the house cat
Obećava
- Poruka
- 69
Znas @Maco , kod tebe je samo jedna specificna konstelacija u horoskopu..kad ti stoji, onda stoji a kad krene, kao kompozicija voza povucena Lokomotivom, samo ce se redjati jedna po jedna stvar..malo godina imas za neko tako razocarenje kojim odises a u sustini si samo malo negativna a ja smem reci da nemas razloga za to.Imas jaku intuiciju i kad je pitas, duboko u sebi znas da ce doci tvoje vreme, samo je jos mozda rano za to...a ako se potrudis i izadjes iz tog stanja, mozda od jeseni vidis i promene i kod sebe i oko sebe..Znas, kad se covek fiksira onako kako ti umes da se fiksiras za nesto, onda nista drugo oko sebe ne vidi i neke stvari ili situacije koje bi mu pomogle da lakse prodje vreme - jednostavno ispusti, pa se okreni sebi i ljudima oko sebe, zaboravi sta je bilo i idi napred, jer samo od tebe zavisi kad je "dosta" i kad kreces napred..Licno mislim, sta god da si imala, odn. sa kim god da si bila, pre 25-26 godine nije moglo da opstane ili da ima veceg smisla, trajnije veze (bila sa jednim samo ili sa sto njih, nebitno je)..Period 27-28 i 30-ta je jako bitan za tebe, za osobu koju sreces u krugu prijatelja, na nekom javnom mestu, na nekoj zabavi, u nekom klubu ili slicno, na odmoru..i polako, zivot je tek pred tobom...
hvala puno :-)
kod mene zaista jeste tako kad krene onda je dobro na svim poljima zivota, a kad krene los period onda se zapitam "sta ce jos da mi se desi? i dokle vise?"
jesam malo negativna priznajem, valjda zato sto mi se drugarice poudavase, pa sam usamljena...
mada sam se sad obradovala :-)
tek ce doci moje vreme ;-)

A to za trudnoću sam čula sto puta, mislim generalno mi svi spominju da se čuvam neplanirane trudnoće (mada je to u suštini potencijalni problem svake žene) ali je sad posebno nezgodno jer su mi skoro rekli da me ove godine mogu očekivati i češći odlasci kod ginekologa.