovna igračkica i obzirom da «ono» nije poštovalo mene ja imam prava da postavim svoja pravila!! A sad da sve stavim na papir:
1.Wild child znači divlje dete gde se ne precizira da je to muško ili žensko, ustvari većina osoba koje za neko dete kažu to što kažu..ni ne interesuje da li je to muško ili žensko, oni su već dovoljno iznervirani onim što je dete uradilo, a to je recimo: razbijanje stare kineske vaze od 1000 evra, razmazivanje psećih govana donetih od napolje po tepihu, stavljanje daljinskog upravljača u akvarijum sa ribicama, izvlačenje maminog cveća iz saksije sve sa zemljom i stavljanje iste na glavu etc...
2. U svojim postovima koristilo je sledeće reči:
Ocu i ja da se igram.. Wewewewe obozavam owo.. :blush: :blush:..
Jeeee jos neko iz Bjelovara.. Ti Silko bas umes da dignes tenzije.. Ja sam sad na iglama....ne mogu vise da docekam – može se reći da imam jedan mali trag, dakle onakav frenetičan poklič - Jeeee jos neko iz Bjelovara, može samo da da neko ko je još uvek dete!!
3. S obzirom da je rođeno 1986 godine i sad je u svojoj 20-oj godini – trebalo bi da je prošlo svoju dečju fazu, svoju pubertetsku fazu i da je sad ušlo u tinejđersku fazu.. – ali ono ničim nije pokazalo da je prevazišlo svoju..
4. Sve je ovo đaba..ajde da to uradimo astrološki..došao sam u iskušenje da ti pošaljem poruku i pitam te, ali to nije moj stil..prva prepreka, pa odmah da odustanem! I zato sam izmislio novi način utvrđivanja ko je ko..
sunce-blizanci MUŠKI
mesec-lav MUŠKI
merkur-rak ŽENSKI
venera-rak ŽENSKI
mars-jarac ŽENSKI
jupiter-riba ŽENSKI
saturn-strelac MUŠKI
uran-strelac MUŠKI
neptun-jarac ŽENSKI
pluton-škorpija ŽENSKI
ASC-škorpija ŽENSKI
MC-devica ŽENSKI
Tačka fortune-jarac ŽENSKI
Dakle stao sam i razmišljao..opet razmišljao... :blush: :blush:, da li da je pitam porukom? A onda.. Wewewewe obozavam owo..- ma ne može nikad muško da kaže ovako nešto! Tako je – BINGO, ono je žensko!!!
I tako da krenem iz početka..

Za Wild child – koja je žensko! Rođena si u četvrtak u času Venere (još jedan lep razlog da ipak budeš žensko), bez finalnog dispozitora i sa mesecom koji je u prvoj četvrtini. Sada možeš da slušaš i recimo..»Belle&Sebastian-I am a Cuckoo»..
Gledam celokupnu sliku, zatvaram oči i...vidim te kao muško koje glasno podriguje(Sunce opoz uran), koji se stalno nešto buni – zaokupiran nonstop svojom seksualnošću i kako za svoj uzrast nema dovoljno seksualnog iskustva.. desetak ******** i to ti je to, drugar..i to većina je bila samo za jednu noć! Ma i pijan sam bio..one dronfulje(izvinjavam se ženskoj populaciji – ali ja kao astrolog moram da igram igre koje drugi žele od mene, dakle da budem Wild child-koje je žensko, a da mu pokažem kakvo bi bilo da je muško), kad se otrezne..ma kakvi, ne poznaju me uopšte!!(Mesec u lavu, mars u jarcu)..
..vraćam se, vraćam u tvoje istinsko telo – da imaš dude(tu između dvojke i trojke, Sunce u blizancima konj vrh osme, mesec u lavu), normalne visine, lepog osmeha i zagonetnih očiju..ma da možeš da izigravaš i bludnicu kada to istinski želiš!
Neko na ovom forumu priča o uklještenjima-evo kod tebe primera, čak četiri planete na liniji Jarac/Rak, energija planeta koje su u umetnutim znacima je prikrivena i treba joj dosta vremena da se ispolji, osobe često moraju da potroše veći deo svog života da nauče da koriste tu energiju!Evo da pojasnim na tvom primeru-da pričam o tvojoj ljubavi do sada je jako teško jer ti jesi imala ljubavi, verovatno nekoliko dužih(uh šta je to duže-preko nekoliko meseca), ali i dalje imaš utisak da nisi iskusila pravu ljubav, jer je tvoja predstava o ljubavi suviše snažna i ograničena!! Umetnuti Neptun govori da izbegavaš ulogu vođe i pored meseca u lavu recimo..Umetnuti merkur govori da ti je proces razmišljanja drugačiji nego kod tvojih vršnjaka-zato smatraš da te pogrešno shvataju i često si u raskoraku sa njima..
Ali već sam odužio igračkice moja mala pa da krenem na konkretne stvari..kontroliši stvari srca..čuvaj se vožnje u kolima sa pijanom osobom..čuvaj se sklanjanja pod krošnjom drveta u oluji na planini!Nadam se da će te tolike umetnute planete naučiti da kontrolišeš svoju povremeno histeričnu narav..
Da vidim ljubav..vidim da preotimaš momka drugarici..vidim veliku ljubav koju ćeš doživeti, ne skoro..vidim još toga, ali ne smem mnogo da ti kažem – još si mlada i luda i tako draga..
Da se vratim u prošlost..prošle godine si se baš žestoko posvađala i razišla sa tadašnjim momkom..uuu jeee, šta ti radiš!Kaži mi koji fakultet si izabrala..i reći ću ti kada ćeš ga završiti?!
Ajde opet u blisku budućnost..ova godina jako teška za učenje..iduće godine dva potresa od čega jedan ljubavni..
Toliko za sada..nadam se da si sretna..dobila si dva put više nego ostali!!

Mala rekapitulacija – sledeći redosled: Angie_k, Piano (privatna poruka), S_K_V_O, Milimail(hvala ti što si me naknadno obavestila o polu-vrlo si ljubazna i mnogo si mi olakšala,još jednom hvala!), Ja_licno, Anaksimanda, Girlns, Milena26, Usamljena mala (privatna poruka), daVinci(hvala ti-taman sam hteo da pišem o zameni identiteta daVinčija i Mona Lize), Kissable, Tasha_bg, Truman, Acof, Neptunijanka, LUDICA, Zelena_zabica (privatna poruka),Alexb, Cecaa, Baki 75, Enigmas, Kao Kraba, Leptir01, Love_girl (ne znam pol), Crocodile(ne znam pol), Biklav(ne znam pol),Ljubicaaa(srećom znam pol),TMX(čini mi se da znam pol – muškarcima uvek babice ostaju u sećanju!),Anchi 97, Jewel (koja je uzela novi identitet da bi čula svoj horoskop-moja nova miljenica,he..he..he), TuznaBeba( eh, sa deteta moraću još i bebe da tumačim...eh taj internet!),Max Rockatansky (predpostavljam samo da si muško!)...i to je kraj liste za sad! Znači još 32 horoskopa vas očekuje u narednom periodu..
Trenutno su mi na stolu Angie_K, Piano i SKVO..
Zamolio bih sve da budu strpljivi jer pokušavam da svakom maksimalno kvalitetno uradim horoskop..toliko od mene..
Shalala žao mi je ali zakasnila si..
Zamolio bih sve da se za sekundarna pitanja strpe..biće ih, ali kada svima iz prvog paketa završim horoskope.Hvala na pažnji..

Hihihi : burp: Ma ajde da je 10 majku im...kme;)
Studiram filozofiju:)
Pa jeste, prosle godine se dosta toga izdesavalo.....pa i raskid izmedju toga......kreten.....kmeee:(
Bah...ok histericna saam...pwiznajem.....ok i tvrdoglava......I niko me ne razume hehehe:) Pretolerantna sam za ovaj swet......:)
Salu na stranu...ne znam.......Netje ljubav tako skoro...bah.....:(
Mozda sam zaista malo preopterecena s tim.
I jesam dete and god damn proud of it!
A ono za duze veze si pogodio.....samo sto smatram da sam jednu pravu ljubav imala...
Eh sad sam pocela previse da smaram a ti imas puno posla tako da tju da utjutim :*
Hvaja na trudu:)

Ps. U jednom trenutku , nakon informacije da sam se prosle god. posvadjala sa tadasnjim momkom, pitao si Uuuuu sta ti radis...sta je to trebalo da znaci:|
Posto ja uvek analiziram i nikako da shvatim gde tacno gresim u odrzavanju veze...previse ocekujem ili sta:|
Swe u swemu, Dear Silko baci me u depresiju posle posta....bolje da sam uzela nick Dete_Debil:)

Back