SamanthaJones
Elita
- Poruka
- 16.124
sexy lady2005:I ja i ja !!!
12.05.1973.Beograd, 15:30
Fala
Vidi ti nju

Ti se uvek trpas..gde god se ja pojavim uvek si tu...

zezam se malo......mi Bikice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sexy lady2005:I ja i ja !!!
12.05.1973.Beograd, 15:30
Fala
Evo ja samo da uskocim.......tebi posebno jer sam u momentu pomislila da smo rodjene na isti dan ,posle vidim nije osmi nego 18-ti....elem...mislim da si imala tezak period jer je saturn pravio tranzit kroz tvoju prvu kucu a preko tvog natalnog saturna pa situacija nije bila ni malo laka. Takodje vidim da imas i stelijum u vagi ,kao i ja samo sto je tebi smesteno u 4-toj kuci. Cini mi se da je i posao kojim se bavis vezan za kucu ili kao da ga odande obavljas...Nesto se desava u kuci vazno uglavnom. A sada je period bas bzv. sto se "materije" tice....(barem mislim) jer je onaj Saturn od malo cas ,sada u tvojoj drugoj kuci,u Lavu ,kuci novca ....ili onoga sto imamo....takoreci"dobara",pa teze dolazis do svega toga...Na zalost on tu valjda boravi jos dve godine mislim....ali nece sve vrem,e biti tako.....cini mi se da kada prodje neki stepen biva lakse....Vidim takodje da ti taj isti novac ne predstvlja ama bas nista jer kao i ja ,nemas uopste kod sebe element zemlje....puno vise paznje poklanjas duhovnim vrednostima i emocijama.bekana:Ćao,
zamolila bih te ako imaš malo vremena da pogledaš malo sitauciju i kod mene.
Rođena sam 18.10.1974 u 21,15 Beograd, do sada sam imala malo više težak period pa me interesuje kako će biti kasnije.
HVALA TI PUNO.
Ma pusti draga, znas da volimo da smo u tokovimaSamantha Jouns:Vidi ti nju
Ti se uvek trpas..gde god se ja pojavim uvek si tu...i u Bikovima si, i u Strelcu, i Lavu,..pa ti Lady,..mislim...
![]()
![]()
a ti i sama znas da protumacis natanu kartu,..sta onda tu zauzimas mesta
![]()
![]()
![]()
zezam se malo......mi Bikice![]()
![]()
DjuraMornar:Evo ja samo da uskocim.......tebi posebno jer sam u momentu pomislila da smo rodjene na isti dan ,posle vidim nije osmi nego 18-ti....elem...mislim da si imala tezak period jer je saturn pravio tranzit kroz tvoju prvu kucu a preko tvog natalnog saturna pa situacija nije bila ni malo laka. Takodje vidim da imas i stelijum u vagi ,kao i ja samo sto je tebi smesteno u 4-toj kuci. Cini mi se da je i posao kojim se bavis vezan za kucu ili kao da ga odande obavljas...Nesto se desava u kuci vazno uglavnom. A sada je period bas bzv. sto se "materije" tice....(barem mislim) jer je onaj Saturn od malo cas ,sada u tvojoj drugoj kuci,u Lavu ,kuci novca ....ili onoga sto imamo....takoreci"dobara",pa teze dolazis do svega toga...Na zalost on tu valjda boravi jos dve godine mislim....ali nece sve vrem,e biti tako.....cini mi se da kada prodje neki stepen biva lakse....Vidim takodje da ti taj isti novac ne predstvlja ama bas nista jer kao i ja ,nemas uopste kod sebe element zemlje....puno vise paznje poklanjas duhovnim vrednostima i emocijama.
Tvoj partner je neko ko ti dolazi u kucu......Dakle tako se upoznajete,upravo kod tebe,a tu i zivite.....
Izlupetah se.....al samo zato sto si "moje gore list"
Ne daj se!!!
Moze li analiza i za mene? Obozavam horoskope! Rodjena 21.05.1966. u Sarajevu, ujutro u 07.55! Hvala puno!Crocodile:Hm, kad bi meni neko mogao reci jesam li ja normalna. Ili ovih dana nesto gadno retrogradno hoda po nebu?
Podaci su 09.02.1975. u 13.25h, Bjelovar, Croatia
Da, posto pise "Analiza natalnih karata - UOPSTENO", dakle uopsteno me zanima jesam li normalna :-) ;-) :-)
LEOSKORP:Da li možete analizirati moju natalnu kartu
Datum rodjenja 12 avgust 1956 u Kuršumliji u 12,42h (podne)
Pozdrav