vipcurlic
Domaćin
- Poruka
- 3.566
hvala za brz odgovor!
nemam vezu sada, upravo sam izasla iz jedne...ma meni se uvek svidja po 10 osoba istovremenosalim se...recimo da nemam potpuno rasciscene odnose sa jednom osobom sa kojom sam bila pre par god, vracamo se oboje na to stalno, ne toliko mojom zeljom...i u principu me dosta opterecuju neke stvari iz proslosti, ljudi sa kojima sam imala nesto, vracanje na to...posebno me je pogodila poslednja veza, kratka ali uzasna po mene i nikako da se pomirim sa tim, pa me zanima da li ce se dogoditi nesto novo i lepo u skorije vreme na polju ljubav sto bi me pomerilo od losih stvari koje sam dozivela ranije...??
hvala jos jednom!![]()
Pomerices se sama do kraja avgusta ove godine, ma kako sad izgledale moje reci, bice ti lakse..Nekad ona poslovica "klin se klinom izbija" ne funkcionise bas jer ima dodatak "..ako se taj drugi ne zaglavi..." , pa mislim da je bolje da pokusas sama da prevazidjes te stvari u sebi koje te opterecuju iz proslosti..kao sto znas da se opteretis njima tako znas i da ih "u danu skines" kad sama resis to u sebi..Kao sto sam ti rekla. Uran se seta po mesecu pa ne daje bas neke posebno kvalitetne ili dugotrajne veze sada, ono sto ti u sustini zelis ali si mlada i nije ti vreme za vezivanje i ako svemu pristupis sa pogledom -uzivaj u onome sto imas, cini sebi dan lepsim pa ako potraje neko vreme ok, ako ti odgovara budi tu,ako ne idi dalje - mozes mozda i da iznenadis sebe. Ako u nekoj vezi ne ocekujes mnogo i trudis se da ti bude lepo dok traje sa saznanjem da ce tvoj neko doci kasnije, mozda ti i bude lakse...