NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Tehnicki fakultet, Profesor tehnike i informatike.. to do 2010. jaako tesko, uh to bi jos bilo i u roku, ma nema sanse :( A to za udaju cisto sumnjam, mislim da se to nece bas skoro desiti, ne u narednih deset godina. NEmoj da me plasis, necu da se udam, necu, necu :)
Ima li jos sta zanimljivo u mojoj natalnoj karti, nesto onako vredno pomena, ili je sve bezveze?
Hvala za odgovor! Pozdrav!

Draga VIP, tebi sve pohvale kako uspevaš da za svakog nadješ vremena i razumevanja pored ličnih obaveza... dugo nisam posećivala forum, ali vidim da je ova tema i dalje najposećenija :worth::worth::worth:

naravno pohvala i za sve koji ti pripomognu kad si u gužvi...

eto, toliko od mene... samo sam htela ovako javno da te pohvalim jer zaista to i mislilm!!!:klap::klap::klap:

showgif.cgi

E,zelela bih znati kakvo me zdravlje ocekuje,psihicko pre svega.Pa pitanje karijere,prvo da li cu zavrsiti fakultet,a potom buducnost posla,sta mi odgovara i da li postoji mogucnost inostranstva..I na kraju,da li je neka ljubav na pomolu?
Hvala puno unapred!
Pozdrav!:bye:

:* nema na cemu

Pa pitanje karijere,prvo da li cu zavrsiti fakultet,a potom buducnost posla,sta mi odgovara i da li postoji mogucnost inostranstva.
Nemam vremena ali samo najkrace. Da li postoji mogucnost inostranstva :rotf:
Dakle pitanje je samo kada a ne da li.
Sunce u devetoj -kuci dalekih puteva, takodje je vladar trece i cetvrte kuce -dom ti je tamo negde, u setilu sa svojim vladarom -dakle... samo kada i gde je pitanje. Prvu sansu ces imati vec krajem godine jer jupiter prelazi preko natalne pozicije +merkura i ulazi u deveto polje, mada zbog kvadrata saturna na uran ne bih ocekivala da je to trajna selidba nego tek vizita ili sta sl. Ja bih ocekivala promene za godinu dve, kad tr saturn udje u lagani sextil jupiju i merkuru, a uran dodje na mars/veneru -bice lepo :-)

Uf... WEBHANUMA, hvala ti! :)
nema na cemu :*

Tvoja 21-22 godina je bila idealna upravo za stvaranje tako nekih emocija, snazno i pomalo fatalno sa plutonom u Vagi i sekstil sa Neptunom u 8 polju u strelcu - nade, zelje, iscekivanje, romantika, osvajanje, zudnja i sve samo nije moralo da bude kompletno i ostvareno.Moglasi na neki nacin da bukvalno naletis na njega i da te ostavi bez daha. No, 25-ta tvoja godina je obelezena saturnom koji je u kvadratu sa Neptunom iz polja emocija sto donosi zahladjenje, udaljavanje, gubitak kontakta, suocavanje sa nekim svojim iluzijama ili idealizacijom i svako cekanje kojeje ranije bilo romanticno, vise tonije tako, postalo je mucno uporedjivati neke stvari u sebi, zar ne? Nesto ni per toga, izmedju 18-21-ve godine i nisi imala mnogo srece u ljubavi paje mozdazato jos vise bio pojacan aspekt neptuna i idealizacije ovog partnera. Da vidimo gde si sad...Bik u podznaku, tesko se razdvaja sa onima koje je na neki nacin voleo, uvek ima teznju da se bar malo vrati ili popravi nesto sto je bila stara ljubav. Ume u glavi da odrzava tako neku iluzornu vezu dugo vremena iako moze da se uda i da dobije decu..ono postoji kao neki mali,zasebni svet, beg od problema ili realnog nezadovoljstva. Ali i tomejednom dodje kraj, veruj mi na rec.Ribe u znaku samopojacavaju neku sposobnost za romantiku i uljuljkavaju se u takvim situacijama, no merkur ti je u kvadratu sa Neptunompati bas ne da da budes slepa pored ociju, opozicija sa Saturnomte tera da se vratis na zemlju ali sto je najbitnije, neces da ides dalje u zivotu u polju emocija sve dok ne resis stvari koje imas u sebi. Upravo je vreme saturna u Devici vreme da usledece 2 godine najvise sve odradis sto nisi htela u proslom periodu.Moras to da resis usebi i da lepa uspomena ostane uspomena da bi mogla da iskoristis kretanje Jupitera i nadjes iznutra oslobodjena coveka koji je tvoj par.Od februara 2008 ulazis u 29-tu godinu ali Saturn moze da radi svoje sve do 2009 godine, pa bi za tebe bilo dobro da iskoristis kretanje Jupiterakroz Vodoliju i posebno Ribe kad ti moze doneti i brak. To bi znaci bilo 31-32 godina, mogucnost trudnoce i dece stoji 32-35-ta godina i sigurno jedna devojcica za pocetak. U trudnocama moras da budes oprezna jer imas mogucnost problema sa vodom, bubregom ili hormonima, mogla si cak da dozivis i spontani pre ali mislim da si zasticenija u godinama koje sam navela..

Mesto da zivis ti je tamo gde radis i zaista zbog posla mozes da menjas sredinu boravka, na duze i krace vreme i licno mislim i da treba tamo da provedes duzi period. Ako se kojim slucajem vratis ali ja to ovako od oka ne bih rekla da moze da bude sada, pre ce biti da ces imati posao drugi ili produzetak neki, opet mislim da ces da odes i da treba da odes i u 30-tim da budes van zemlje. Nadam se samo da si negde u zemljama tipa Italije, Grcke, cak Amerike, samo negde gde ima velike vode i gde je topliji kraj, to ti odgovara..Ovo kao sto je Svajcarska ili slicno, moze da bude hladno za tebe...

Izvinina cekanju, jos jednom..

Ovo je susta istina....

Ne mogu da verujem da stvarno desava bas ovo!

Tehnicki fakultet, Profesor tehnike i informatike.. to do 2010. jaako tesko, uh to bi jos bilo i u roku, ma nema sanse :( A to za udaju cisto sumnjam, mislim da se to nece bas skoro desiti, ne u narednih deset godina. NEmoj da me plasis, necu da se udam, necu, necu :)
Ima li jos sta zanimljivo u mojoj natalnoj karti, nesto onako vredno pomena, ili je sve bezveze?

Hm nisam se bas udubila u tvoju kartu, ali venera i DC su na 29 stepenu, sedma kuca je u ribama (dvojni znak) sto ukazuje na razvod, a ovo poslednje i na vise brakova. E sad sto se tice vladara sedme to je neptun, ali ako se ispostuje princip gledanja retrogradih planeta, vladar tvoje sedme je jupiter, venera u svakom slucaju prima lose aspekte i od jupitera i od neptuna. Vrh pete ti je u vodoliji, a uran vladar pete ima trigon sa marsom, sto pokazuje mnogo veza koje ne vode u brak. Mesec u petoj takodje donosi mnogo veza, emotivnost, ali ne i stabilnost u vezama, imaces ili imas puno burnih veza. Medjutim venera u trigonu sa plutonom ti moze doneti jednu vezu koja ne mora da s ezavrsi brakom, ali ta veza je jako magneticna za tebe i moze opstati, ako ne veza, a onda ljubav prema tom muskarcu do kraja tvog zivota. ne vidim da li je taj aspekt separacioni ili aplikacioni, a venera je na 29, mozda kraj neke velike ljubavi. Sto se tice inostranstav ja licno ga nesto ne vidim, mada ti je vrh 4 u strelcu, a to bi moglo da pokaze porodicu u inostranstvu, sem ako ti nemas malo strane krvi i ako odes to mogu biti putovanja kod prijatelja.

Poslednja izmena:
Hm nisam se bas udubila u tvoju kartu, ali venera i DC su na 29 stepenu, sedma kuca je u ribama (dvojni znak) sto ukazuje na razvod, a ovo poslednje i na vise brakova. E sad sto se tice vladara sedme to je neptun, ali ako se ispostuje princip gledanja retrogradih planeta, vladar tvoje sedme je jupiter, venera u svakom slucaju prima lose aspekte i od jupitera i od neptuna. Vrh pete ti je u vodoliji, a uran vladar pete ima trigon sa marsom, sto pokazuje mnogo veza koje ne vode u brak. Mesec u petoj takodje donosi mnogo veza, emotivnost, ali ne i stabilnost u vezama, imaces ili imas puno burnih veza. Medjutim venera u trigonu sa plutonom ti moze doneti jednu vezu koja ne mora da s ezavrsi brakom, ali ta veza je jako magneticna za tebe i moze opstati, ako ne veza, aonda ljubav prema tom muskarcu do kraja tvog zivota.

Joj, joj i joj. Nije valjda!? Tako sam i mislila.. To se kod mene izgleda prenosi sa kolena na koleno ;) Tacno je da sam emotivna, do bola i nazad, osetljiva i jaaako su mi bitne emocije. Nemam puno veza iza sebe, mozda samo jednu koju bih uopste i mogla da nazovem vezom, a ostale su bile od po 3-4 dana :cry: i nista mi nisu znacile, nije bilo emocija nikakvih, zato su i trajale tako dugo :) Trenutno nemam vezu, a i nisam je ni imala baas odavno.
Al dobro, vidim da me ne ocekuje bas svetla buducnost po tom pitanju, nego mene sad interesuje.. da li cu bre imati decu, to mi je najvaznije, i ako se sluucajno negde nadziru kad mogu da ih ocekujem?
Puno ti hvala za odgovor, bas mi znaci sve ovo! Pozdravcic!

Evo sa mnom ovako stoje stvari: meni je uvek karijera isla savrseno, na to ne mogu da se zalim, ali mi je privatni zivot od uvek bio na nuli! Pa me zanima sta kaze moja natalna karta, da li tu ima neke sanse za brak i decu (vidim da su mi 5. i 7. kuca skroz prazne?), ili ce mi ceo zivot otici na karijeru? Unapred zahvalna svima koji mi odgovore, mada bih u svakom slucaju volela da cujem i Vipovo misljenje :) !

Prilozi

• natalna1.jpg
    natalna1.jpg
    50 KB · Pregleda: 10
Evo kako sa mnom stoje stvari: meni je uvek karijera bila veoma uspesna, ali mi je privatni zivot od uvek bio na nuli. Pa me interesuje sta kaze moja natalna karta, ima li tu sanse za brak i decu (vidim da su mi 5. i 7. kuca prazne) ili ce mi ceo zivot otici na karijeru? Hvala unapred na odgovorima! (P.S. Izvinjavam se ako je greskom poruka 2 puta poslata!)

Prilozi

• natalna1.jpg
    natalna1.jpg
    48,8 KB · Pregleda: 18
zanima me ljubav...naime kada ce doci neka pogodna prilika i kada ce doci do braka?Unapred zahvalna

Cini mi se, a neka me isprave oni koji ovo bolje znaju da bi ti pocetkom 2011 mogla da naidjes na svog buduceg s obzirom da bi u tom periodu jupiter bio u konjukciji sa tvojim DC i marsom kao vladarem tvoje sedme kuce i istovremeno u trigonu sa suncem (sunce u zenskom horoskopu je muz). Ako stignem pogledacu ti bolje ljubav i brak. Vladar 5 je na 29 i u konjukciji sa saturnom tako da bi ti to moglo doneti neke probleme u predbracnim vezama, tipa iznenadne raskide ili da te nekako veza gusi.

Flpflp,jel bi mogla da pogledas moje pitanje na predhodnoj strani?:heart:

Videla sam ga danas, problem je sto se ne razumem dobro u progresije, direkcije, tranzite da bih mogla da ti pogledam period za sad. Ovo sto sam odgovorila Zakrpici je zato sto ti aspekti prosto bodu oci. Izvini moraces da cekas da dodje neko ko radi tu prognosticku astrologiju ili kako se vec zove.
Ajde da pokusam, ali bih bas volela da Vip kaze da li sam uspela. Zznaci ovako tebi je u toku prosle i ove godine jupiter u tranzitu kroz 8 i devetu kucu, sto bi ti donelo dobitke od drugih ljudi ili nasledstvo i zastitu zivota, povoljnosti u vezi studiranja, ako studiras, ali on istovremeno je isao preko natalnog urana sto pokazuje rizike u vezi 8 kuce iznenadne i gubite i dobitke. Zatim preko neptuna, a to su gubici, haos u planovima, njegov prelazak preko meseca ja mogao da ti malo olaksa taj period (jupi je sad retrogradan pa ce se ponoviti stvari vezane za mesec i neptun). Ono sto je bitno da jupiter u 9 kuci bas ove godine tranzitira i saturna, a to inace jesu teski periodi, kad je taj tranzit. Posto je retrogradan on ce negde u oktobru ponovo da ide preko tog sturna i pojavice ti se isti problemi koje si imala u maju (cini mi se da je tad bas i bio na 22 stepenu jarca). Istovremeno on pravi u toku ove godine i opoziciju sa tvojim natalnim suncem, jupiterom i merkurom, sto opet nije dobro, a negde u novembru ulazi u kvadrat sa marsom sto opet daje gubitke, ostecenja, novca, materijalnih stvari i uopste stvari vezanih za mars i jupiter i njihove kuce. Imaces neku borbu. E da saturn ti je u tranzitu kroz petu kucu i to ti moze doneti raskide, pre svega na ljubavnom planu. I uf mislim dogodine donece ti probleme vezane za ljubav (kvadrat sa venerom na 26 stepenu- nemam kod sebe sad efemeride, ali pogledaj sama pa kad saturn bude negde na 21 stepenu, e tad ti pocinju problemi), a moze i probleme u vezi sa zdravljem, jer je tebi venera ipak vladar 6 kuce. Sreca da pravi divne trigone sa uranom, neptunom, mesecom i samim sobom. U svakom slucaju mislim da je trenutni najveci problem u tom TRANZITU JUPITERA PREKO NATALNOG SATURNA i to za stvari vezane za devetu kucu (inostranstvo, fax-ako ga sad upisujes), a saturn ti je pri tom u sedistu. Nisi postavila konkretno pitanje, tj. problem. E da tebi je mesecu 8 kuci i to u jarcu, a to nisu bas povoljni polozaji meseca, tako da je tvoja dusa (mesec je dusa), opterecena i pomalo pesimisticka po prirodi.

Poslednja izmena:
Evo kako sa mnom stoje stvari: meni je uvek karijera bila veoma uspesna, ali mi je privatni zivot od uvek bio na nuli. Pa me interesuje sta kaze moja natalna karta, ima li tu sanse za brak i decu (vidim da su mi 5. i 7. kuca prazne) ili ce mi ceo zivot otici na karijeru? Hvala unapred na odgovorima! (P.S. Izvinjavam se ako je greskom poruka 2 puta poslata!)

Pluton na Asc i mars u prvoj kuci, ti si definitivno jaka, energicna, borbena i magneticna licnost ( i pored sunca u devici). Vladar sedme mars ti je u prvoj kuci sto ti daje sudbinski brak i jaku vezanos za partnera. s obzirom da ti je mars u skorpiji, a vladar tog marsa je pluton u kvadratu sa venerom to bi mogla biti neka jaka i strasna veza u kojoj bi se ti osecala na kraju progonjeno, ali i iz koje bi izasla. Ovan ti je navrhu 7 kuce sto inace donosi probleme u braku i partnerstvima uopste, a vladar mars stoji u kvadratu sa Mc (karijera), tako da ti mozda svesno zelis da udjes u brak i da imas porodicu (venera je u raku sto tera na neki nacin u brak, ali istovremeno na MC), ali da negde nesvesno bezis od toga i izbegavas, kao da se plasis da ce ti brak onemoguciti dalje napredovanje (sunce kvadrat mesec-daje razvod roditelja, ali i tebi probleme u braku i rastrzanost izmedju dve stvari, ali i nepopularnost u javnosti). Sledece taj mars je istovremeno u aplikacionom kvadratu sa venerom (bila je tema u vezi toga, zasto samo sex, pogledaj je), a to ce ti stalno u vezama donositi neku ljubomoru, svadje, jer sa tim aspektom se tesko mire muski i zenski princip u osobi (moras to da pomiris u sebi). Mislim da je bas taj kvadrat najveci problem, jer su ti mars i venera vladari prve i sedme kuce, sto donosi karakterno razlicitog partnera i nesklad. Peta kuca ti je u vodoliji, a to je ljubav prema mnogima, ljubavi iz kruga prijatelja ili sa razvedenim muskarcima, a uran vladar vodolije i pet je u trigonu sa venerom, sto i ako je dobar aspekt ima taj problem da bi ljubav i veza bili uspesni nesme biti obaveza, znaci bez papira pre svega (srecnije su ti ljubavi kao slobodne, a obaveza rusi to). Venera sa druge strane ima dobar aspekt sa saturnom sto je jedan od cuvara braka i daje vernost partnera, a sunce je u konjukciji sa jupiterom i ima isto znacenje. Moguce je da ti ja ovo pisem ne za jednu vezu, vec za dve, ali ako je ta jedna, bolje da ostane slobodna i da bude bez papira. Ali nemoj da sebi dozvolis da naletis na nekog grubijana, sto je sa tvojim aspektima vrlo moguce. Plodna si, moguca je vanbracna trudnoca, ali i abortusi (vodolija 5), a ovan na vrhu sedme daje iznenadan ulazak u brak. Taj neki muskarac ce biti stariji, a meni izgleda da tebi brak stoji kasnije u zivotu, tj. da ce tebi ta tvoja ljubavna prica delimicno kasnije u zivotu da se stabilizuje, recimo 34-36 godina, jer osim sto ti je ovan na vrhu sedme, sedma ti se nastavlja na bika, sto bi donelo stabilnost i mir, ali ne i u tvom slucaju, jer je vladar bika venera gore opisana. Da vrlo je moguce da ce to biti ipak dve veze (braka)ta prva katastrofalna, malo posle tridesete (taj katastrofalni ce da te progoni, ali ces neko vreme biti jako vezana za njega) i ta druga kasnije (35-36 god) koja ce biti bolja i to sa nekim ko je razveden i sa njim vrlo moguce legalan brak i relativno ok, ali uvek vodi racuna o tom kvadratu mars i venere.

Poslednja izmena:
Joj, joj i joj. Nije valjda!? Tako sam i mislila.. To se kod mene izgleda prenosi sa kolena na koleno ;) Tacno je da sam emotivna, do bola i nazad, osetljiva i jaaako su mi bitne emocije. Nemam puno veza iza sebe, mozda samo jednu koju bih uopste i mogla da nazovem vezom, a ostale su bile od po 3-4 dana :cry: i nista mi nisu znacile, nije bilo emocija nikakvih, zato su i trajale tako dugo :) Trenutno nemam vezu, a i nisam je ni imala baas odavno.
Al dobro, vidim da me ne ocekuje bas svetla buducnost po tom pitanju, nego mene sad interesuje.. da li cu bre imati decu, to mi je najvaznije, i ako se sluucajno negde nadziru kad mogu da ih ocekujem?
Puno ti hvala za odgovor, bas mi znaci sve ovo! Pozdravcic!

Nista ti ne brini ceka te puno uranovskih veza;). A sto se tice dece jupi i mesec su ti u 5, to bi inace donelo vise dece, ali kvadrat od sturna dace ti jedno, moguce iznenadno i vanbracno;) (vodolija, a uran ima lepe aspekte), mozda vec i iduce godine:) (nisam bas za to predvidjanje datuma). I merkur (deca) prima taj kvadrat od sturna, jedno najverovatnije. Nemoj vise da pitas, obicno ide jedno pitanje uz kartu, a Vip nije tu, a ja ovo malo radim kad imam vremena.

Poslednja izmena:
Au,flip,ostavila si me bez texta...:worth:Haos,pravi haos,mada je bolje nego sto je bilo prosle godine...Znaci u sustini meni ova godina nije povoljna uopste,a sledeca?Na neku ludu srecu upisujem(nadam se)sledece godine fax...Vidim ja da cu upadati i dalje u ove moje krize,ali mi najvise bode oci ono za raskid ljubavne veze(samo nisam skontala kad?)...To mi je nesto jako,jako bitno...Jel bi mogla da mi pogledas uporedni?:heart::heart::heart:

Hvala puno flpflp! :worth: Moram da priznam da nisam ocekivala ovakav ishod: uvek sam mislila da cu ili ostati usedelica ili da cu imati jedan onako skolski idealan brak. Ali ocigledno razum vuce na jednu a emocije na drugu stranu! A tacno je da muskarci prema meni umeju da budu prilicno posesivni, sto mi do sad nikako nije bilo jasno! Hvala puno jos jednom! :heart:

Back