Vidite... ja nisam nekakav vernik u astrologiju, a ne kazem da tu nema nicega.
Jos nisam siguran u sta da verujem. Mogu i sam, donekle, da tumacim kartu (ne kao profi)...
Konkretno, mene ne interesuje neko objasnjenje tipa... da, to je to... ili vi ste stvoreni jedno
za drugo, jer ja znam da nije tako, a znam da ova veza moze da uspe samo ukoliko se
usklade nasi stavovi. Ona je ta koja veruje.
Mene konkretno zanima sta i kako se gleda za duze veze/brakove i kako se to posmatra u natalnoj,
odnosno, predispozicije da je tako nesto moguce i kada ce se desiti. Iskreno, ovo radim na NJENU
inicijativu, tako vise me interesuje njen zivot, deca, brak (kad ce da se desi i sl).
Znaci, ne trazim kompletnu analizu, vec neke smernice koje mogu da primenim (prvenstveno za
njen horoskop, ne za nasu sinastriju)... ne ocekujem da mi neko da kompletno objasnjenje.
Izvinjavam se ukoliko sam bio previse napadan mojim prethodnim postom.
Jednostavno, na mom stolu se nalazi hrpa papira, natalne karte, razni prepisi aspekata i napokon
zelim da se oslobodim svega toga, a obecao sam NJOJ da cu nesto da joj izvucem.
@senka023
Da, gledam VII kucu i gde je otisao vladar te kuce. Kao i V kucu.
To je sve povrsno. Nema nista konkretno.
Pokusavam primarnom direkcijom da nesto ustanovim, ali ne daje rezultate.
Nisam bio u braku, a najduza veza godinu i po dana i nije bilo kao u braku
Ona, takodje nije bila u braku, ali je imala vezu oko 6 godina.
Jos nisam siguran u sta da verujem. Mogu i sam, donekle, da tumacim kartu (ne kao profi)...
Konkretno, mene ne interesuje neko objasnjenje tipa... da, to je to... ili vi ste stvoreni jedno
za drugo, jer ja znam da nije tako, a znam da ova veza moze da uspe samo ukoliko se
usklade nasi stavovi. Ona je ta koja veruje.
Mene konkretno zanima sta i kako se gleda za duze veze/brakove i kako se to posmatra u natalnoj,
odnosno, predispozicije da je tako nesto moguce i kada ce se desiti. Iskreno, ovo radim na NJENU
inicijativu, tako vise me interesuje njen zivot, deca, brak (kad ce da se desi i sl).
Znaci, ne trazim kompletnu analizu, vec neke smernice koje mogu da primenim (prvenstveno za
njen horoskop, ne za nasu sinastriju)... ne ocekujem da mi neko da kompletno objasnjenje.
Izvinjavam se ukoliko sam bio previse napadan mojim prethodnim postom.
Jednostavno, na mom stolu se nalazi hrpa papira, natalne karte, razni prepisi aspekata i napokon
zelim da se oslobodim svega toga, a obecao sam NJOJ da cu nesto da joj izvucem.
@senka023
Da, gledam VII kucu i gde je otisao vladar te kuce. Kao i V kucu.
To je sve povrsno. Nema nista konkretno.
Pokusavam primarnom direkcijom da nesto ustanovim, ali ne daje rezultate.
Nisam bio u braku, a najduza veza godinu i po dana i nije bilo kao u braku

Ona, takodje nije bila u braku, ali je imala vezu oko 6 godina.