Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo i mog tumacenja za kartu od Adastre:
Sam Mars opisuje neke buzdovane od muskaraca :lol: kvadrat Sunce(ujedno i ona ali i taj muskarac), Mars i Sunce salju jedno drugom recepciju po egzaltaciji...to je automatski neko preterivanje u svemu sto se tice muskog principa(jaka muska energija,samopouzdanje, nisu neke ljubicice od muskaraca) mada je i ona malo sama takva jer joj je i Sunce vladar 1.
Vladar petog polja Jupirer je u trigonu sa vladarem 1p, pa zapocinjanje veza i zaljubljivanje ide lako, nema tu nekih poteskoca i suzdrzavanja.... Ovde pricu kvari Venera u Jarcu u konjukciji sa Saturnom koja bi ipak neki dokaz ljubavi, zbog Meseca u Ovnu to bi trebalo da je po mogucstvu odmah. :D
Venera je vladar 10p u konjukciji sa vl. 7 pa je moguce da taj neko bude nadredjeni, ili da na neki nacin bude neki javno poznat brak(ne odmah, jer Mc vlada zrelim periodom zivota)
Merkur koji vlada 3 i 10 je na vrhu 7, pa je moguce da je to neki tip sa kojim veza pocinje neobavezno, vise drugarski, npr. neko sa kim komuniciras svaki dan(3p) ali se ne cini kao da bi to mogla biti neka veza, zbog prirode samog Merkura ali i prirode Vodolije.
Razumevanje ide fino, tom nekom mozes da poveris svoje tajne( Merkur na Dc sekstil Mesec koji vlada 12).
U principu upoznavanje i prepoznavanje i ulazak u vezu ide sporo(zbog fiksnog znaka na Dc i Merkura) ali kad jednom krene veza brak dolazi brzo, odmah ces znati da je to-to(vl 7 u kardinalnom znaku+Mars+Sunce).
Uglavnom mislim da ce upoznavanje biti preko posla.
Jedini problem koji moze da nastane su nadmetanja i borbe za "prevlast".

Само сам од Ђавоље прочитала тумачење, а тек сада видим да има још, опростите. :rumenko:

Колико сте само детаљни. Морам да прочитам неколико пута.

- - - - - - - - - - - - - -

Pa ako Adastra želiš kaži u kom gradu trenutno živiš i datum, godine pa da vidimo kada imaš prilike za tak(v)o nešto u planu. Sa tranzitima se to najbrže pogleda.

Који подаци требају, или да ја окачим транзите?

Pa ne vredi da kačiš tranzite jer solar ipak treba da pogleda neko ko se bavi time :mrgreen: To ide po mesecima dakle menja se vreme za svaki input što se radi u programu, gleda se tvoj datum i lokacija s izuzetkom predstojeće godine, tj. 2018. na 2019-u.

Natal je uopštena slika, solar je konkretnija.

Sad, ako te ne mrzi stavi kartu tvoju sa lokacijom gde sada živiš ili bi potencijalno živela ako putuješ nekud sa izuzetkom postavljanja trenutne godine, a ne godine tvog rođenja. Može i tako da se navodi ako te je strah da ti neko ne ćapi podatke i lokaciju. :bye: precrtaj lokaciju i sl podatke, bitne su nam samo pozicije planeta i kuće.

Poslednja izmena:
Схватила сам у току дана шта сам одвалила. :rumenko:
Треба отворити бар неколико солара, па гдје су транзити.
Послаћу ти податке, па шта ти буде занимљиво слободно окачи, само обриши локацију. Је л` може?

И ја постављам солар за сљедећу годину, овој исто нема помоћи, не вриједи ни гледати. :mrgreen:

https://s8.postimg.cc/xnbxnd211/astro_31gw_ja_2019711.70755.59042-solar.png

ПС. Сви сте на неки начин поменули иностранство, сљедеће године ћу пробати да одем,
ако не успијем онда оне тамо дефинитивно, па макар то било мигрантском рутом.

Rak ili Devica što se tiče ljubavi. Ili kombinacija oba.

Ako putuješ gledaj da to ima zagarantovan posao koji bi odmah dobila jer ti tu leži odličan novac odmah u startu, ali nervoza i požurkivanje ide do maksimuma.

2019. da se čuvaš oštrijih predmeta ma koje vrste. Slike iznad glave, ramovi stakleni i slično, pomeri to od sebe ako već nisi.

2019. godina ti je odlična za posao i odmah ti mogu reći da će biti puno nerviranja na poslu. :mrgreen: Ali i pored toga će biti solidna kinta, pogotovo preko inostranstva.

Čak i da ne odeš nikud, gledaj da nađeš Kanadu, Ameriku, Tursku, Mađarsku, Austriju, Nemačku ili na kraju krajeva Englesku radi posla. To će biti privremena opcija.

Samo oprez! Ako tek treba da savladaš nemački jezik tu će postojati neke poteškoće i problemi u komunikacijii. Ako već to planiraš, startuj sada dok ne dođu oni lošiji aspekti kroz par meseci.

Прва станица мислила сам да ми буде Словенија за почетак,
али ко зна можда у међувремену окине и нека друга земља.

Хоћу да почнем учити језик, али двоумим се талијански или њемачки.
Знам да је боље њемачки, али ми је одбојан до бола. Мораћу то да премостим.

Пазићу главу Њу. Рак/Девица, не памтим кад сам срела неки од тих знакова. :mrgreen:

6f2q6t.png

288thuh.png

brinu me finansije, ne sviđa mi se položaj solarnih kuća kako padaju u natalne, ovo je za sl godinu solar... i ako ima šta zanimljivo po drugim pitanjima.
i opet mi je jupi zaglavio u 12. :/

Zbog J. Čvora. Kada se zapostave neke od signifikatora polja 7. i kada postoji velika tendencija da se prkosi sudbini i odbijanju prepuštanja toku sudbine, J. M. Čvor će dovesti partnera čim se aktivira. I to bi trebalo da bude na poslu.

Dakle opcija 1. Žurka.
Opcija 2. Posao.

Istina često leži u kombinaciji oba, a s obzirom da se ipak radi o specifičnim stvarima na tebi je da ih prepoznaš u ovim opširnim odrednicama. Ne moraju nužno biti osobe u znakovima Device i Raka već ljudi sa jakim atributima datih znakova. Povučeniji intelektualni tip koji se bavi tehnikom i audio-opremom te može da radi sa ljudima koji se bave žurkama je ono kako ja vidim. To je u uslovima da tražiš muškarca :mrgreen: zezam se i ja malo :)

Karijera ti prvo ovde stoji i biće napeto. :) Kada budeš odlučila da imaš momka ti ćeš njime zagospodariti i to je to. Samo će biti ''Dodži mali'' i to je to. :mrgreen:

SNIP
i opet mi je jupi zaglavio u 12. :/

Da, odmah sam primetio. Ali to se već završilo. Cela ta priča se ne može ponoviti. Strelac je otišao van i kraj.

Jeste, biće malenih dugovanja zbog kuće i mladih koji će se rešiti. Masovan gubitak energije! Iscrpljenost. Čak rintanje iz dana u dan.

Saturn 7 racionalizacija na tom planu. 4 meseca koji će biti izuzetno posvećeni racionalizaciji kuće 7. Veoma naelektrisano ponašanje u radu s ljudima. Dakle do februara je najjači upliv, a posle ide laganije.

Najgori period Saturna je prošao potpuno. Sledeći je tokom 2021. godine. E za taj period bi sada već uveliko trebalo štedeti, pogotovo zato što će tada Uran biti baš na Sredini BIka i radiće protiv Sco 11 na svakom planu.

Dakle proleće na leto 2021. godine dobijamo Veneru, Mars i Mesec u navratima koji ojačavaju dugove u opoziciji sa tranzitnim Saturnom. Dijeta maksimum, oprez maksimum. Kritično leto jer tada se i Merkur meša u priču i nikako ne bi valjalo da se te loše energije pretoče na papiru. Treba se spremiti za taj period monetarno. Ostatak će se osetiti čim upadne Saturn u polje 2. Nadam se da šef nije Jarac u horoskopu. :mrgreen: ili da posao ne zavisi od Jarca (a bogami nikako Strelca).

Nažalost, ja kao Strelac tebi nikako ne mogu da donesem lepe vesti. Mislim vidiš i sama da sa Strelčevima dinamika postoji ali neće da klikne pa neće da klikne.

Uran opozicija 11, nervoza izuzetno povišena.

Djavolja, za finansije tu i tamo iskreno ne vidim nista super u skorije vreme. Saturn koji vlada 2. ce uskoro u drugo polje, i pravi kvadrat na Veneru u Vagi na Mc koja vlada 6 i 10. Dakle bilo kakve finansije od posla ce ici malo sporije.
Gledaj koje aspekte povoljne aspekte ce praviti Sa sa ostalim planetama pa iz tih polja neki priliv moze da dodje. Jedino sekstil na ove planete u Skorpiji, Merkur koji vlada 7 verovatno priliv od drugih ljudi. 7 polje je isto bitno u poslu, osim ako se ne bavimo necim samostalnim gde nema dodira sa drugim ljudima, to su i musterije u neku ruku, klijenti.

Natalni Sa je los, kao vladar 2.

Nisam gledala solar, ovo je samo natal+tranzit.

Izvini sto nemam nista bolje da kazem, ali ono nije sjajna situacija za novac.

Natalno nije toliko losa pozicija za posao jer su vladari 6 i 10 u sedistu jos u 10, a prave sekstil na vladara 2. Ali vladar 2 je Saturn u Lavu, pa mi lici da si u "nemilosti" nekog sefa, jedne osobe(Lav je pojedinac, verovatno neko na polozaju) od koje ti zavisi prihod. A on bas nije darezljiv(Sa je u 8, 8 je priliv novcani od drugih ljudi).

ovo mi je solar za sl. godinu... do februara 2018?
pa i sad rintačim 2 posla, prošlog leta je bilo još gore, ali se i zadržalo... u principu rad i obaveze voli, guraju me napred, samo da nije statično.
psihički se pripremam za sa u 2... ali i mladi su već skoro radno sposobni, pa ne brinem da ne može da se reši.
izbegavaću jarčeve. :mrgreen:

a ljubav, da mi lakše padne besparica? :rumenka:

- - - - - - - - - -

Djavolja, za finansije tu i tamo iskreno ne vidim nista super u skorije vreme. Saturn koji vlada 2. ce uskoro u drugo polje, i pravi kvadrat na Veneru u Vagi na Mc koja vlada 6 i 10. Dakle bilo kakve finansije od posla ce ici malo sporije.
Gledaj koje aspekte povoljne aspekte ce praviti Sa sa ostalim planetama pa iz tih polja neki priliv moze da dodje. Jedino sekstil na ove planete u Skorpiji, Merkur koji vlada 7 verovatno priliv od drugih ljudi. 7 polje je isto bitno u poslu, osim ako se ne bavimo necim samostalnim gde nema dodira sa drugim ljudima, to su i musterije u neku ruku, klijenti.

Natalni Sa je los, kao vladar 2.

Nisam gledala solar, ovo je samo natal+tranzit.

Izvini sto nemam nista bolje da kazem, ali ono nije sjajna situacija za novac.

Natalno nije toliko losa pozicija za posao jer su vladari 6 i 10 u sedistu jos u 10, a prave sekstil na vladara 2. Ali vladar 2 je Saturn u Lavu, pa mi lici da si u "nemilosti" nekog sefa, jedne osobe(Lav je pojedinac, verovatno neko na polozaju) od koje ti zavisi prihod. A on bas nije darezljiv(Sa je u 8, 8 je priliv novcani od drugih ljudi).

znam da situacija nije sjajna... niti može biti trenutno.
ima priliva, ali sve nekako otiče suviše brzo... što se tiče 7 polja, tu očekujem rešenje nekog sudskog spora, a kroz partnerstvo u poslu, ne.

@Adastra : Teško pitanje. Jer karma je ono što nije opipljivo i ne nosi čvrstu simboliku bilo čega.

Često su karmičke veze isuviše jake tako da čak i kada bi se lupetale najveće gluposti između dvoje ponovo nekako dolazi do zajedničkog jezika i nekako je oboma lepo kada su jedno pored drugog. Barem privremeno, ako ništa drugo.

To su ljubavi, često bolne ili prve, ali one ''prave'' da tako kažem.

Kada se bude dogodilo značeš tačno. To je još uvek nedeovoljno istražen deo astrologije (kao da je ostatak mnogo pa istražen :lol: ) ali videćeš već. Ja sam ga najviše pronalazio u ljubavnim odnosima izm ljudi.

Kada kažeš za neke ljude ''njima je suđeno bilo da budu zajedno''. Nije to isto kao kada imaju Mesec Mesec konjunkciju, JMČ-SMČ prepoznavanje ide kroz živote, to je definitivno.

Kod mene je Smc egz. na vrhu pete kuce, iskreno nemam pojma sta to znaci i kako se ispoljava.

Sjeverni čvor je u osnovi prirode Ju/Sa.To je dakle tačka koja nam daje urodjeni potencijal da rastemo na putu svjesne spoznaje životnih lekcija.

Kako je tebi u 5 polju...najdirektnije se ispoljava kroz podrucje tvoje lične sreće...što je vjerujem tebi lično prilično zanimljiva pozicija. :)

Poslednja izmena:
Sjeverni čvor je u osnovi prirode Ju/Sa.To je dakle tačka koja nam daje urodjeni potencijal da rastemo na putu svjesne spoznaje životnih lekcija.

Kako je tebi u 5 polju...najdirektnije se ispoljava kroz podrucje tvoje lične sreće...što je vjerujem tebi lično prilično zanimljiva pozicija. :)

Verovacu ti na rec, kad kazem da mi nije jasna pozicija, nije to nista cudno...jer je to tacka nije planetarna energija. Pa ne mogu bas da je raspoznam.
Zanimljivo da je prirode Ju/Sa, jer mi je smc u Strelcu, vrh 5.

Jedino primecujem da "radi" u uporednim horoskopima sto je vec rekao NW3z, ali meni je ionako vezan za 5 kucu(ljubav) pa mozda zbog toga.

U stvari je SMČ prirode Sunca, a JMČ prirode Neptuna. Jedan je muški, drugi je ženski. Po prirodi Meseca su oba u funkciji, tako da donose bol i to puno bola.

To je jedna zabluda da je SMČ pod dejstvom Saturna (jer Sever - Saturn). Često se može videti SMČ u horoskopskim analizama, a JMČ se zapostavlja.

Govori se o ŽIVOTNOM ciklusu, dakle od 1 do 12. Tačka je preseka. To je pre svega spiralni rascep između dveju tačaka, ali daleko je od toga da su to samo tačke. U tom spiralnom preseku život se koluta i ide od jedne tačke do druge, imajući ciklus padanja i uzdizanja. Roller-coaster.

Samo tačka bi bila recimo Lilit, iliti tamni mesec...

Back