Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Strelica 86

Strelica86_natal.gif

Strelicin decko

strelica86_njenDecko_natal.gif

Strelica i decko sinastrija

strelica86_i_decko_sinastrija2.gif

ovo sam stavila ponovo, jer su mi ove dve karte uporedne zanimljive
a ostalo ne mogu ponovo da postavljam nemam ni vremena ni snage, pa ako je necija karta bila ovde na ovoj temi, a sad je nema, neka je postavi ponovo
hvala svima na razumevanju

NevenaBGD:
Evo pokusacu i ja da budem malo astrolog iako postoje mnoge stvari koje ne znam! Ali ipak po nesto se i naucilo! Vi ako zelite kazite mi svoje inf. znak podznak i one osnovne planete a ja cu pokusati da vam dam odgovor! ..... pa ako pogresim.... sta da vam kazem .... ne mozete mi nista! :lol:

Ako ti nije mrsko mozes li i meni..
16.12.1981 22.10h Bijeljina, BiH

hvala, pusicaa ..

Psihologue:
Znam da jesi..Zabrljao sam sad nema nazad..I djura je dobar astrolog..

djura je odlican astrolog, ja uopste nisam astrolog, a ti totalno nisi astrolog:)
ali naucicemo pa zar nismo kardinalci?...vidim ti ces jos pre mene da naucis :lol:
ja sam filozof i tehnicka pomoc, ljubitelj astrologije, a ti psiholog , tehnicka odmoc i moze se reci ljubitelj astrologije pocetnikl..ali to je sve ok, balans mora da postoji....:)
vidis ti ces nauciti astrologiju pre mene jer ides precizno i detaljno po redu, a ja sve na preskok, ofrlje i kako rece jednom jedacica - pih ne mogu da se setim..
ali nesto u fazonu - grlom u koprive pa ko ziv ko mrtav...ali voila nek se zivi i astrologise:))))

Znate sta?!?!?!

Ima jedna poprilicno nejasna stvar... a niko to nije spomenuo... kakvi su bre to ljudi sto ne vole sex?!Koji aspekti to odredjuju? Ne mislm na promiskuitet....neki ljudi nemaju dozu senzualnosti neophodnu za uzitak u sexu, ljudi za koje se to nikada ne bi reklo na prvi pogled... ustvari devojke.. KAzu da je OK...kako se to moze reci za tako nesto divno...bas mi je cudno!!!

Back