Tvoja 21-22 godina je bila idealna upravo za stvaranje tako nekih emocija, snazno i pomalo fatalno sa plutonom u Vagi i sekstil sa Neptunom u 8 polju u strelcu - nade, zelje, iscekivanje, romantika, osvajanje, zudnja i sve samo nije moralo da bude kompletno i ostvareno.Moglasi na neki nacin da bukvalno naletis na njega i da te ostavi bez daha. No, 25-ta tvoja godina je obelezena saturnom koji je u kvadratu sa Neptunom iz polja emocija sto donosi zahladjenje, udaljavanje, gubitak kontakta, suocavanje sa nekim svojim iluzijama ili idealizacijom i svako cekanje kojeje ranije bilo romanticno, vise tonije tako, postalo je mucno uporedjivati neke stvari u sebi, zar ne? Nesto ni per toga, izmedju 18-21-ve godine i nisi imala mnogo srece u ljubavi paje mozdazato jos vise bio pojacan aspekt neptuna i idealizacije ovog partnera. Da vidimo gde si sad...Bik u podznaku, tesko se razdvaja sa onima koje je na neki nacin voleo, uvek ima teznju da se bar malo vrati ili popravi nesto sto je bila stara ljubav. Ume u glavi da odrzava tako neku iluzornu vezu dugo vremena iako moze da se uda i da dobije decu..ono postoji kao neki mali,zasebni svet, beg od problema ili realnog nezadovoljstva. Ali i tomejednom dodje kraj, veruj mi na rec.Ribe u znaku samopojacavaju neku sposobnost za romantiku i uljuljkavaju se u takvim situacijama, no merkur ti je u kvadratu sa Neptunompati bas ne da da budes slepa pored ociju, opozicija sa Saturnomte tera da se vratis na zemlju ali sto je najbitnije, neces da ides dalje u zivotu u polju emocija sve dok ne resis stvari koje imas u sebi. Upravo je vreme saturna u Devici vreme da usledece 2 godine najvise sve odradis sto nisi htela u proslom periodu.Moras to da resis usebi i da lepa uspomena ostane uspomena da bi mogla da iskoristis kretanje Jupitera i nadjes iznutra oslobodjena coveka koji je tvoj par.Od februara 2008 ulazis u 29-tu godinu ali Saturn moze da radi svoje sve do 2009 godine, pa bi za tebe bilo dobro da iskoristis kretanje Jupiterakroz Vodoliju i posebno Ribe kad ti moze doneti i brak. To bi znaci bilo 31-32 godina, mogucnost trudnoce i dece stoji 32-35-ta godina i sigurno jedna devojcica za pocetak. U trudnocama moras da budes oprezna jer imas mogucnost problema sa vodom, bubregom ili hormonima, mogla si cak da dozivis i spontani pre ali mislim da si zasticenija u godinama koje sam navela..
Mesto da zivis ti je tamo gde radis i zaista zbog posla mozes da menjas sredinu boravka, na duze i krace vreme i licno mislim i da treba tamo da provedes duzi period. Ako se kojim slucajem vratis ali ja to ovako od oka ne bih rekla da moze da bude sada, pre ce biti da ces imati posao drugi ili produzetak neki, opet mislim da ces da odes i da treba da odes i u 30-tim da budes van zemlje. Nadam se samo da si negde u zemljama tipa Italije, Grcke, cak Amerike, samo negde gde ima velike vode i gde je topliji kraj, to ti odgovara..Ovo kao sto je Svajcarska ili slicno, moze da bude hladno za tebe...
Izvinina cekanju, jos jednom..