NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Znas @Maco , kod tebe je samo jedna specificna konstelacija u horoskopu..kad ti stoji, onda stoji a kad krene, kao kompozicija voza povucena Lokomotivom, samo ce se redjati jedna po jedna stvar..malo godina imas za neko tako razocarenje kojim odises a u sustini si samo malo negativna a ja smem reci da nemas razloga za to.Imas jaku intuiciju i kad je pitas, duboko u sebi znas da ce doci tvoje vreme, samo je jos mozda rano za to...a ako se potrudis i izadjes iz tog stanja, mozda od jeseni vidis i promene i kod sebe i oko sebe..Znas, kad se covek fiksira onako kako ti umes da se fiksiras za nesto, onda nista drugo oko sebe ne vidi i neke stvari ili situacije koje bi mu pomogle da lakse prodje vreme - jednostavno ispusti, pa se okreni sebi i ljudima oko sebe, zaboravi sta je bilo i idi napred, jer samo od tebe zavisi kad je "dosta" i kad kreces napred..Licno mislim, sta god da si imala, odn. sa kim god da si bila, pre 25-26 godine nije moglo da opstane ili da ima veceg smisla, trajnije veze (bila sa jednim samo ili sa sto njih, nebitno je)..Period 27-28 i 30-ta je jako bitan za tebe, za osobu koju sreces u krugu prijatelja, na nekom javnom mestu, na nekoj zabavi, u nekom klubu ili slicno, na odmoru..i polako, zivot je tek pred tobom...

hvala puno :-)
kod mene zaista jeste tako kad krene onda je dobro na svim poljima zivota, a kad krene los period onda se zapitam "sta ce jos da mi se desi? i dokle vise?"
jesam malo negativna priznajem, valjda zato sto mi se drugarice poudavase, pa sam usamljena...
mada sam se sad obradovala :-)
tek ce doci moje vreme ;-)

Cao,Vip,htela bih da te zamolim da mi kazas nesto o bracnom partneru,ako mozes.Interesuje me licnost,njegov opis ukratko,eto,ono koliko moze da se vidi iz moje karte.Hvala ti puno na trudu i svakom odgovoru.Pozdravljam te.Ja sam postavila kartu,ranije,ali na temi NATALNI HOROSKOP,ako treba postavicu i ovde.
ako mislis na uopstene karakteristike, sacekaces me da dodjem do slobodnog vremena..:P
hvala ti mnogo... citala sam na par mesta da mars u petoj moze da donese probleme sa porodjajem?

a ako imas vremena, evo ti i njegova karta... volela bih da cujem sta mislis, da li je to ono pravo...

a btw. udajem se ove godine... samo ne bih jos uvek decu...

Ako neces decu, pricuvaj se jer su jako velike sanse da ostanes trudna.Mars daje nekada manej ili vece probleme ali ni to ista ne znaci, imala sam slucajeve gde bi se zena samo malo ranije ili jako brzo porodila ili rodila musko dete ili trazila porodjaj hirurskim umesto prirodnim putem itd....
Evo moje

Interesuje me sta sam u podznaku? Svi mi kazu da sam izmedju dva znaka i da je tesko odrediti, pa mozda neko od vas vidi iz ove karte?

kao sto je i napisano, uveliko na 1' 50 Ovna..astrokom je jako precizan u preracunu stepena podznaka, a svidjalo se tebi to ili ne, zaista si Ovan u podznaku za to vreme rodjenja

Ja imam dva pitanja, nadam se da je bar jedno dovoljno konkretno. :)

Zanima me šta astrologija kaže, hoće li biti nešto od mog fakulteta. :roll: Od malena sam volela reči, komunikaciju, imam smisla i za tehniku ali završila sam na farmaciji gde se prilično loše snalazim i to utiče i na ostale sfere života. Rekli su mi da bi ove godine trebalo da počnem da radim što je neobično jer još uvek jurim uslov za poslednju godinu, mada kako ga jurim mogu slobodno i da se zaposlim :P a to bih i uradila da me ne pritiska ovaj rok za završavanje fakulteta.

natalna-1-1.gif

Drugo pitanje vezano je za momka, zanima me ima li tu ičeg osim strasti, to mi je prva veza posle dužeg vremena i trebalo bi po nekim tumačenjima da ove godine uđem u neku ozbiljniju vezu ali mi je teško da budem objektivna, ne vidim neke standardno dobre aspekte u sinastriji. Hvala puno!

sinastrija-1.gif

Poslednja izmena:
@neupucena- ja bih malo prokomentarisala sinastriju ali sa svojim minimalnim znanjem ( zato sto sam neke aspekte vec videla i zapamtila :)) a VIP nek me ispravi i dopuni

njegov pluton na tvom asc sigurno daje da on jako fatalno utice na tebe, kao da si zaslepljena njime plus sto mu je neptun u konjukciji sa tvojom venerom (idealizujes ga , mozda cak i ne vidis da tu postoje neke tajne da ne kazem lazi) pa se bojim da ces se verovatno razocarati kad ti spadnu te ruzicaste naocare ;)
mislim da su vam venere u kvadratu sto i nije najsjajnije jer kao da imate razlicite emotivne potrebe, ali je dobar aspekt sto tvoj jupiter u konjukciji sa njegovom venerom, mislim da ti mozes da ga usrecis a n komunikaciji morate puno da radite
takodje tvoj mars pravi opoziciju sa njegovim mesecom a njegov mars konjukciju sa tvojim mesecom , mislim da to moze dovesti do konflikata ,cestih svadja iz potrebe da menjate jedno drugo
vecina veza gde je sve jako fatalno i strasno retko izadje na dobro, ali se saturn u dosta toga umesao pa ce pretpostavljam to ipak dati trajanje
a sad veliko izvinjenje ako sam se totalno nalupetala :dash:

@neupucena- ja bih malo prokomentarisala sinastriju ali sa svojim minimalnim znanjem ( zato sto sam neke aspekte vec videla i zapamtila :)) a VIP nek me ispravi i dopuni

njegov pluton na tvom asc sigurno daje da on jako fatalno utice na tebe, kao da si zaslepljena njime plus sto mu je neptun u konjukciji sa tvojom venerom (idealizujes ga , mozda cak i ne vidis da tu postoje neke tajne da ne kazem lazi) pa se bojim da ces se verovatno razocarati kad ti spadnu te ruzicaste naocare ;)
mislim da su vam venere u kvadratu sto i nije najsjajnije jer kao da imate razlicite emotivne potrebe, ali je dobar aspekt sto tvoj jupiter u konjukciji sa njegovom venerom, mislim da ti mozes da ga usrecis a n komunikaciji morate puno da radite
takodje tvoj mars pravi opoziciju sa njegovim mesecom a njegov mars konjukciju sa tvojim mesecom , mislim da to moze dovesti do konflikata ,cestih svadja iz potrebe da menjate jedno drugo
vecina veza gde je sve jako fatalno i strasno retko izadje na dobro, ali se saturn u dosta toga umesao pa ce pretpostavljam to ipak dati trajanje
a sad veliko izvinjenje ako sam se totalno nalupetala :dash:

Nisi se nimalo nalupetala...meni samo bode oci to sto obostrano imaju konjukcije Saturn-Mars a iskustveno to vodi obostranom povredjivanju emocija i teskocama kako veza gazi vreme...Plus, njegov mesec, kako sam na brzinu videla stoji u konjukciji sa njenim juznim M. cvorem u 5 polju pa tu postoji velika mogucnost za neplaniranu, karmicku trudnocu (plus njen Jupi na njegovoj Veneri), koja nece biti izneta..savet bi bio...smiriti loptu i polako u toj vezi, nigde ne zuriti, truditi se da se razvije komunikacija i biti na oprezu jer veza nije mogla da se zaobidje, obojma su aktuelne saturnove "godine" i kombinacije sa Marsom, njoj je Ovan u 7 polju i posebno bitan taj Mars..sa Venera Neptun kombinacijom ne sme se dozvoliti "podrazumeva se" u vezi, precutnost i onda iz njega sledi razocarenje za oboje - mora otvoreno da se prica o svemu i ozbiljno da se misli unapred , kako bi se smanjili aspekti za krize..U svakom slucaju, ako veza traje, trebalo bi se pogledati i Dejvison horoskop odnosa...mada bih ja njoj licno preporucila jos neko vreme da ne razmislja o ozbiljnosti i vezivanju, nije jos zrela za to, u globalu i sama mora da oseca kako u stvari ne zna je li spremna na nesto vise (ne samo sa njim) i da li joj je vreme za vezivanje..ostatak pitanja cu kasnije, kad nadjem vremena...

kao sto je i napisano, uveliko na 1' 50 Ovna..astrokom je jako precizan u preracunu stepena podznaka, a svidjalo se tebi to ili ne, zaista si Ovan u podznaku za to vreme rodjenja[/QUOTE]

Hvala, nego me cudi na ovim nasim sajtovima za izracunavanje podznaka mi uvek izbazi ribe, a na stranim da sam ovan. Bolje da sam ovan, nego dupla riba, iako nije do mene da biram;)...znaci ja sam ribe/ovan

kao sto je i napisano, uveliko na 1' 50 Ovna..astrokom je jako precizan u preracunu stepena podznaka, a svidjalo se tebi to ili ne, zaista si Ovan u podznaku za to vreme rodjenja

Hvala, nego me cudi na ovim nasim sajtovima za izracunavanje podznaka mi uvek izbazi ribe, a na stranim da sam ovan. Bolje da sam ovan, nego dupla riba, iako nije do mene da biram;)...znaci ja sam ribe/ovan[/QUOTE]

Da, ti si Riba/Ovan i za druge ne znam ali za astrokom tvrdim da je apsolutno dobar u preracunu podznaka i kuca horoskopa

Hocu, @Dina81..htela si reci da sebi ne mozes da budes objektivna verovatno pa da ti ja pogledam...ja bih samo volela kartu koja nema sve aspekte u sebi jer ovo pravi zbrku, samo one najbitnije(bez asc, dsc, kirona ukljucenog jer se to vidi i od oka ako bude bilo potrebe..ako negde postoje te tvoje 2 karte, reci mi gde da ih vidim sama, ako ne, posalji mi ih na pp

Dina i vipcurlic, hvala na informacijama! Veza je tek počela pre nekoliko dana i jedino mislim da nisam zaslepljena već naprotiv imam čudan poriv da budem na oprezu, možda zato što sam svesna mogućnosti da postanem zaslepljena. :D Zanimljivo je što me ovaj dečko na momente veoma podseća na mog prvog dečka u koga sam bila baš zaljubljena i trebale su mi godine da prevaziđem iluziju o njemu.

Preovladava fizička strast (negde sam čitala da kontakt Mesec-Mars hoće to da donese) a pitanje je šta će posle biti. Tačno je da sam prilično neiživljena jer su me sputavale neke stvari pa nisam prošla dosta toga što ljudi do ovih godina prođu, sad tek nadoknađujem. Videla sam i tu obostranu konjunkciju ali kažem, malo je vremena prošlo, imam osećaj da se još uvek dosta toga ignoriše.

Opet, moj Mesec je u konjunkciji sa njegovim ascendentom i Venerom...Biće nezgodno ako ispadne nešto u stilu 'ne mogu s tobom, ne mogu bez tebe'. :( A to za trudnoću sam čula sto puta, mislim generalno mi svi spominju da se čuvam neplanirane trudnoće (mada je to u suštini potencijalni problem svake žene) ali je sad posebno nezgodno jer su mi skoro rekli da me ove godine mogu očekivati i češći odlasci kod ginekologa.

Poslednja izmena:
evo mene ponovo aj ako mozes reci mi kakvo me leto ocekuje ....???:P:P:P:P:twisted:

ne, razlog je sto spada u godisnji deo koji ne radim na forumu, i plus nemam vremena ni za konkretna pitanja a kamoli za analize tipa "sta bih mogla da ocekujem "...konkretne stvari se lakse prate i ako su bitne a kada bi razvezli pricu sta bi sve mogao da donese neki period od par meseci , trebalo bi nam odn. meni ceo dan da pratim planete i kretanje po efemeridama, natal plus godisnji, polugodisnji horoskop ili vec sta sve od pomocnih metoda..to ne radim odavno..

Pa ovako, ima problem s bubrezima(ima neku cistu) i nogama. A sto se tice posla dal' da ostane na poslu na kojem je sad(radi na teniskim terenima;sluzi pice, zakazuje termine, itd...), il' ce doci neki bolji, iako je u srednjim godinama? Karta na 113. str!

Sto se tice bubrega, jedan je rizican i u pitanju i moze vremenom da ima zastoj u funkciji, prosirenja i smanjenje funkcije u celosti, tu nisam sigurna da li je levi ili desni, nikad nisam dobro baratala sa odredjivanjem strana ni u zivotu ni u horoskopu. Mora da ga cuva i stedi ali mislim da je neku najgoru fazu prosla uskoro..kasnije kako ide (za jedno godinu dana), nece da se "siri" da tako kazem, ostaje nesto u granicama..Izmedju 47-52 godine ne znam koliko moze da bas bude zadovoljna poslom, mislim da je malo bolje ili lakse 52-57 godina..mozda tada bude promena vecih i laksih..od septembra 2008 je u 51-voj godini vec...

evo da nije sve da se ubedacite..ja sam i sama i nisam,ali se osjecam ok:)ima vremena za sve,kao sto vip kaze mladi smo mi:)) mene zanima hocu li uspjeti da upisem planirani fax?i sa ovim deckom sa kojim sam sad..da li mogu ocekivati neku normalniju vezu (duzu od mjesec dana bar:))ili ce i to da pukne )
hvala unaprijed i vip nova fotkica je preslatka,pravi je andjeo...

a ovi usamljeni,polako...ima vremena,sreca se ne trazi,ona dodje sama,a sam zivot je sreca samo treba da ga gledamo i gradimo tako;)

Kad ti je upisni rok?Znas li tacno sta zelis i imas li drugu alternativu? Vidis, Ribe Neptun u vezi sa 9. poljem znaju da naprave situaciju da upises nesto pa shvatis da to mozda nisi htela ili da upises nesto sto nisi planirala, zato ti postavljam takva pitanja.Faks kao faks mozes da upises i da u prvo vreme bude promenljiva situacija ali da zavrsis mozes samo..da li ces bas to da radis u struci, ono direktno, nisam sigurna, I da znas, 25-26 je bitna za zavrsavanje, ako tu otegnes kraj...moze da bude posle malo duze "otegnuto"...nebitno da li je zadnja godina, apsolventski ili diplomski..ili sta vec na kraju...Sve do 28-30-te mozda postoje mogucnosti i za dousavrsavanje odn. ucenje i ucenje i ucenje :dash::dash:

ah..da, decko...a sta je u horoskopu?

Zamolila bih ako neko moze da postavi moju natalnu kartu na forum,nemam konkretno pitanje sada,mozda cu nekada nestoi pitati samo bih htela da nesto sada da uporedim.Elle je procitala moju zalbu:twisted:.Ako neko zeli moze i sam da procita na temi iskustva sa astrolozima i ne opece se kao ja i pre toga proveri sta konketno za kog astrologa podrazumeva tumacenje natalne karte.Ja ne mogu da otvorim na astro.com. jer imam ogranicenje od administratora firme,otvorimi prvu masku,ali nece i sliku.Hvala unapred:heart::heart::heart: 1.06.1982. u Trsteniku u 6 i 45

By vipcurlic

trebalo bi da je ova karta u pitanju

Cao,Vip,htela bih da te zamolim da mi kazas nesto o bracnom partneru,ako mozes.Interesuje me licnost,njegov opis ukratko,eto,ono koliko moze da se vidi iz moje karte.Hvala ti puno na trudu i svakom odgovoru.Pozdravljam te.Ja sam postavila kartu,ranije,ali na temi NATALNI HOROSKOP,ako treba postavicu i ovde.

Pa sta da kazemo uopsteno..razlika u godinama ce da postoji, ako je stariji, bice nesto oko 5-12 godina u odnosu na tebe , a mladji ako je , 3-5 godina najvise...mora da ima naglasenu jako zemlju u svom horoskopu i vatru takodje, ne mora da bude iz tvog kraja odn nije iz tvog rodnog grada , bilo gde da se sretnete..moze da se dogodi da je izgubio odn da nema jednog roditelja u vreme kada ste zajedno, od brace i sestara nisam sigurna da ima nekog a ako ima trebalo bi da bude sestra koja nema mnogo srece sa partnerima u zivotu, kazu da osobe koje imaju naglasenog Jarca i Saturna i posebno u prvom polju, mislim na muske, mogu da imaju "jarecu bradicu" bar vecinu vremena u svom zivotu..to sam i sama primetila kod osoba koje sam posmatrala sa tim pokazateljima..rekla bih tamnokos ili smedj, da nije plav..a to da li ima neke veze sa "uniformisanim sluzbama"..moze da ima ali ne mora da nosi uniformu licno....pa..dosta ti je :whistling:

hvala ti mnogo... citala sam na par mesta da mars u petoj moze da donese probleme sa porodjajem?

a ako imas vremena, evo ti i njegova karta... volela bih da cujem sta mislis, da li je to ono pravo...

a btw. udajem se ove godine... samo ne bih jos uvek decu...

Sta da kazem..Blizanac ti je u 7 polju a on je sa Suncem i Merkurom u Blizancima, Merkur ti je u Jarcu a njegov Mars na tvom Merkuru, Ovan ti je u 5 polju i taj njegov Mars je bitan dodatak tome da se slika u tvojoj karti.Njemu je Jarac u 5 polja a Saturn u Strelcu gde je tvoja Venera,Neptun i Mesec a podznak ti je bas na njegovom saturnu..a plus on ima Jupitera u 7 polju..sasvim dovoljno...:klap:

Back